ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα από το κανάλι!

Τέλος στη συνεργασία τους!

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα από το κανάλι!

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να προχωράει σε μία ακόμη αλλαγή στο δυναμικό του.

Έμεινε για λίγο και τώρα ήρθε το "διαζύγιο" με τον σταθμό.

Η αλλαγή ήρθε στο γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ, καθώς η Κατερίνα Ζάννη, η οποία ήταν η υπεύθυνη του τμήματος αποχώρησε!

Η ίδια με ανακοίνωση της στο Facebook έκανε γνωστό το γεγονό, γράφοντας: «Σύντομο αλλά “περιεκτικό” το κεφάλαιο ΣΚΑΪ στην επαγγελματική μου πορεία. Σήμερα κλείνει. Θα ακολουθήσουν άλλα.

*Με ένα θερμό ευχαριστώ στους ανθρώπους που γνώρισα-συνεργάστηκα (με κάποιους υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι δεσμοί) και θα ξεχωρίζουν, μέσα από κάθε μεταβαλλόμενη συνθήκη, για την επιμονή, την προσπάθεια, τις ιδέες και τη συμπεριφορά τους».

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα από το κανάλι!

"Διαζύγιο"-βόμβα στον ΣΚΑΪ με γνωστή παρουσιάστρια, καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών!

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορες φήμες, όμως τώρα... έσκασε!

Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ!

ΣΚΑΪ:

Τo youweekly.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στον... αέρα, καθώς δεν είχε γίνει καμία συζήτηση με το κανάλι για τη νέα σεζόν παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο!

Τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν για την ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι του!

Ραγδαίες εξελίξεις με Ατζούν και ΣΚΑΙ! Έπεσε μόλις η βόμβα μεγατόνων!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το ΣΚΑΙ! Μόλις έπεσε η βόμβα μεγατόνων!

Τι συμβαίνει; Θα σας μεταφέρω όλες τις νέες πληροφορίες που μόλις έμαθα μέσα από το Vanda's blog! Δεν έχει γραφτεί ακόμα πουθενά!

Εκεί που ο Τούρκος παραγωγός ήταν στα μαχαίρια με το κανάλι του Φαλήρου και είχε στρέψει το βλέμμα του στον ΑΝΤ1, αφού έφαγε άκυρο από αυτό τελικά όλα δείχνουν πως επέστρεψε στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες 100% πηγές μου ο Τούρκος παραγωγός υπέγραψε με το κανάλι για τα δικαιώματα του The Voice, το οποίο θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην έναρξη της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν με καμία απολύτως αλλαγή! Δηλαδή ίδια κριτική επιτροπή και παρουσιαστές!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Πριν δει τους φωτογράφους "φώναζε" στο αυτί του Σάκη Τανιμανίδη! Όταν εντόπισε κάμερα χαμογέλασε με το ζόρι...

Επίσης, όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή, υπάρχουν συζητήσεις και για το My Style Rocks αλλά και του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”! Το μόνο σίγουρο είναι πως το “Survivor” και το “Power of love” έχουν αποκλειστεί από το πακέτο των εκπομπών που ενδιαφέρουν τον ΣΚΑΪ.

TAGS