Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (31/7)! Η Ασουμάν ενημερώνει τον Νετζντέτ πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν!

Τι θα δούμε;

Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (31/7)! Η Ασουμάν ενημερώνει τον Νετζντέτ πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (31/7) της σειράς του STAR, Elif! Η Ασουμάν ενημερώνει τον Νετζντέτ πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 31/7
Επεισόδιο 383
Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού το σχέδιο του για να τη σώσει αλλά εκείνη αρνείται. Ο Νετζντέτ της λέει πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και την κλειδώνει ξανά στην αποθήκη. Όταν η Ναζάν της πηγαίνει φαγητό, η Αρζού παίρνει κρυφά το κινητό από την τσέπη της. Τηλεφωνεί στον δικηγόρο Χαμντί και τον ρωτάει αν κάποιος ψυχικά ασθενής μπορεί να πάρει κηδεμονία παιδιού και εκείνος της απαντάει αρνητικά. Από την άλλη όμως το να επικαλεστεί ψυχική ασθένεια, είναι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Αρζού από τις κατηγορίες. Τελικά η Αρζού λέει στον Νετζντέτ πως δέχεται το σχέδιο του αλλά δεν θέλει να μείνει στην αποθήκη. Ο Νετζντέτ την αφήνει να βγει έξω. Ο Φαρούκ λέει στον Νετζντέτ πως σύντομα θα φτιάξει την αναφορά. Η Τουγτσέ κάνει φασαρία και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να κάνει σωστά τη δουλειά της. Η Ασουμάν ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κεμάλ. Τηλεφωνεί όμως στον Νετζντέτ και τον ενημερώνει πως η Ράμπια θέλει να επικοινωνήσει με τον Κενάν. Ο Νετζντέτ ζητάει τη διεύθυνση της Ράμπια και στέλνει τον Ερκούτ να πάρει την Ελίφ. Η Ελίφ είναι πολύ λυπημένη. Η Ράμπια της προτείνει να παίξει στην αυλή με την Ιντζί και εκείνη πηγαίνει να τους ετοιμάσει φαγητό. Τα παιδιά της γειτονιάς έρχονται και καλούν τα κοριτσάκια να παίξουν μαζί τους κρυφτό. Ο Ερκούτ όμως πιάνει την Ελίφ.

Η Ράμπια έρχεται και η μικρή ξεφεύγει από τα χέρια του Ερκούτ και πηγαίνει τρέχοντας στο σπίτι της Ράμπια να κρυφτεί. Η Ράμπια προσπαθεί να πείσει τον Ερκούτ. Η Ελίφ κλαίει και ο Ερκούτ τους λέει να αλλάξουν διεύθυνση γιατί ίσως να έρθουν άλλοι και φεύγει. Η Ράμπια καλεί ξανά τον Κενάν αλλά όταν η Ασουμάν βλέπει το νούμερο της, αποσυνδέει τη συσκευή. Η Μελέκ βλέπει στο όνειρό της πως μια γυναίκα της φέρνει την Ελίφ. Η Ζεϊνέπ την επισκέπτεται και έχουν μια όμορφη συζήτηση από καρδιάς. Η Φεριντέ προτείνει στη Ζεϊνέπ να καλέσει τον Σελίμ και να δειπνήσουν όλοι μαζί και η κοπέλα δέχεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στη σχολή και ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Πελίν και τον Κοράι μαζί. Όταν ο Κοράι φεύγει η Πελίν λέει στον Σελίμ πως δεν μπορούσε να αρνηθεί στον Κοράι να κάτσουν μαζί. Ο Σελίμ πως εξαιτίας της είπε ψέματα στη Ζεϊνέπ και πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και να μην ζητήσει ξανά τη βοήθεια του. Όταν ο Κεμάλ ξυπνάει βλέπει πως τον έχει καλέσει η Ασουμάν και ο Νετζντέτ. Η Ασουμάν τον καλεί ξανά και του λέει πως η Ράμπια προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κενάν, πως εκείνη δουλεύει στο κτήμα υπό τις οδηγίες του Νετζντέτ και του ζητάει να πάρει την Ελίφ από τη Ράμπια…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (30/7) επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό-«φωτιά»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

Αποκλειστικό-«φωτιά» για την πετυχημένη σειρά του Star «Elif»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Η Αρζού, η άλλοτε ισχυρή γυναίκα της τουρκικής σειράς «Elif», τιμωρείται με τον πιο σκληρό τρόπο. Η παγίδα της για να σκοτώσει την αιώνια εχθρό της, τη Μελέκ, της γυρίζει μπούμερανγκ και τελικά τραγικό τέλος θα βρει ο άντρας της ζωής της, ο Κενάν, αλλά και η μονάκριβη κόρη της, η Τουγκτσέ.

Ωστόσο, το κακό γι’ αυτήν δεν τελειώνει στα αποκαΐδια των ανθρώπων που δολοφόνησε. Η ίδια από το σοκ τρελαίνεται, μπαίνει για μια ακόμα φορά στο ψυχιατρείο κι εκεί ζει στον δικό της κόσμο, φωνάζοντας να δει το νεκρό παιδί της.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την ημέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ, η Αρζού το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο και τρελή από ζήλια ουρλιάζει: «Αυτός ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ» και αρχίζει το σατανικό της σχέδιο αρπάζοντας τον άνθρωπο που θα τελούσε τον γάμο. Ομως, δεν της αρκεί αυτό. Θέλει να τους κάνει πιο μεγάλο κακό και βάζει φωτιά στον χώρο που θα γινόταν ο γάμος. Εκεί όμως βρίσκεται ο άντρας που αγαπάει, ο Κενάν, αλλά και η κόρη της η Τουγκτσέ. Η Αρζού τους καίει ζωντανούς και παράλληλα υπογράφει και τη δική της καταδίκη.

Η Αρζού τρελαίνεται, χάνει τα λογικά της, ενώ όλοι οι υπόλοιποι και καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός από το τραγικό συμβάν, προσπαθούν να ορθοποδήσουν. Η απουσία του Κενάν και της Τουγκτσέ είναι αισθητή και κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που συνέβη. Ο Σελίμ έχει αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν τον στήνουν στον τοίχο και αδυνατεί να βρει λύσεις. Από την άλλη, η Μελέκ εργάζεται σ’ ένα εργοστάσιο, ενώ η Αλιγέ θρηνεί τον χαμό του γιου της αλλά και της εγγονής της: «Ακόμα σας περιμένω παιδί μου! Τι πόνο μου προκάλεσες με τον χαμό σου! Κενάν μου! Τουγκτσέ μου! Πώς μπορέσατε να μας αφήσετε! Μου λείπετε πολύ! Πάρα πολύ». Και η μικρή Ελίφ όμως νιώθει απίστευτο πόνο με την απουσία τόσο του μπαμπά της όσο και της Τουγκτσέ με την οποία είχαν γίνει φίλες! Ο Σερντάρ δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν πρόλαβε να ζήσει την κόρη του και ορκίζεται πως θα πάρει εκδίκηση από την οικογένεια Εμιρόγλου.

Την ίδια ώρα η Αρζού είναι στο ψυχιατρείο και δεν θυμίζει σε τίποτα την όμορφη και ισχυρή γυναίκα που όλοι ξέρουμε. Εχει χάσει στην κυριολεξία το μυαλό της, φορώντας φθαρμένα ρούχα, απεριποίητη με ξέμπλεκα μαλλιά και θλιμμένη, τριγυρίζει σαν φάντασμα και θρηνεί κι εκείνη τον χαμό της κόρης της, τον οποίο μάλιστα η ίδια προκάλεσε. Ο μόνος που την επισκέπτεται ακόμα είναι ο Ερκούτ. «Κόρη μου... Τουγκτσέ μου... Σε πέταξαν κι εσένα όπως εμένα, παιδί μου! Αυτή η γυναίκα σε σκότωσε... Σε πήραν από κοντά μου», μονολογεί η ίδια, ενώ ο Ερκούτ προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Αρζού, δεν φταίνε εκείνοι για ό,τι έγινε». Ομως η Αρζού κοιτώντας το κενό λέει ξανά και ξανά ουρλιάζοντας: «Σε πήραν από κοντά μου. Σε θέλω πίσω παιδί μου».

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TVΣΙΡΙΑΛ