Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (1/8)! Η απειλή της Τατιάνας!

Τι θα δούμε;

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (1/8)! Η απειλή της Τατιάνας!

Συγκλονιστικές θα είναι οι σημερινές (1/8) εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Οργή! Η απειλή της Τατιάνας!

Τo youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Οργή – Επεισόδιο 26:

Μία φίλη της Μάνιας που επικοινωνεί με τον Πέτρο, μαθαίνει από την Τατιάνα ότι το μωρό της πέθανε. Ο Πέτρος λέει στη Μαντώ ότι ο άντρας της της κρύβει πράγματα, εκείνη όμως του λέει να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της. Η Έλσα λέει στον Παύλο πόσο χαρούμενη είναι που προσέχει την κόρη της και την έχει κάνει ξανά ευτυχισμένη. Εκείνος της εξομολογείται ότι νιώθει περίεργα που η Μαρίνα συνεχίζει να σκέφτεται τον Οδυσσέα τόσο πολύ. Ο Νεοκλής ειδοποιεί τον Λεωνίδα ότι η Μάνια πέθανε. Όταν το μαθαίνει η Τατιάνα, κατηγορεί το Λεωνίδα και το Νεοκλή ότι την άφησαν να πεθάνει κι απειλεί το Λεωνίδα ότι θα πάει στην αστυνομία να τους καταδώσει. Η Μαντώ δείχνει να είναι προβληματισμένη για όσα της είπε ο Πέτρος και το εξομολογείται στην Έλσα. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, η Όλγα γνωρίζει τον Πάρη, ο οποίος μετά από λίγο θα συναντήσει απρόσμενα τη Ρωξάνη και τον άντρα της. Ο Αντρέας πιάνει δουλειά σε ένα εστιατόριο, όπου θα δει τη Μαρίνα και τον Παύλο και θα καταλάβει ότι ο φίλος του τον πρόδωσε.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (31/7) επεισόδιο;

Η κόρη μου: Αποκλειστικό «φωτιά»! Ο Μουράτ εκβιάζει την Τζαντάν! «Παράτα τον Ντεμίρ αν θέλεις να ζήσει η Οϊκιού»!

Αποκλειστικό «φωτιά» για την σειρά του ΣΚΑΪ «Η κόρη μου» ! Ο Μουράτ εκβιάζει την Τζαντάν και της λέει «Παράτα τον Ντεμίρ αν θέλεις να ζήσει η Οϊκιού»!

Η Τζαντάν προσπαθεί να πείσει τον Μουράτ να μην τιμωρήσει την Οϊκιού πετώντας την έξω από το νοσοκομείο εξαιτίας της δικής τους ιστορίας. Τότε εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και την εκβιάζει προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του κοριτσιού δωρεάν.

Η νέα λιποθυμία της Οϊκιού ταράζει τον Ντεμίρ και την Τζαντάν, οι οποίοι ειδοποιούν τον γιατρό Ισχάν για να έρθει να την εξετάσει. Δυστυχώς, ο γιατρός δεν έχει κανένα ευχάριστο νέο να τους πει. Το χειρότερο; Η Οϊκιού χρειάζεται νοσηλεία, αλλά ο Μουράτ δεν τη δέχεται στο νοσοκομείο του. «Δεν είμαι φιλανθρωπικό ίδρυμα», λέει στον Ισχάν που πάει να παρέμβει. Η κόρη μου: Εξελίξεις-φωτιά στο σημερινό επεισόδιο (31/7)! Ο Μουράτ σταματάει να βοηθά για τη θεραπεία της Οϊκιού!

Εν τω μεταξύ ο Ντεμίρ είναι σε πλήρη απόγνωση. Από τη μια καλείται να αντιμετωπίσει την αμνησία της Οϊκιού και να προσποιείται τον θείο της, ενώ από την άλλη αδυνατεί να προσφέρει στην κόρη του την ιατρική περίθαλψη που χρειάζεται. Ζητάει δανεικά από έναν παλιό γνωστό του αλλά εκείνος αρνείται να του τα δώσει. Ευτυχώς, η Τζαντάν είναι πάντα δίπλα του και προσπαθεί να τον προστατεύσει όσο μπορεί. Γι’ αυτό του κρύβει ότι στο σχολείο της Οϊκιού συζητείται η απομάκρυνση της μικρής από την τάξη. Στη συνάντηση γονέων πηγαίνει εκείνη. Ομως η Αϊλά, η μαμά της Ιλάιντα, τη βγάζει εκτός εαυτού και την αναγκάζει να φύγει. Η δασκάλα Σεβγκί και η μαμά του Μερτζάν όμως την υπερασπίζονται. Παράλληλα ο Τζεμάλ μαθαίνει από τη Ζεϊνέπ για την ασθένεια του κοριτσιού.

Ο Ντεμίρ ζηλεύει αφόρητα

Η Τζαντάν δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο την Αϊλά στο σχολείο, αλλά και τον απαράδεκτο εκβιασμό του Μουράτ. Οταν πηγαίνει για να του ζητήσει να μην τιμωρήσει την Οϊκιού για το θέμα που υπάρχει ανάμεσά τους, εκείνος της αναφέρει: «Το ζήτημα δεν είναι το κορίτσι αλλά ο πατέρας της που είναι κλέφτης. Αρκετά ασχολήθηκα με όλο αυτό» και τη ρωτάει: «Ερωτεύτηκες αυτόν τον αλήτη;». Η Τζαντάν του απαντάει πως ο γάμος της με τον Ντεμίρ ήταν μόνο και μόνο για να πάρουν την κηδεμονία του κοριτσιού. Ο Μουράτ λοιπόν χωρίς δισταγμό περνάει στην αντεπίθεση. «Ωραία. Χρόνια ξέρεις τα αισθήματά μου για σένα. Να είσαι μαζί μου και εγώ θα συνεχίσω τη θεραπεία της Οϊκιού», της λέει αδιάντροπα. «Καταλαβαίνεις τι μου προτείνεις; Ντροπή σου», του φωνάζει εκείνη και φεύγει. Αργότερα η Τζαντάν το λέει στον Ντεμίρ. Εξαλλος εκείνος της απαντάει: «Κανείς δεν μπορεί να μιλάει έτσι στη γυναίκα μου». «Τι λες; Στην τελική δεν είμαι πραγματική γυναίκα σου», του επισημαίνει η κοπέλα. Ο Ντεμίρ, που είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της, έχει αρχίσει να εκδηλώνει τα συναισθήματά του, έστω και με τον δικό του παράδοξο τρόπο. «Μήπως θέλεις να είσαι με τον Μουράτ; Αν ναι, θέλω να το ξέρω», της φωνάζει. Η Τζαντάν βάζει τα κλάματα και κλείνεται στο δωμάτιο.

Η Ζεϊνέπ εμφανίζεται ξανά στη ζωή της Οϊκιού

Η εμφάνιση της Ζεϊνέπ αναστατώνει τον Ντεμίρ και την Τζαντάν, αλλά γεμίζει χαρά την Οϊκιού. Η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι εύκολο να πάρει μαζί της το κορίτσι. «Πώς εμφανίζεσαι έτσι; Ξέρεις την κατάσταση της κόρης μου. Πού θα την πας; Ο μπαμπάς της είναι εδώ», της φωνάζει ο Ντεμίρ. «Δεν σε θυμάται», του απαντάει εκείνη που την έχει βάλει ο Τζεμάλ να πάρει το παιδί στο σπίτι του. «Θα μείνει εδώ», απαιτεί ο Ντεμίρ. Η Ζεϊνέπ αναγκάζεται να περάσει τη βραδιά στο σπίτι μαζί τους. Τη μεγαλύτερη αγωνία, πάντως, φαίνεται να την περνά η Τζαντάν, η οποία προσπαθεί εκτός των άλλων να πείσει τη Ζεϊνέπ να μην αποκαλύψει στον Ντεμίρ ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Οϊκιού.

Ο Ντεμίρ είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Από τη μια η αμνησία της Οϊκιού, από την άλλη η απαίτηση της Ζεϊνέπ να πάρει την κόρη του και, τέλος, τα οικονομικά προβλήματα που δεν του επιτρέπουν ούτε να πάρει τα φάρμακα της μικρής. Για μια ακόμη φορά βλέπει την κλοπή ως τη μόνη λύση στα προβλήματά του.

Ο Μουράτ καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει

Η Τζαντάν, μετά τη στάση του Μουράτ, προσπαθεί να βρει κάποιο άλλο νοσοκομείο για να αναλάβει τα έξοδα της θεραπείας της Οϊκιού. Ο γιατρός Ισχάν είναι στο πλευρό της. Ομως καμιά κλινική δεν έχει εμπειρία ή εξειδίκευση σε αυτού του είδους την ασθένεια. Η κοπέλα, προκειμένου να βρει κάποια χρήματα, πουλάει το αυτοκίνητό της και καλεί τον Μουράτ στο ιατρείο της. Εκείνος σπεύδει να την ξαναδεί. «Δεν είναι όλο το ποσό αλλά θα το πάρεις. Μην ανησυχείς», του λέει και του δίνει το φάκελο. «Θα τα πάρω μόνο από τον ίδιο τον Ντεμίρ και μετά θα διαγράψω το υπόλοιπο χρέος», της απαντάει. Εκτός από αυτό όμως, έχει μια νέα πρόταση για την Τζαντάν, η οποία αισθάνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή προκειμένου να βοηθήσει την Οϊκιού. Της ζητάει το βράδυ να τον συνοδεύσει σε μια δεξίωση κι εκείνη δέχεται. Το ίδιο βράδυ, ο Ντεμίρ φοβάται ότι χάνει την Τζαντάν για πάντα.