Η Οργή: Όλες οι συγκλονιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (5-9/8)!

Δείτε αναλυτικά...

Η Οργή: Όλες οι συγκλονιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας (5-9/8)!

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις την εβδομάδα που έρχεται (29-2/8) στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή»!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 27

Ο Πάρης, μεθυσμένος, πηγαίνει και χαιρετάει τη Ρωξάνη μπροστά στον άντρα της, φέρνοντας το ζευγάρι σε δύσκολη θέση. Η Μαντώ λέει στην Έλσα ότι ο «Σταύρος» της είπε πως ο Λεωνίδας έχει κάνει πράγματα που δεν της περνούν από το μυαλό. Η Έλσα τη συμβουλεύει να το πει στο Λεωνίδα, σίγουρη πως αυτός ο άντρας έχει σκοπό να τον βλάψει. Η Μαντώ, όμως, δεν πείθεται και ψάχνει για να βεβαιωθεί. Ακούει κρυφά ένα μήνυμα της Τατιάνας στο κινητό του Λεωνίδα και οι υποψίες της γίνονται όλο και πιο μεγάλες. Ο Λεωνίδας, για να ηρεμήσει την Τατιάνα, της λέει ψέματα ότι ο Νεοκλής συμφώνησε να τις δώσουν το ποσοστό που ζητάει απ΄ τις υιοθεσίες, ενώ ο Αντρέας πάει στο ζαχαροπλαστείο της Δήμητρας κι ανακαλύπτει ότι η επιχείρηση έχει πουληθεί εδώ και χρόνια από έναν δικηγόρο με το όνομα, Μάνος Προκοπίου. Από την άλλη, η Ελπίδα εξακολουθεί να αναρωτιέται γιατί ο Νεοκλής την αποκάλεσε “Δήμητρα” και το εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα.

Επεισόδιο 28

Η Μαντώ πάει στο σπίτι της Τατιάνας και της ζητάει να της πει τι έχει κάνει ο Λεωνίδας, που αυτή δεν το ξέρει. Εκείνη θα είναι δισκακτική, αλλά θα προσπαθήσει να της ανοίξει τα μάτια. Ο Αντρέας πηγαίνει στο νεκροταφείο και βλέπει ταραγμένος τον τάφο του Οδυσσέα. Εκεί βρίσκεται και ο Πέτρος που θα παραξενευτεί με την παρουσία του άγνωστου αυτού άντρα και θα τον φωτογραφίσει. Η Έλενα πάει στο Γρηγόρη και προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί έφυγε, αλλά, ο Γρηγόρης θυμωμένος τη διώχνει. Ο Αντρέας συναντιέται με την Όλγα και της λέει να γυρίσει στην Ιορδανία, αφού πιστεύει ότι ο Σαϊντ έχει στήσει πλεκτάνη εναντίον του. Η Ρωξάνη θα συναντήσει τον Πάρη για να του ζητήσει εξηγήσεις επειδή της μίλησε μπροστά στον άντρα της. Ο Νεοκλής περιμένει να συναντήσει τον νέο καταξιωμένο νεογνολόγο της κλινικής.

Επεισόδιο 29

Η Όλγα μιλάει με τον Σαϊντ στο τηλέφωνο και του λέει όσα της είπε ο Αντρέας, όμως εκείνος της λέει να μείνει εκεί για να τον βοηθήσει. Η Μαντώ τηλεφωνεί στον Πέτρο και του λέει ότι η Τατιάνα της είπε ότι ο Λεωνίδας είναι επικίνδυνος, όμως εκείνη τη στιγμή θα την ακούσει ο Λεωνίδας. Η Δήμητρα λέει στον Γρηγόρη ότι η Μαρίνα και ο Νεοκλής πρέπει να της κρύβουν κάτι και του ζητάει να της πει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Παύλος ετοιμάζει να βγει με το Μάνο για ένα ποτό. Πριν βγει, διαβάζει ένα κομμάτι από το ημερολόγιο του Οδυσσέα, που το έχει κάπου κρυμμένο στο σπίτι της Μαρίνας. Ο Γρηγόρης μαθαίνει από τη Μαρίνα ότι η Έλενα είναι έγκυος και αιφνιδιάζεται. Αναρωτιέται γιατί του το έκρυψε η Έλενα, όμως η Μαρίνα τον συμβουλεύει να πάψει να το σκέφτεται και να κοιτάξει τη ζωή του. Στο κλαμπ του Λεωνίδα, ο Αντρέας θα γνωρίσει τον Παύλο και τον Μάνο.

Επεισόδιο 30

Η Όλγα αναγνωρίζει τον Παύλο και του λέει ότι έχουν γνωριστεί στην Ιορδανία μπροστά στον Μάνο. Η Μαντώ μιλάει με τον Πέτρο στο τηλέφωνο κι επιμένει να μάθει τι του έκανε ο Λεωνίδας και τον μισεί τόσο. Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει από τον Νεοκλή πληροφορίες για το θάνατο του Οδυσσέα. Η Έλσα σηκώνει το τηλέφωνο του Πάρη και επιβεβαιώνεται ότι ο γιος της έχει μπλέξει με τη Ρωξάνη.Ο Λεωνίδας δίνει στην Τατιάνα το ποσοστό που της υποσχέθηκε απ΄ τις υιοθεσίες των μωρών. Όταν, όμως, η Τατιάνα φεύγει από το μπαρ, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, από την οποία θα τη σώσει ο Παύλος. Η Τατιάνα που πλέον φοβάται για τη ζωή της, αποφασίζει να δώσει το στικάκι με το βίντεο που ενοχοποιεί τον Λεωνίδα, στον Παύλο.

Επεισόδιο 31

Ο Παύλος δε λέει στη Μαρίνα γι΄ αυτό που συνέβη στην Τατιάνα για να μην την ανησυχήσει. Η Έλσα συναντάει τον Τάσο, που της λέει ότι είδε τον Πάρη και τη Ρωξάνη να φιλιούνται. Η Μαντώ ζητάει απ΄ τον Πέτρο να συναντηθούν. Αυτός βρίσκει μια δικαιολογία για ακόμη μια φορά, αλλά, η Μαντώ του κλείνει ραντεβού κάπου και του λέει πως αν δεν πάει, δε θα ξαναμιλήσουν. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο ότι κάλεσε τη Δήμητρα να φάνε μαζί το βράδυ, την ίδια ώρα που η Τατιάνα θα τηλεφωνήσει στον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει σπίτι της για να του δώσει το στικάκι, που ενοχοποιεί το Λεωνίδα.

Η Οργή: Αποκλειστικό «φωτιά»! Ο Οδυσσέας μαθαίνει ότι έχει παιδί και ορκίζεται εκδίκηση!

Η Οργή: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Αποκλειστικό - «φωτιά» για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Ο Οδυσσέας μόλις έχει δει τον Παύλο με τη Μαρίνα και αισθάνεται την προδοσία να του τρυπάει στο μυαλό. Την επόμενη κιόλας μέρα αποφασίζει ότι πρέπει να πάρει το αίμα του πίσω και η ευκαιρία δεν αργεί να έρθει...

Η Τατιάνα έχει ξεπεράσει τα όρια και απειλεί να βάλει τον Λεωνίδα φυλακή. Ενα βράδυ που είναι όλοι μαζεμένοι στο μπαρ, ο Λεωνίδας βάζει έναν μπράβο του να δολοφονήσει την Τατιάνα έξω από το μπαρ. Την ίδια στιγμή γίνεται μάρτυρας της επίθεσης ο Παύλος, ο οποίος τρέχει και σώζει την Τατιάνα. Εκείνη τρομαγμένη του λέει: «Ξέρω ποιος το έκανε. Σε παρακαλώ πήγαινέ με στο ξενοδοχείο, μπορεί να με περιμένουν στο σπίτι να με σκοτώσουν». Ο Παύλος τη συνοδεύει σε ένα ξενοδοχείο, ενώ την ώρα που φεύγουν μαζί τούς βλέπει ο Μάνος. Η Τατιάνα τρομαγμένη λέει στο Παύλο: «Δεν μπορώ να πάω στην αστυνομία, θέλω να δώσω το στικάκι σ’ εσένα, αν πάθω κάτι να πας εσύ στην αστυνομία. Σε παρακαλώ, δεν έχω κανέναν άλλον». Ο Παύλος τη συμβουλεύει: «Να το πετάξεις και να φύγεις μακριά».

Ωστόσο η κοπέλα δεν τον ακούει, γυρίζει σπίτι και τηλεφωνεί στον Παύλο να περάσει να πάρει το στικάκι. Μέχρι όμως να φτάσει ο Παύλος, ήδη έχει πάει ο Λεωνίδας, όπου μέσα σε ένα άγριο καβγά, τη σκοτώνει με μαχαίρι. Ο Οδυσσέας έχει αρχίσει να παρακολουθεί τον Παύλο ο οποίος κατευθύνεται στο σπίτι της Τατιάνας. Μόλις ο Παύλος μπαίνει στο σπίτι αντικρίζει την Τατιάνα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος, τρομοκρατείται και αφήνει παντού ίχνη. Ακόμα και πάνω στο μαχαίρι. Φεύγει έντρομος από το σπίτι της, όμως ο Οδυσσέας τον φωτογραφίζει έξω από την πόρτα της Τατιάνας και στέλνει ανώνυμα τη φωτογραφία στον Λεωνίδα.

Στο μεταξύ ο Λεωνίδας είναι πανικοβλημένος, όταν η αστυνομία φτάνει πριν προλάβει να εξαφανίσει το πτώμα, ενώ ο Παύλος αναστατωμένος τριγυρνά στην πόλη, θέλει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία αλλά διστάζει.

Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας βέβαιος ότι ο Παύλος έχει πέσει στην παγίδα του, μονολογεί: «Θα σας πάρει ο διάολος όλους και πρώτα τον Παύλο που μου έκλεψε τη ζωή και την οικογένεια. Θα πληρώσουν όλοι ένας-ένας».

Λίγο αργότερα ο Παύλος γυρίζει στο σπίτι και η Μαρίνα τον βλέπει χάλια: «Κάτι έχει γίνει και είσαι μέσα στα νεύρα», του λέει, αλλά ο Παύλος της λέει να μην ανησυχεί, μέχρι την στιγμή που η αστυνομία χτυπάει την πόρτα τους και ζητάει από τον Παύλο να τους ακολουθήσει.

Στην ανάκριση τους λέει στην αρχή ότι δεν έχει ιδέα, αλλά μόλις του δείχνουν τη φωτογραφία αναγκάζεται να τους τα πει όλα, αλλά και να τους τονίσει ότι κάποιος τον παγίδεψε.

Οταν τον αφήνουν και γυρίζει σπίτι καταρρακωμένος, πιάνει τη Μαρίνα και της εξηγεί: «Ηταν κάτι σοβαρό, έπρεπε να σου τα είχα πει όλα από την αρχή» και της εξηγεί τι έχει γίνει, ενώ την αγκαλιάζει και της λέει: «Δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν άνθρωπο. Δεν τη σκότωσα εγώ. Αν δεν με πιστέψεις εσύ, δεν θα με πιστέψει κανένας».

Στο μεταξύ βγαίνουν και τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα στο μαχαίρι και είναι του Παύλου, τον οποίο λίγο μετά συλλαμβάνει ξανά η αστυνομία, αλλά αυτή τη φορά μπαίνει φυλακή. Ο Πέτρος δεν πιστεύει όμως ότι ο Παύλος είναι ο δολοφόνος και είναι σίγουρος ότι και αυτόν τον φόνο τον έχει κάνει ο Παράσχος, απλά μένει να το αποδείξει.

Ο Παύλος από το κελί επίσης τους λέει να μη χάνουν χρόνο με αυτόν γιατί ο Παράσχος το έχει κάνει, ενώ ο Οδυσσέας αισθάνεται ότι έχει κερδίσει την πρώτη μάχη. Ο μόνος που δεν συμφωνεί είναι ο Σαΐντ, ο οποίος μόλις το μαθαίνει μιλάει με τον Οδυσσέα και του λέει να αφήσει ήσυχο τον Παύλο. Ομως ο Οδυσσέας έχει αντίθετη άποψη: «Αυτό το κωλόπαιδο με πρόδωσε. Μου πήρε τη Μαρίνα ενώ ήξερε ότι την αγαπούσα και τώρα μεγαλώνει την κόρη μου. Τι λες, δεν πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό; Μην ανησυχείς, όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Ούτε ο Παράσχος θα τη γλιτώσει ούτε κανείς άλλος!»...

Αρθρογράφος: ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ