«Το Καφέ της χαράς»: Αυτή είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει το πρώτο επεισόδιο!

Απίστευτη αποκάλυψη!

«Το Καφέ της χαράς»: Αυτή είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει το πρώτο επεισόδιο!

Αυτή είναι η έκπληξη που επιφυλάσσει το πρώτο επεισόδιο για «Το Καφέ της χαράς»!

Το κοινό που αγάπησε και λάτρεψε την σειρά περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στον ΑΝΤ1.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε τα εξής:

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά, ξέρω ότι θα το πάμε ξανά το “Καφέ της Χαράς”. Έχω καεί τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που, δεν ανακοινώνω τίποτα, αν δεν μου πουν “τη Δευτέρα έχεις γύρισμα”. Άσε, μη γρουσουζεύουμε. Θα γίνει πιστεύω»

«Η Σταυρούλα, 13 χρόνια μετά, δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς την αφήσατε. Θα είναι, ίσως, ο πιο ανατρεπτικός ρόλος. Έχει φύγει πολλά βήματα μπροστά. Ο ρόλος της θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου. Ήμουν από την αρχή πολύ υπέρ του να επιστρέψει το “Καφέ”. Γιατί όχι; Και στην Αμερική υπάρχει τάση να γίνονται τα σίκουελ των παλιών σειρών. Φυσικά κι έπρεπε να ξαναγίνει!

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έχουν πράγματα να πουν. Και δεν είναι εύκολο σίριαλ, να ξέρεις. Έχει εξωτερικά γυρίσματα, δρόμους και αποστάσεις. Από το κέντρο στο Λαύριο, από το Λαύριο στην Κερατέα, στο Άργος».

«Καφέ της Χαράς»: Το απίστευτο σεναριακό λάθος που δεν κατάλαβε κανείς! (βίντεο)

Το «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 το έχουμε δει άπειρες φορές, όμως υπάρχει ένα σεναριακό λάθος το οποίο δεν κατάλαβε ποτέ κανείς!

Ο Χάρης Ρώμας έπεσε σε... γκέλα. Διαβάστε παρακάτω...

Το «Καφέ της Χαράς» ήταν από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόραση!

Παρά το γεγονός πως το έχουμε δει... άπειρες φορές, υπάρχουν λάθη που δεν έχουμε καταλάβει. Μεταξύ άλλων υπάρχει και το σεναριακό λάθος το οποίο ξεκινάει από τον πρώτο κύκλο!

Συγκεκριμένα βλέπουμε την Ματούλα να την... πέφτει στον Μπίλυ, όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς μας αποκαλύπτουμε πως είναι ξαδέρφια!

Ο αγαπημένος «Μανωλάκης» είχε μιλήσει για τα νέα επεισόδια της σειράς!

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το "Καφέ της Χαράς" που είδε το φως της δημοσιότητας!

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το Backstage του Καφέ της Χαράς είδε το "φως".

Η Πωλίνα Φιλίππου μας έκανε να θυμηθούμε την αγαπημένη σειράς που έγινε επιτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πωλίνα Φιλίππου δημοσίευσε φωτογραφία της πρωταγωνιστούσε σε μικρή ηλικία στην σιερά με την Έφη Ρασσιά (Βάλια).

"Πριν από 13 χρόνια λέει!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Ανεξίτηλο σήριαλ', έγραψε η Πωλίνα Φιλίππουστην λεζάντα της φωτογραφίας.

Αποκάλυψη βόμβα από τη Ρένια Λουιζίδου! Χαμός με το Καφέ της Χαράς!

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ρένια Λουιζίδου, η οποία και έκανε μια αποκάλυψη βόμβα για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»!

Η ίδια ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε στις οθόνες μας με νέα επεισόδια την αγαπημένη σειρά και τα όσα είπε θα συζητηθούν!

«Το ξέρω από τον Χάρη. Ξέρω ότι υπάρχει σκέψη και πρόθεση να γίνει σίκουελ του Καφέ της Χαράς. Εμένα η πρόταση με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ μια δουλειά να ξαναγίνει… Έχουν περάσει 15 χρόνια. Τα αισθάνομαι αυτά τα 15 χρόνια. Έχουν περάσει από πάνω μου. Ξέρω ότι ο Χάρης και η Άννα που έγραφαν τη σειρά θα συνυπολογίσουν πως έχουν περάσει 15 χρόνια. Το ότι έχουμε μεγαλώσει.

Όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια μας. Είναι σκέψη, είναι πρόθεση. Τίποτα χειροπιαστό. Είναι σε επίπεδο κουβέντας. Τι να πω; Είναι υποθετικές ερωτήσεις και υποχρεωτικά δίνω υποθετικές απαντήσεις. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Με τον Χάρη έχω μιλήσει και μου έχει μεταφέρει την πρόθεση και την επιθυμία του», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.