Σία Κοσιώνη: Εξελίξεις - ανατροπή με τον ΣΚΑΙ!

Τι συνέβη;

Σία Κοσιώνη: Εξελίξεις - ανατροπή με τον ΣΚΑΙ!

Εξελίξεις - ανατροπή έχουμε με τον ΣΚΑΙ και την Σία Κοσιώνη. Έρχονται αλλαγές για την παρουσιάστρια στον σταθμό.

Πρόσφατα σενάρια ήθελαν το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων να «μετακομίζει» από τις 19:30 στις 20:00 τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, οι αρχικές σκέψεις του σταθμού άλλαξαν, με τους ιθύνοντες να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το δελτίο να βγαίνει πλέον στις 19:50, ακριβώς απέναντι από αυτό του STAR, προκειμένου να ολοκληρώνεται πριν τα αντίπαλα στρατόπεδα ξεκινήσουν να μεταδίδουν τα προγράμματα της prime time.

Η μεγάλη ένταση Τσίπρα - Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ με αφορμή τον Μπακογιάννη! (Βίντεο)

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρει η «Real Life», η αρχική σκέψη να μεταδίδονται οι Ειδήσεις στις 20:00, θα άφηνε τον σταθμό πίσω στον ανταγωνισμό, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καλύπτεται όλη η επικαιρότητα μέσα σε 45 μόνο λεπτά.

Σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, τη σκυτάλη αμέσως μετά θα παίρνουν οι σειρές στις οποίες το κανάλι έχει αποφασίσει να ποντάρει πολλά αλλά και τα ριάλιτι προγράμματα.

Τινάζει την μπάνκα ο ΣΚΑΙ! Η κίνηση ματ που «τσακίζει» τον ανταγωνισμό!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο ΣΚΑΙ με μια κίνηση ματ που «τσακίζει» τον ανταγωνισμό και δεν υπερβάλλω καθόλου!

Μια νέα σειρά, έρχεται να ταράξει τα δεδομένα και τα ονόματα είναι αν μη τι άλλο είναι "βόμβα" κανονική! Στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Room Service» θα δούμε πολλές guest εμφανίσεις - έκπληξη που θα συζητηθούν!

Η σειρά είναι ουσιαστικά ένα ριμέικ της σειρά του mega«Κόκκινο δωμάτιο», που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές στην μικρή οθόνη.

ΣΚΑΙ  νέα σειρά

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου θα είναι ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο οποίος σκηνοθετεί κιόλας, ο Κώστας Καραφώτης, ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Δημήτρης Παπάς, η Χρύσα Κλούβα, η Βαλερία Κουρουπη, η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, ο Παντελής Καναράκης, ο Χάρης Χιώτης και άλλοι πολλοί.

ΣΚΑΙ  νέα σειρά

Ωστόσο, όπως και στο «Κόκκινο δωμάτιο», έτσι τώρα και στο «Room Service» θα υπάρχουν guest εμφανίσεις με δημόσια πρόσωπο της ελληνικής showbiz, όπου θα έχουν άμεση δράση με το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ένα όνομα όμως, αναμένεται να προκαλέσει «σεισμό» και μόνο στο Vanda's θα μάθετε το ποιος είναι! Σύμφωνα με πηγές μου guest εμφάνιση αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίον θα βλέπουμε καθημερινά στην μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ, η Τάμτα, ενώ κρούση έχει γίνει και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του Αυγούστου και το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο Δημήτρης θα μπορέσει να συμμετέχει!

Αποχώρηση - έκπληξη από τον ΣΚΑΙ! Ποιος είναι εκτός;

Αποχώρηση έκπληξη από τον ΣΚΑΙ και έχουμε τις λεπτομέρειες με το ποιος είναι εκτός!

Η αποχώρηση της πλειοψηφίας του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για το Open έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Μιχάλης Τσώχος με σημαντική θητεία στον ΑΝΤ1 και ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος από το Mega ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που εντάχθηκαν στο κανάλι.

Ο πρώτος μάλιστα παρουσίαζε και την αθλητική εκπομπή που είχε το κανάλι κάθε Σαββατοκύριακο. Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο δημοσιογράφοι δε θα παραμείνουν στο δυναμικό του καναλιού και τη νέα σεζόν.

Αμφότεροι αποχωρούν σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, αναφέρει το dailymedia.gr!

Αποχώρηση έκπληξη από τον ΣΚΑΙ! Ποιος είναι εκτός;

Ακόμη τερματίζεται και η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα». Η αθλητική εκπομπή που ήταν στο πρόγραμμα του καναλιού για περισσότερα από δέκα χρόνια ολοκληρώνει τον κύκλο της και δε θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του σταθμού είχε αποφασίσει να κόψει τη μεσημεριανή αθλητική εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα στο τέλος Φλεβάρη και να προβάλλει στη θέση της από τις αρχές Μαρτίου τα δύο σόου του WWE, το Raw και το SmackDown.

Θυμάστε και αυτό; ΣΚΑΙ: Ήταν να αναλάβει δική της εκπομπή και τελικά τα μαζεύει και φεύγει!

Ωστόσο το «κόκκινο» του ΕΣΡ για το σόου πυγμαχίας του καναλιού έδωσε φιλί ζωής για την εκπομπής, όχι για πολύ όπως φάνηκε. Μένει να δούμε αν ο ΣΚΑΪ θα την αντικαταστήσει με αντίστοιχη εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

ΣΚΑΙ: Ήταν να αναλάβει δική της εκπομπή και τελικά τα μαζεύει και φεύγει!

Αναβρασμός στα γραφεία του ΣΚΑΙ και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες μας ήταν να αναλάβει δική της εκπομπή αλλά τελικά, όπως όλα δείχνουν, τα μαζεύει και φεύγει!

Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Στο Vanda's blog θα σας τα αποκαλύψω όλα!

Αρχικά, είναι γυναικάρα, μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες που πέρασε την προηγούμενη χρονιά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κατά δεύτερον ήταν μέρος σε κριτική επιτροπή γνωστού παιχνιδιού και... όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη μετά της έκαναν πρόταση να αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου project! Αποκλείεται να μην έχετε καταλάβει για ποια πρόκειται...

Ο λόγος φυσικά για την Μπέτυ Μαγγίρα και το My Style Rocks!

ΣΚΑΙ: Ήταν να αναλάβει δική της εκπομπή και τελικά τα μαζεύει και φεύγει!

Όλοι περιμέναμε την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται να την δούμε στο τιμόνι του show ή αν όχι στο τιμόνι, στην κριτική επιτροπή ξανά! Και μάλιστα γνώριζα μέχρι πρότινος ότι έχουν γίνει συζητήσεις και μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη θα βρισκόταν ξανά στο παιχνίδι.

Όμως, όπως σας αποκάλυψα πριν από λίγες ώρες το My Style Rocks κατά 99% δεν θα προβληθεί από το ΣΚΑΙ και ο Ατζούν ψάχνει να το πασάρει αλλού...

Εφόσον, όμως, το project φεύγει από το κανάλι φεύγει μαζί και η Μπέτυ, αφού όπως ενημερώθηκα για κάποιον άγνωστο λόγο κι ενώ οι ιθύνοντες ήταν πολύ ευχαριστημένοι από εκείνη δεν της έχει γίνει πρόταση να μπει σε κάποιο άλλο project...

Ωστόσο, πολλά ανατρέπονται μέχρι τελευταία στιγμή!

ΣΚΑΪ: "Διαζύγιο"-βόμβα με παρουσιάστρια! Λύθηκε η συνεργασία τους!

"Διαζύγιο"-βόμβα στον ΣΚΑΪ με γνωστή παρουσιάστρια, καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών!

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορες φήμες, όμως τώρα... έσκασε!

Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ!

ΣΚΑΪ:

Τo youweekly.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό πως η παρουσιάστρια βρίσκεται στον... αέρα, καθώς δεν είχε γίνει καμία συζήτηση με το κανάλι για τη νέα σεζόν παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο!

Τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν για την ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι του!

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση-βόμβα από το κανάλι!

Αποχώρηση-βόμβα από τον ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να προχωράει σε μία ακόμη αλλαγή στο δυναμικό του.

Έμεινε για λίγο και τώρα ήρθε το "διαζύγιο" με τον σταθμό.

Η αλλαγή ήρθε στο γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ, καθώς η Κατερίνα Ζάννη, η οποία ήταν η υπεύθυνη του τμήματος αποχώρησε!

Η ίδια με ανακοίνωση της στο Facebook έκανε γνωστό το γεγονό, γράφοντας: «Σύντομο αλλά “περιεκτικό” το κεφάλαιο ΣΚΑΪ στην επαγγελματική μου πορεία. Σήμερα κλείνει. Θα ακολουθήσουν άλλα.

*Με ένα θερμό ευχαριστώ στους ανθρώπους που γνώρισα-συνεργάστηκα (με κάποιους υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι δεσμοί) και θα ξεχωρίζουν, μέσα από κάθε μεταβαλλόμενη συνθήκη, για την επιμονή, την προσπάθεια, τις ιδέες και τη συμπεριφορά τους».

undefined