"Βόμβα"! Επιστρέφει στις οθόνες μας κορυφαία σειρά! Την έχουμε αγαπήσει όλοι!

Αυτό και είναι επιστροφή - έκπληξη!

"Βόμβα"! Επιστρέφει στις οθόνες μας κορυφαία σειρά! Την έχουμε αγαπήσει όλοι και ακόμη βλέπουμε τα επεισόδια της στην τηλεόραση σε επανάληψη.

Έχει γράψει την δική της ιστορία στην μικρή οθόνη και οι πρωταγωνιστές της αγαπήθηκαν πολύ μέσα από τους ρόλους τους που έχουν μείνει αξέχαστοι.

Μετά από είκοσι πέντε χρόνια από την ημέρα της προβολής του πρώτου επεισοδίου, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι «Τα φιλαράκια» πρέπει να επιστρέψουν. Αυτή τη φορά ωστόσο, στους κινηματογράφους με ακυκλοφόρητο υλικό και συνεντεύξεις των ηθοποιών.

Επιστρέφει στις οθόνες μας κορυφαία σειρά

Είναι επίσημο! Αγαπημένη σειρά επιστρέφει μετά από 19 χρόνια! (Βίντεο)

Θα είναι ένα αφιέρωμα 1 ώρας και 40 λεπτών και θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων της Αμερικής, για τρεις ημέρες αλλά και σε 1000 κινηματογράφους στη χώρα στις 23 και 28 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου.

Επιστρέφει στο OpenTv θρυλική σειρά που έκανε πανικό!

Επιστρέφει στο OpenTv θρυλική σειρά που έκανε πανικό!

Πρόκειται για την σειρά των 80s στην πιο συναρπαστική της εκδοχή! Θα προβάλλεται από τις 26 Αυγούστου!

Η Elizabeth Gillies, η Nicollette Sheridan και ο Grant Show, είναι μερικοί ενδεικτικοί ηθοποιοί που θα πρωταγωιστούν ενώ για σεναριογράφους-παραγωγούς έχουμε τους Stephanie Savage και Josh Schwartz που έχουν υπογράψει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως οι σειρές Gossip Girl και 90210.

Φυσικά μιλάμε για την επιστροφή της Δυναστείας, η οποία έρχεται ξανά για να μας κατακτήσει όπως το έχει ήδη καταφέρει με το τηλεοπτικό κοινό στις ΗΠΑ.

Στο επίκεντρο της νέας «Δυναστείας» βρίσκονται και πάλι οι δύο ισχυρές οικογένειες των Carrington και των Colby, ορκισμένοι ανταγωνιστές που μάχονται για την οικονομική και κοινωνική υπεροχή.

Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 σειρά που αγαπήσαμε! Είναι το... (Βίντεο)

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Fallon Carrington, χαρισματική και φιλόδοξη, είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα COO στην πολυεθνική εταιρεία ενέργειας του πατέρα της, Blake. Τα σχέδιά της ανατρέπονται αναπάντεχα, όταν μαζί με τον αδελφό της, Steven, καλούνται να συναντήσουν τον πατέρα τους. Σε αυτή τη συνάντηση εκείνος δεν θα τους ανακοινώσει κάποια επαγγελματική απόφαση, αλλά θα συστήσει στα παιδιά του την νέα γυναίκα στη ζωή του, την Cristal.

Η αρνητική αντίδραση της Fallon απέναντι στην επιλογή του πατέρα της δεν δείχνει να τον επηρεάζει και τελικά λειτουργεί εναντίον της. Όταν ο Blake Carrington αποφασίζει να ευνοήσει τη νέα του σύντροφο αντί την ίδια του την κόρη, δίνοντάς της μια θέση-κλειδί στην εταιρεία, η Fallon για να τον εκδικηθεί αναζητά υποστήριξη από τον Jeff Colby, το μεγαλύτερο ανταγωνιστή του.

Εντωμεταξύ, η ανιψιά της Cristal, Sammy Jo, φτάνει στην πόλη και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Cristal από το ομιχλώδες παρελθόν της κινδυνεύουν ξαφνικά να αποκαλυφθούν…

Είναι επίσημο! Αγαπημένη σειρά επιστρέφει μετά από 19 χρόνια! (Βίντεο)

Είναι επίσημο! Αγαπημένη σειρά επιστρέφει ξανά στις μικρές οθόνες μετά από 19 ολόκληρα χρόνια!

Μετά από 19 χρόνια, η σειρά Beverly Hills 90210 επιστρέφει σήμερα, 7 Αυγούστου, στις οθόνες των θαυμαστών της, στις ΗΠΑ.

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς που είχε καθηλώσει και το ελληνικό κοινό την δεκαετία του ‘90, επιστρέφουν, με μεγάλο απόντα φυσικά τον Λουκ Πέρι, που απεβίωσε. Μπράντον, Στιβ, Κέλι, Ντόνα, Ντέιβιντ, Μπρέντα και Αντρεα επιστρέφουν στην οθόνη και η παραγωγή, 24 ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, παρουσίασε τους τίτλους αρχής της σειράς.

Αυτό είναι το βίντεο με τους τίτλους αρχής στο Beverly Hills 90210
Με το γνωστό μουσικό theme από την σειρά, οι Γκάρμπριελ Κάρτερις, Σάνεν Ντόχερτι, Τζένι Γκαρθ, Μπράιαν Οστιν Γκριν, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ και Ιαν Ζίρινγκ, εμφανίζονται και χαιρετούν και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν. Η σειρά θα μεταδοθεί στο δίκτυο του FOX και έχουν προγραμματιστεί έξι επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr