Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 15/08! Η Αρζού λέει στην Τουγτσέ πως η Μελέκ και η Ελίφ φταίνε που χώρισε με τον Κενάν!

Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 15/08! Η Αρζού λέει στην Τουγτσέ πως η Μελέκ και η Ελίφ φταίνε που χώρισε με τον Κενάν!
TV24 15.08.2019 08:03

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 15/08 στη σειρά του STAR, Elif. Η Αρζού λέει στην Τουγτσέ πως η Μελέκ και η Ελίφ φταίνε που χώρισε με τον Κενάν!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 15/8

Επεισόδιο 394

Η Μελέκ ανησυχεί και δεν ξέρει αν έκανε καλά που επέτρεψε να βγει η Αρζού από τη φυλακή. Η Ελίφ και η Ιντζί κάνουν ό,τι μπορούν για να φτιάξουν τη διάθεση της Τουγτσέ αλλά εκείνη παραμένει σκυθρωπή. Όταν ο Κενάν επιστρέφει σπίτι και βλέπει πόσο λυπημένη είναι η Τουγτσέ, τους δίνει νεροπίστολα και τις βάφει με μακιγιάζ. Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα, βλέπει τον Κενάν, τη Μελέκ, την Ιντζί, την Ελίφ και την Τουγτσέ μαζί. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν βλέπει τη μητέρα της αλλά ο Κενάν της ζητάει να πάει στο σπίτι ενώ ζητάει από την Αρζού να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Η Μελέκ όμως του λέει να την αφήσει να δει την Τουγτσέ. Η Αρζού ζητάει από την Τουγτσέ να πείσει τον Κενάν να την αφήσει να μείνει στο κτήμα. Η Τουγτσέ ζητάει από τον Κενάν να αφήσει την Αρζού να μείνει για το βράδυ αλλά εκείνος αρνείται.

Όταν η Μελέκ του λέει να την αφήσει να μείνει, ο Κενάν πείθεται και η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη και ευχαριστεί τη Μελέκ. Η Αρζού όμως λέει στην Τουγτσέ πως η Μελέκ και η Ελίφ μετακόμισαν εκεί για να τη χωρίσουν από τον Κενάν και για αυτό της φέρονται καλά. Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ απέσυρε τη μήνυση κατά της Αρζού. Και οι δύο ανησυχούν με αυτή την εξέλιξη. Ο Μουράτ βλέπει τη Φεριντέ με τον Σερκάν, έναν συμφοιτητή της. Όταν ο Σερκάν ρωτάει τον Μουράτ για τη δουλειά του και εκείνος προσπαθεί να κάνει εντύπωση με την απάντησή του. Η Πελίν συνεχίζει να βλέπει τον Κοράι και εκείνος της κάνει πρόταση γάμου. Η Πελίν του απαντάει ότι δεν μπορεί να τον παντρευτεί γιατί αγαπάει τον Σελίμ. Ο Κοράι γίνεται έξαλλος και τρέχει με το αυτοκίνητο παρά τις ικεσίες της Πελίν να σταματήσει…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Η Αρζού με κάθε τρόπο επηρεάζει την Τουγκτσέ ότι η Ελίφ και η Μελέκ ευθύνονται που χώρισε με τον Κενάν. Οταν φεύγει η Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει το δωμάτιο της Τουγκτσέ και προσπαθεί να της εξηγήσει πως οι διαφωνίες του με την Αρζού δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για εκείνη.

Τα λόγια του την ηρεμούν αλλά παραμένει στενοχωρημένη. Τότε θυμάται ένα παραμύθι που της έλεγε η Ασουμάν για ένα ροζ λουλούδι που φυτρώνει στην άκρη του βράχου και όποιος το βρει κάνει πραγματικότητα μια ευχή του. Η μικρή αποφασίζει να βρει αυτό το λουλούδι και να ευχηθεί να ενωθούν ξανά οι γονείς της και έτσι το σκάει από το σπίτι: «Δεν πρόκειται να γυρίσω αν δεν βρω το λουλούδι», μονολογεί. Η Ελίφ και η Ιντζί στενοχωριούνται με τη συμπεριφορά της Τουγκτσέ!

Ο Κενάν αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κορίτσια για να τους φτιάξει τη διάθεση, όταν συνειδητοποιούν πως η Τουγκτσέ το έχει σκάσει. Ολοι στο κτήμα την αναζητούν. Η Ελίφ θυμάται το παραμύθι που της είχε πει η Τουγκτσέ και λέει στη Μελέκ πως σίγουρα πάει στον βράχο. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ έχει βρει το λουλούδι στην άκρη του γκρεμού και στην προσπάθειά της να το κόψει χάνει την ισορροπία της και κρέμεται από έναν βράχο! Η Μελέκ φτάνει εκεί έγκαιρα και καταφέρνει να σώσει το μικρό παιδί την τελευταία στιγμή. «Πάει, πέρασε! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Ο Κενάν βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ αναζητώντας την κόρη του και η Γκοντζά τον διαβεβαιώνει πως αν δει τη μικρή του θα τον ειδοποιήσει αμέσως. Η Τουγκτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η μικρή βρέθηκε και όταν επιστρέφει σπίτι, εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται. Η Αρζού μαθαίνει για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και καλεί αμέσως τον Κενάν. Εκείνος της λέει πως είναι δικό της λάθος που η Τουγκτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Πηγή: TiViΣιριαλ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κοράι καίει τον Σελίμ και την Πελίν!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share