Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 15/8 εξελίξεις! Ο Λεωνίδας δίνει στην αστυνομία φωτογραφία του Παύλου που μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας!

Δείτε αναλυτικά...

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 15/8 εξελίξεις! Ο Λεωνίδας δίνει στην αστυνομία φωτογραφία του Παύλου που μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές 15/08 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή. Ο Λεωνίδας δίνει στην αστυνομία φωτογραφία του Παύλου που μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 35

Μετά το νέο του θανάτου της Τατιάνας, ο Πέτρος πάει στην αστυνομία και βρίσκει τον Μιχάλη, τον αστυνομικό που έχει αναλάβει την έρευνα, και του ζητάει να βοηθήσει για να βρεθεί ο δολοφόνος. Η Δήμητρα έχει μάθει ποια είναι από τον Γρηγόρη, αλλά συνεχίζει να μη θυμάται. Η Μαρίνα τη βρίσκει στην κλινική και προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί της έκρυψε την αλήθεια. Ο Λεωνίδας πάει στην αστυνομία για να καταθέσει για τον φόνο της Τατιάνας και δίνει στον Πέτρο και στον Μιχάλη τη φωτογραφία του Παύλου που μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας. Στην κλινική ο Αντρέας βλέπει συγκινημένος τη Δήμητρα, ενώ μετά από 5 ολόκληρα χρόνια συναντάει αναπάντεχα τη Μαρίνα.

Θυμάσε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Η οργή: Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν! Όλες οι εξελίξεις 9/8!

Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν στο σημερινό επεισόδιο. Όλες οι εξελίξεις 9/8 στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή.

Τι θα δούμε σήμερα;

Επεισόδιο 31

Ο Παύλος δε λέει στη Μαρίνα γι΄ αυτό που συνέβη στην Τατιάνα για να μην την ανησυχήσει. Η Έλσα συναντάει τον Τάσο, που της λέει ότι είδε τον Πάρη και τη Ρωξάνη να φιλιούνται. Η Μαντώ ζητάει απ΄ τον Πέτρο να συναντηθούν. Αυτός βρίσκει μια δικαιολογία για ακόμη μια φορά, αλλά, η Μαντώ του κλείνει ραντεβού κάπου και του λέει πως αν δεν πάει, δε θα ξαναμιλήσουν. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο ότι κάλεσε τη Δήμητρα να φάνε μαζί το βράδυ, την ίδια ώρα που η Τατιάνα θα τηλεφωνήσει στον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει σπίτι της για να του δώσει το στικάκι, που ενοχοποιεί το Λεωνίδα.