Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 16/8 εξελίξεις! Ο Παύλος δίνει κατάθεση για την δολοφονία της Τατιάνας!

Δείτε αναλυτικά...

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 16/8 εξελίξεις! Ο Παύλος δίνει κατάθεση για την δολοφονία της Τατιάνας!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές 16/08 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή. Ο Παύλος δίνει κατάθεση για την δολοφονία της Τατιάνας!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 36

Ο Νεοκλής απαγορεύει στον Πάρη να πλησιάσει την μητέρα του. Η Ρωξάνη τον επισκέπτεται στο στούντιο για να μάθει για την κατάσταση της Έλσας και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά. Ο Παύλος δίνει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα για τη δολοφονία της Τατιάνας και καταλαβαίνει ότι είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο;

Η οργή: Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν! Όλες οι εξελίξεις 9/8!

Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν στο σημερινό επεισόδιο. Όλες οι εξελίξεις 9/8 στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή.

Τι θα δούμε σήμερα;

Επεισόδιο 31

Ο Παύλος δε λέει στη Μαρίνα γι΄ αυτό που συνέβη στην Τατιάνα για να μην την ανησυχήσει. Η Έλσα συναντάει τον Τάσο, που της λέει ότι είδε τον Πάρη και τη Ρωξάνη να φιλιούνται. Η Μαντώ ζητάει απ΄ τον Πέτρο να συναντηθούν. Αυτός βρίσκει μια δικαιολογία για ακόμη μια φορά, αλλά, η Μαντώ του κλείνει ραντεβού κάπου και του λέει πως αν δεν πάει, δε θα ξαναμιλήσουν. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο ότι κάλεσε τη Δήμητρα να φάνε μαζί το βράδυ, την ίδια ώρα που η Τατιάνα θα τηλεφωνήσει στον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει σπίτι της για να του δώσει το στικάκι, που ενοχοποιεί το Λεωνίδα.