ΣΚΑΙ: Στη δημοσιότητα το trailer της πιο υποσχόμενης σειράς του σταθμού!

Η σειρά που πρόκειται να φέρει ανατροπές!

ΣΚΑΙ: Στη δημοσιότητα το trailer της πιο υποσχόμενης σειράς του σταθμού!

Στη δημοσιότητα το trailer της πιο υποσχόμενης σειράς του σταθμού. Το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ που πρόκειται να φέρει ανατροπές στην τηλεθέαση.

Το κανάλι φέτος θα ποντάρει στην μυθοπλασία και ήδη έχει δώσει τα χέρια με πολλές σειρές και δυνατά ονόματα της σκηνοθεσίας και της υποκριτικής.

Μάλιστα, η νέα κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, πρόκειται να φέρει ανατροπές στην τηλεθέασης.

Room Service: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα! Το νέο "Κόκκινο δωμάτιο"

Πρόκειται για μία διασκεδαστική κωμωδία, η οποία αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή των Αλέξανδρου Ρήγα, Βαλέριας Κουρούπη, Κωνσταντίνος Χριστοφορίδου, Παντελή Καναράκη, Ησαΐα Ματιάμπα, Κώστα Καραφώτη, Χρύσας Κλούβα, Χάρη Χιώτη, Δημήτρη Παπά και άλλων.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε τα trailer για την δεύτερη εκπομπή του στον ΣΚΑΙ!

Με δυο εκπομπές θα δούμε φέτος στον ΣΚΑΙ, τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα και τα τρία trailer.

Μετά από έξι χρόνια στον ΑΝΤ1, αποχώρησε φέτος το καλοκαίρι και πριν από περίπου δέκα μέρες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, θα έχει και τη μεσημβρινή εκπομπή αλλά και απογευματινό τηλεπαιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι γνωστό, ύστερα και από την ανακοίνωση που είχε βγάλει ο ΣΚΑΙ πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σήμερα, όμως, ο σταθμός του Φαλήρου ανακοίνωσε πως ο παρουσιαστής αναλαμβάνει το τηλεπαιχνίδι “Guess my Age”

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μία νέα γυναίκα στη ζωή του από το πουθενά! Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής με το... καυτό της κορμί!

Ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται αναμφίβολα στα καλύτερά του!

Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για τη συνεργασία του καναλιού με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ παράλληλα έπαιξε και το επικό τρέιλερ της μεσημεριανής του εκπομπής!

Ο παρουσιαστής μετράει αντίστροφα για τη νέα του δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου, επιστρέφοντας στη... δράση έπειτα από δύο χρόνια!

Φυσικά ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα είναι μόνος του στην εκπομπή του, καθώς το πάνελ του έχει κλείσει ήδη!

Στην ομάδα της εκπομπής του, λοιπόν, θα βρίσκονται εκτός του Δημήτρη Παπανώτα και της Ελένης Τσολάκη, η Κάλια Ελευθερίου!

Δείτε τις φωτογραφίες της Κύπριας Κάλιας Ελευθερίου που θα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή!

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής γυναίκας που μπήκε στην ζωή του από το πουθενά!