Η οργή: Ο Παύλος το σκάει από την Αστυνομία! Καταιγιστικές οι εξελίξεις 19/8!

Τι θα δούμε απόψε;

Η οργή: Ο Παύλος το σκάει από την Αστυνομία! Καταιγιστικές οι εξελίξεις 19/8!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις 19/8 της σειράς «Η οργή». Η Αστυνομία πάει να συλλάβει τον Παύλο, αλλά εκείνος το σκάει από το σπίτι.

ΕΠΕΙΣ.37

Η Έλενα υποψιάζεται ότι ο Μάνος ξέρει κάτι για το φόνο της Τατιάνας και δεν της το λέει. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο να ζητήσουν τη βοήθεια του Μάνου, αλλά ο Παύλος δεν θέλει. Λέει στη Μαρίνα ότι ο Μάνος μπορεί να τον έμπλεξε σε αυτό, αλλά η Μαρίνα δε μπορεί να το πιστέψει. Ο Λεωνίδας λέει στη Μαντώ ότι η αστυνομία υποψιάζεται τον Παύλο για το φόνο της Τατιάνας και ο Αντρέας ενημερώνει για αυτό το Νεοκλή που δεν είχε ιδέα. Η Μαρίνα πάει τη Δήμητρα στο παλιό της ζαχαροπλαστείο, αλλά εκείνη εξακολουθεί να μην θυμάται. Η αστυνομία πάει στο σπίτι της Μαρίνας για να συλλάβει τον Παύλο, αλλά εκείνος το σκάει.

Μήπως χάσατε τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας; Δείτε τα εδώ!

Συγκλονιστικές θα ήταν οι εξελίξεις την εβδομάδα (12-16/8) στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή»!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 32

Η Μαντώ συναντά τον Πέτρο, που της λέει ότι ο Λεωνίδας είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της γυναίκας του. Η Μαντώ δεν τον πιστεύει, αλλά μετά τη συνάντηση αρχίζει να έχει αμφιβολίες. Η Έλσα πάει στο σπίτι της Ρωξάνης και της λέει να αφήσει ήσυχο τον Πάρη. Ενώ μιλάνε, κάτι αναπάντεχο συμβαίνει. Ο Παύλος πάει στο σπίτι της Τατιάνας και στην είσοδο τον φωτογραφίζει ο Αντρέας που τον έχει ακολουθήσει. Ο Παύλος βρίσκει την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της και φεύγει αναστατωμένος. Ο Γρηγόρης τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να βρεθούν για να συμφιλιωθούν, ενώ ο Πάρης μαλώνει με την Έλσα λόγω της Ρωξάνης και ο καυγάς έχει άσχημες συνέπειες για την Έλσα.

Επεισόδιο 33

Ο Γρηγόρης συναντά την Έλενα και τη ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι είναι έγκυος. Η Έλσα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Νεοκλής υποψιάζεται πως η καρδιακή κρίση της ήταν αποτέλεσμα ενός ακόμα καυγά με τον Πάρη. Η Μαρίνα πάει στο νοσοκομείο κι αφήνει την Ζωή με τη Δήμητρα, η οποία βρίσκει μία φωτογραφία της με τον Οδυσσέα. Ο Παύλος δε λέει τίποτα στη Μαρίνα για τον θάνατο της Τατιάνας και πάει στο μπαρ του Λεωνίδα για να μάθει τι έγινε. Εκεί συναντάει τον Αντρέα. Ενώ μιλάνε, πάει στο μπαρ η αστυνομία κι ενημερώνει το Λεωνίδα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της.

Η Οργή: Αποκλειστικό - «φωτιά»! Ο Παύλος μπαίνει στη φυλακή για φόνο!

Επεισόδιο 34

Η αστυνομία ενημερώνει τον Λεωνίδα για τον θάνατο της Τατιάνας. Ο Λεωνίδας λέει στον Παύλο, στον Αντρέα και στην Όλγα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της και ο Αντρέας σκέφτεται αμέσως ότι είδε τον Παύλο να μπαίνει στο σπίτι της. Ο Μάνος, που μαθαίνει το νέο, πάει στο μπαρ και λέει στον Λεωνίδα ότι πριν από μερικές μέρες είδε τον Παύλο να φεύγει απ΄ το μπαρ με την Τατιάνα. Η Όλγα είναι ανήσυχη για τον Σαϊντ που της είπε στο τηλέφωνο ότι έχει σκοπό να αποδράσει από τη φυλακή και να πάει στην Κύπρο και ζητάει από τον Αντρέα να τον πείσει να μην το κάνει. Ο Νεοκλής τα βάζει με τον Πάρη για αυτό που έπαθε η Έλσα, ενώ ο Λεωνίδας λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό του που δείχνει σωτήριο.

Επεισόδιο 35

Μετά το νέο του θανάτου της Τατιάνας, ο Πέτρος πάει στην αστυνομία και βρίσκει τον Μιχάλη, τον αστυνομικό που έχει αναλάβει την έρευνα, και του ζητάει να βοηθήσει για να βρεθεί ο δολοφόνος. Η Δήμητρα έχει μάθει ποια είναι από τον Γρηγόρη, αλλά συνεχίζει να μη θυμάται. Η Μαρίνα τη βρίσκει στην κλινική και προσπαθεί να της εξηγήσει γιατί της έκρυψε την αλήθεια. Ο Λεωνίδας πάει στην αστυνομία για να καταθέσει για τον φόνο της Τατιάνας και δίνει στον Πέτρο και στον Μιχάλη τη φωτογραφία του Παύλου που μπαίνει στο σπίτι της Τατιάνας. Στην κλινική ο Αντρέας βλέπει συγκινημένος τη Δήμητρα, ενώ μετά από 5 ολόκληρα χρόνια συναντάει αναπάντεχα τη Μαρίνα.

Επεισόδιο 36

Ο Νεοκλής απαγορεύει στον Πάρη να πλησιάσει την μητέρα του. Η Ρωξάνη τον επισκέπτεται στο στούντιο για να μάθει για την κατάσταση της Έλσας και οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά. Ο Παύλος δίνει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα για τη δολοφονία της Τατιάνας και καταλαβαίνει ότι είναι ένας από τους βασικούς υπόπτους.