Happy Day: Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα που συζητάνε για να βρεθούν δίπλα στην Τσιμτσιλή!

Τον έναν ειδικά τον ξέρουμε πολύ καλά!

Happy Day: Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα που συζητάνε για να βρεθούν δίπλα στην Τσιμτσιλή!

Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα που συζητάνε για να βρεθούν στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και στην εκπομπή «Happy Day» από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τι κι αν ακόμη η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, η παραγωγή βρίσκεται σε ραντεβού και συζητήσεις για το νέο μέλος που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μέχρι στιγμής έχουν συζητήσει με δυο πρόσωπα που το καθένα έχει την δική του τηλεοπτική πορεία. Μάλιστα, ο ένας ήταν και παλιά στο πάνελ της.

Πρόκειται για τον Θανάση Πάτρα και τον Νίκο Αναδιώτη. Μάολιστα, ο δεύτερος όταν ρωτήθηκε στο Tv Έθνος αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις για εκπομπές απάντησε: "Ναι, συζητώ μια πρόταση από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Αν θα προχωρήσει η πρόταση αυτή, θα το γνωρίζω και εγώ και εσείς μέσα στον επόμενο μήνα."

Κώστας Φραγκολιάς: Η ατάκα για την αποχώρηση του Παπανώτα από το Happy Day που θα συζητηθεί! (Βίντεο)

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε για την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day και είπε ατάκες που θα συζητηθούν!

Πώς κρίνει τους λόγους του Παπανώτα ο Φραγκολιάς;

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ALPHAtv και το Happy Day, με τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του να μιλάει για την απόφασή του.

Ο Φραγκολιάς ανέφερε στην κάμερα του "Καλοκαίρι #not": «O καθένας είναι επαγγελματίας και είναι κριτής του εαυτού του. Ο καθένας δρομολογεί την πορεία του ανάλογα με τα θέλω του. Ο Δημήτρης αποφάσισε να αποχωρήσει όχι για δικούς του λόγους. Και εγώ ίσως στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Αποφάσισε να αποχωρήσει και να δοκιμάσει κάτι καινούργιο.

Είναι ωραίες οι προκλήσεις και αξίζει να δοκιμάζουμε πράγματα. Ακόμη κι αν τον στερηθούμε δυστυχώς. Συζητήσαμε λίγο και νομίζω πως έπραξε καλώς. Μας οδηγούν τα θέλω μας. Το θέλω του Δημήτρη έτσι όπως μου το περιέγραψε, το καταλαβαίνω και νομίζω στη θέση του θα έκανα το ίδιο πράγμα».

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Ο Δημήτρης Παπανώτας δέχθηκε στο προφίλ του στο instagram μερικά υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ και ορισμένοι τον χαρακτήρισαν πουλημένο!

Ποια ήταν η απάντηση του παρουσιαστής στα κακεντρεχή σχόλια;

Ο Δημήτρης Παπανώτας στην τελευταία εκπομπή του Happy Day ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τον ALPHAtv, με τον ΣΚΑΪ να είναι ο επόμενος σταθμός.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε μερικά υβριστικά μηνύματα στο instagram του, ωστόσο ο δημοσιογράφος απάντησε με ψυχραιμία!

Δείτε μερικά από αυτά!

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»

Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»Δημήτρης Παπανώτας: Δέχθηκε υβριστικά μηνύματα για τη μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ! «Πουλημένε, έφαγες ψωμί...»