Τάσος Δούσης: Έκανε την ανατροπή και βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το Πουκέτ! "Χαμός" στον αέρα του Open tv!

Οι επικές ατάκες στην εκπομπή της Ζαρίφη!

Τάσος Δούσης: Έκανε την ανατροπή και βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το Πουκέτ!

Την ανατροπή έκανε ο Τάσος Δούσης και βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το Πουκέτ, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες. "Χαμός" στον αέρα του Open tv, αφού όλοι εντυπωσιάστηκαν από τα μέρη που έχει επισκεφθεί.

Τα γυρίσματα της εκπομπής «Εικόνες», για την νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ξεκινήσει και οι χώρες που πρόκειται να δούμε θα μας "μαγέψουν".

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο παρουσιαστής της εκπομπής, Τάσος Δούσης και αποκάλυψε τα μέρη που έχουν επισκεφθεί με όλους στο πλατό να εντυπωσιάζονται.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε στις 3 του Σεπτέμβρη επιστρέφει στην Ελλάδα και ξεκινάει το μοντάζ για να είναι όλα έτοιμα τον Νοέμβρη για το πρώτο επεισόδιο. Άλλωστε εμείς σας είχαμε αναφέρει πως ο Τάσος Δούσης, ήταν από τους πρώτους που είχε ανανεώσει με το κανάλι.

Opentv: Αυτά είναι τα απίθανα νούμερα του Τάσου Δούση με την εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ! Το κανάλι δεύτερο στο prime time!

Αυτά είναι τα απίθανα νούμερα του Τάσου Δούση με την εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ, που έφεραν το κανάλι Open tv δεύτερο στο prime time!

Μία αληθινά εξωπραγματική απόδοση στα νούμερα τηλεθέασης πέτυχε χθες η εκπομπή του Τάσου Δούση «ΕΙΚΟΝΕΣ»!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση ξεκίνησε στις 8 και 12. Από το προηγούμενο πρόγραμμα παίρνει ένα lead in μόλις 7,2!!! Η εκπομπή αμέσως το ανεβάζει στο 7,8 και το απογειώνει στο 10,3 11,3 11,4! Μάλιστα στο συγκεκριμένο τέταρτο το κανάλι του OPEN είναι δεύτερο πίσω από τον ALPHA TV.....

Η συγκεκριμένη εκπομπή που είχε ως θέμα το Ντουμπάϊ (Β μέρος) ήταν η τελευταία της σεζόν, όμως ο Τάσος Δούσης με τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» θα επανέλθει στο κανάλι του OPEN με αλλά 20 επεισόδια στην επόμενη σεζόν!

Opentv: Αυτά είναι τα απίθανα νούμερα του Τάσου Δούση με την εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ! Το κανάλι δεύτερο στο prime time!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στην πολύ δύσκολη ώρα του prime time και του μεγάλου ανταγωνισμού η ταξιδιωτική εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ έδειξε αντοχές. Και στα 8 επεισόδια που προβλήθηκαν δεν υπήρξε εκπομπή που να μην ανεβάσει τα νούμερα του καναλιού με βάση το lead in που λάμβανε από τα προηγούμενα προγράμματα. Μάλιστα υπήρξαν φορές που οι ΕΙΚΟΝΕΣ έπαιρναν lead in 2,8 και έφταναν το πρόγραμμα στο 7,5 δηλαδή υπερδιπλασίαζαν τους τηλεθεατές.

Με λίγα λόγια, η εκπομπή από την ημέρα που ξεκινούσε μέχρι και την ώρα που τελείωνε έβαζε συνεχώς μέσα κόσμο και στα οκτώ επεισόδια. Μόλις η εκπομπή ΕΙΚΟΝΕΣ πήρε ένα σχετικά καλό lead in έδειξε τα δόντια της στον ανταγωνισμό!!!

Εικόνες: Ο Τάσος Δούσης στο Ντουμπάι! Δεν χάνεται το δεύτερο μέρος! (Βίντεο)

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» αυτό το Σάββατο (27/7) συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι τους στο Ντουμπάι.

Δεν χάνεται το δεύτερο μέρος από τη μεγαλύτερη πόλη των Αραβικών Εμιράτων!

Το ρεπορτάζ ξεκινάει δυναμικά με ένα ταχύπλοο speed boat που κάνει παιχνίδια στη θάλασσα του αραβικού κόλπου με φόντο τα τεράστια ξενοδοχεία και τις κατασκευές που έχουν φτιαχτεί μέσα στη θάλασσα.

Ακολουθεί ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ για τη μεγαλοπρέπεια του Μπουρζ Αλ Αράμπ. Ο Τάσος Δούσης μπαίνει στο μοναδικό 7στερο ξενοδοχείο και το παρουσιάζει όπως δεν το έχετε δει ποτέ μέχρι σήμερα. Ακόμα παρουσιάζει κι ένα παραμυθένιο δείπνο σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια του κόσμου, το Αλ Μαχάλα.

Επόμενος σταθμός του ρεπορτάζ με αλλαγή σκηνικού και σαφάρι στους αμμόλοφους του Ντουμπάι. Οδηγάμε σε off road διαδρομή jeep 4X4 και buggy που γλιστράνε κυριολεκτικά πάνω στην καυτή άμμο της ερήμου. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην περιπέτεια πάνω στους αμμόλοφους, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα ηρεμούν αφού το σαφάρι έχει και βόλτα με καμήλες στην έρημο.

Εικόνες: Το πρώτο μέρος από το ταξίδι του Τάσου Δούση στο Ντουμπάι! (Βίντεο)

Το πάρτι συνεχίζεται με παραδοσιακούς χορούς στους οποίους η ομάδα διέπρεψε μαζί με τους Εμιράτις, δηλαδή τους ντόπιους χορευτές. Η βραδιά περιλαμβάνει επίσης οριεντάλ χορούς, όπως επίσης και παράξενες χορευτικές φιγούρες από δερβίσηδες με ιδιαίτερα… χαρακτηριστική εμφάνιση.

Δείτε όλες τις εκπομπές από τις «Εικόνες με τον Τάσο Δούση» στο επίσημο κανάλι στο Youtube!

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ έχει βουτιές στις παραλίες του Ντουμπάι, όπως και στις πολλές εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από τα 5στερα ξενοδοχεία της χλιδής.

Η ομάδα των «ΕΙΚΟΝΩΝ» ζει στη «Βενετία της Ανατολής» μέσα στο εξωπραγματικό συγκρότημα - ξενοδοχείο Μαντινά Τζουμεϊρά που για κάποιους είναι το πιο ρομαντικό, γραφικό και απίθανο μέρος στο Ντουμπάι.

Το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ των ΕΙΚΟΝΩΝ για το Ντουμπάι κλείνει με τη ξέφρενη νυχτερινή ζωή του Εμιράτου, ενώ θυμίζουμε πως το πρώτο μέρος έκανε θραύση στα νούμερα τηλεθέασης!

«ΕΙΚΟΝΕΣ»: Σάββατο 27 Ιουλίου στις 20.00 στο OPEN