Σάκης Τανιμανίδης: Πέταξαν την "βόμβα" στο Opentv! Στο τιμόνι της εκπομπής που δεν περιμέναμε!

Η αποκάλυψη για τον διπλό του ρόλο στον ΣΚΑΙ!

Σάκης Τανιμανίδης: Πέταξαν την

Πέταξαν την "βόμβα" στο Opentv! Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος του «Καλοκαίρι not» υπάρχουν υποψίες ότι ο Σάκης Τανιμανίδης, θα βρίσκεται στο τιμόνι εκπομπής, που δεν περιμέναμε.

Ο παρουσιαστής έχει κλείσει ήδη για το παιχνίδι «Boom» και πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΙ.

Σήμερα, στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Παύλου Σταματόπουλου συζητήθηκε η ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη για την αποχώρηση του από το «Voice»με την δημοσιογράφο, Μάρτζυ Λαζάρου να κάνει αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Στο Κολωνάκι το νέο τους σπίτι! Φωτογραφίες από το εσωτερικό...

Στο Κολωνάκι βρίσκεται το νέο σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, και έχουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, Reallife, η πρώτη επέτειος του γάμου τους, θα βρει τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, στο υπέροχο φωτεινό διαμέρισμα των 200 τ.μ, που βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα, δίπλα στους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα από την Μύκονο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία της μετακόμισης από την Πεύκη στο καινούργιο σπίτι του στο Κολωνάκι, συνεχίζει το ίδιο ρεπορτάζ.

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Αφιέρωμα για την Χριστίνα Μπόμπα! 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι, με το σαλόνι να κλέβει την παράσταση....

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν και είδαμε για πρώτη φορά το νέο και εντυπωσιακό τους σπίτι, πριν λίγο καιρό!

Μάλιστα οι ίδιοι μας ενημέρωσαν με φωτογραφίες στα social media για τη μετακόμιση, έχοντας ένα βουνό από κούτες! Η Χριστίνα Μπόμπα πόζαρε από το νέο της σπίτι και συγκεκριμένα από το μπαλκόνι, δίνοντας την πρώτη γεύση.....

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο τους σπίτι!

Λίγο αργότερα, μας έδειξε και το δωμάτιο ντουλάπα της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό....

Τανιμανίδης Μπόμπα σπίτι

Προχτές το βράδυ, η κούκλα Χριστίνα μας έδειξε και το σαλόνι της! Η ίδια, επέλεξε γήινους τόνους για τους τοίχους, ενώ σε περίοπτη θέση έχουν τοποθετηθεί φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη! Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά για εμάς το σαλόνι είναι.... top! Ιδού λοιπόν:

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Χριστίνα Μπόμπα: 2 + 1 φορές που μας έδειξε το νέο της σπίτι! Το σαλόνι κλέβει την παράσταση....

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το νέο κεφάλαιο της ζωής τους! Αποκάλυψη τώρα με χαρμόσυνη φωτογραφία!

Ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους ανοίγουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Την αποκάλυψη έκαναν με μια χαρμόσυνη φωτογραφία.

Το ζευγάρι όπως αποκάλυψε και πριν λίγα 24ωρα τα μαζεύει και... φύγει. Αφού αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, θέλοντας να κάνουν έτσι ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον ίδιο να χαμογελά, ενώ οι κούτες να είναι δεκάδες με πράγματα τους. «Ο βασιλιάς της κούτας», έγραψε στην λεζάντα του.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να τους ευχηθούν για την μετακόμιση τους.

Νέο κεφάλαιο στη ζωής του Σάκης Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα