Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του πολυσυζητημένου τηλεπαιχνιδιού του AlphaTv και φέρνει τα... «πάνω κάτω»!

To τηλεπαιχνίδι που θα «σαρώσει»!

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του πολυσυζητημένου τηλεπαιχνιδιού του AlphaTv και φέρνει τα... «πάνω κάτω»!

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του πολυσυζητημένου τηλεπαιχνιδιού του AlphaTv και φέρνει τα... «πάνω κάτω»!

Πρόκειται για το νέο τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», στον Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες, πολλά βραχιολάκια. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω.

Εσείς είδατε το trailer του GNTM;

Δείτε το trailer:

Alphatv: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από πολύ καιρό μέσα από καθημερινή σειρά του Alpha tv.

Θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, «Αστέρια στην Άμμο».

Ισχύει ότι φέτος επιστρέφεις τηλεοπτικά;

«Ναι, θα κάνω τηλεόραση. Θα είμαι στα «Αστέρια στην Άμμο» τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι βασισμένο το σενάριο, επάνω στο βιβλίο της Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη. Θα είναι ωραία δουλειά. Μου έτυχε λίγο καρμικά, ήταν περίεργη η είσοδός μου στη σειρά» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο «TV Μανία» και στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Είναι επίσημο! Αγαπημένη σειρά επιστρέφει μετά από 19 χρόνια! (Βίντεο)

Τι εννοείς; Πώς έτυχε;

Καθόμουν ένα βράδυ κι έβλεπα την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ήταν καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Τόσα χρόνια έβλεπα τις σειρές του κι έλεγα «μα τι ωραίες δουλειές. Θέλω κι εγώ να παίξω εκεί!». Δεν γινόταν. Εκείνο το βράδυ το ξαναείπα. Έβλεπα τον Ανδρέα και μου άρεσε. Την επόμενη ημέρα το πρωί, ήμουν στο σπίτι κι έκανα κάποιες δουλειές. Εκεί που καθόμουν, χτυπά το τηλέφωνο και ακούω: «Η κυρία Βογιατζάκη; Γεια σας, είμαι ο Κούλλης Νικολάου!», «Πείτε μου ότι με παίρνετε για δουλειά;», του λέω. «Ναι!» μου απαντά. Εντάξει, πέταξα από τη χαρά μου! Έβαλα τα γέλια και του εξήγησα το όλο στόρι που προηγήθηκε και γελούσαμε μαζί. Τελικά οι ουρανοί ήταν ανοιχτοί

Ο λόγος για την Σοφία Βογιατζάκη!

Alpha tv ηθοποιός

Alpha tv: Επιστροφή «βόμβα» στο κανάλι! Η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε ξανά στην τηλεόραση!

Επιστροφή «βόμβα» μόλις έσκασε στο κανάλι του Alpha tv, αφού η ξανθιά που όλοι αγαπήσαμε κάνει comeback στην τηλεόραση!

Οι άνθρωποι του Alpha, θέλουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνταγή της σειράς «Το σόι σου», αλλά και γενικότερα της ελληνικής μυθοπλασίας, και ετοιμάζουν μία καινούργια κωμική σειρά για τη σεζόν που έρχεται, με όνομα που σίγουρα θα συζητηθεί!

Στο κανάλι της Κάντζας έχουν επενδύσει πολλά σε αυτή τη σειρά και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουν προσεγγίσει και «κλείσει» ηχηρά ονόματα.

Ηχηρή αποχώρηση από τον Alpha tv! Εκτός αγαπημένη παρουσιάστρια...

Πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν ότι κάποια από αυτά είναι ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τους παραπάνω θα πλαισιώνει και η εν λόγω κυρία η οποία ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση, έπειτα από αρκετό καιρό. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, και εκτός απροόπτου,η αγαπημένη ξανθιά θα επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση! Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για την Μαρία Αλιφέρη, που όλοι λατρέψαμε μέσα από πολύ επιτυχημένες εκπομπές!

Ποια είναι η Μαρία Αλιφέρη

Επιστρέφει στον Alpha η Μαρί Αλιφέρη

Γεννήθηκε ως Μαρία Αλιφεροπούλου στον Άγιο Ιωάννη Λακωνίας. Σπούδασε στη Νομική Αθηνών. Με το πέρας των σπουδών της, ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση το 1972 και στο θέατρο το 1973. Έπαιξε σε πολλά σίριαλ της τηλεόρασης και παρουσίασε κάποια τηλεπαιχνίδια με τεράστια επιτυχία, όπως "Τα τετράγωνα των αστέρων", "Λίγο απ' όλα", "Κάνε ό,τι κάνω".

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 είχε πλέον γίνει μια από τις μεγαλύτερες σταρ της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι ο λόγος που έγινε ηθοποιός ήταν για να μπορεί να εκφράζεται και να επικοινωνεί με τους ανθρώπους. Άλλωστε, για την επιτυχία της επιβραβεύτηκε από τους θαυμαστές της με χιλιάδες γράμματα που λάμβανε κάθε εβδομάδα. Διάβαζε τα περισσότερα και δούλευε πάρα πολύ, καθώς μεγάλωνε η ευθύνη απέναντι στο κοινό της.

Λίγες μέρες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τον Οκτώβριο του 1981, «αποβλήθηκε» εντελώς από την μικρή οθόνη για ολόκληρη τη δεκαετία του 1980, διότι η νέα κυβέρνηση θεώρησε τότε ότι έπρεπε να «κοπούν» όλα τα «σύμβολα» της ελληνικής τηλεόρασης που εξέφραζαν την προηγούμενη κυβέρνηση. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, κάποιοι αποφάσισαν να κοπεί η ίδια ξαφνικά από την τηλεόραση, επειδή λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε στο ευρύ κοινό και του γεγονότος ότι η απήχηση αυτή έτυχε να συμβεί επί Νέας Δημοκρατίας, θεωρήθηκε από την νέα κυβέρνηση ως «σύμβολο της Δεξιάς», παρόλο που η ανάμειξή της με την πολιτική ήταν ανύπαρκτη. Ωστόσο συνέχισε θεατρικά και έγραψε σε κάποιο βιβλίο της για τα «κυκλώματα».

Εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την τηλεόραση, αλλά όχι από το θέατρο. Μάλιστα την διετία 2011-2013 πρωταγωνίστησε στο έργο «Βρώμικα Κόλπα» του David Foley, στο στούντιο Κυψέλης. Οι κριτικοί θεάτρου είχαν πει τότε ότι πρόκειται για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου. Παράλληλα, η ίδια παρακολουθεί συχνά θέατρο και ενημερώνεται για τα πάντα.

Πριν λίγα χρόνια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Αξέχαστη ατάκα της ήταν το περίφημο «Σας αγαπώ» που έλεγε με το κλείσιμο της εκπομπής της «Τα τετράγωνα των αστέρων», που είχε γίνει σλόγκαν εκείνη την εποχή.