Η κόρη μου: Ο Ουγούρ θέλει να παντρευτεί την Σεβγκί! Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα (5/9)!

Τι θα δούμε σήμερα;

Η κόρη μου: Ο Ουγούρ θέλει να παντρευτεί την Σεβγκί! Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα (5/9)!

Ο Ουγούρ θέλει να παντρευτεί την Σεβγκί και οι εξελίξεις σήμερα (5/9) είναι καταιγιστικές στην σειρά του ΣΚΑΙ, «Η κόρη μου»!

Την πρόταση που έκανε ο Ντεμίρ στην Τζαντάν την θυμάστε;

Επεισόδιο 68
Ο Ουγούρ έχει άγχος για την πρόταση γάμου που ετοιμάζεται να κάνει. Οι φίλοι του τον κερνάνε για να νιώσει καλύτερα, και ταυτόχρονα μαθαίνουν κάτι που ίσως αργότερα τους φανεί πολύ χρήσιμο. Η Σεβγκί δεν έχει πει τίποτα στον πατέρα της για αυτό που πρόκειται να συμβεί το βράδυ! Εν τω μεταξύ, ο Ντεμίρ ενημερώνεται από τη μητέρα του Μερτζάν για το τι συνέβη με τα χρήματα που έδωσε η Οϊκιού για τις γάτες, ενώ λίγο αργότερα βρίσκει μαζί με τη Τζαντάν τα χρήματα στο δωμάτιο της Οικιού!

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Αποκλειστικά το τέλος για την σειρά Η κόρη μου! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή.... Όλο το ρεπορτάζ!

Η τύχη αρχίζει να χαμογελά στον Ντεμίρ. Παίρνει προαγωγή στη δουλειά, νοικιάζει σπίτι και ετοιμάζεται να παντρευτεί την Τζαντάν, κάνοντας μάλιστα διπλό γάμο με τον Ουγούρ και τη Σεβγκί. Η Οϊκιού είναι πολύ ευτυχισμένη και δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να της θυμίζει τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Ο Ντεμίρ συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια της κόρη του για τα χρήματα που εκείνη είχε βρει στο πάρκο και τα είχε κρύψει. Αν κι εκείνος πήγαινε να τα παραδώσει τον κάτοχό τους, τον κ. Ομέρ, κάποιοι θεώρησαν ότι τα έκλεψε και φώναξαν την αστυνομία. Η Οϊκιού πέφτει στην αγκαλιά του σπαράζοντας στο κλάμα. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο κ. Ομέρ και η Οϊκιού με δάκρυα του λέει: «Τα βρήκα σε ένα παγκάκι. Τα πήρα γιατί δεν έχουμε τίποτα και τα χρειαζόμαστε». Τότε εκείνος λέει στους αστυνομικούς ότι δεν θα κάνει μήνυση και πως το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Στη συνέχεια ο Ντεμίρ πάει στη δουλειά. Ενας διάσημος γευσιγνώστης θα επισκεφτεί το εστιατόριο και εκείνος πρέπει να αντικαταστήσει τον αποκλειστικό σερβιτόρο του σεφ που δεν έχει εμφανιστεί. «Σε εμπιστεύομαι. Αν όλα πάνε καλά ζήτα μου ό,τι θες», του αναφέρει το αφεντικό. Ο επίσημος καλεσμένος έρχεται και ο Ντεμίρ τα πηγαίνει περίφημα.

Η κόρη μου: Αποκλειστικό-φωτιά! Η Οϊκιού παθαίνει αμνησία!

Παράλληλα, στο σχολείο η Ιλάιντα εξομολογείται στην Οϊκιού ότι είχε δίκιο που της έλεγε ότι η μαμά της την αγαπάει πολύ και δεν θα την αφήσει. Τα δύο κορίτσια γίνονται καλές φίλες.


Η γιαγιά Χατζί δεν θέλει για νύφη τη Σεβγκί

Στο σπίτι εμφανίζεται η γιαγιά Χατζί, η μητέρα του Ουγούρ. Της ανοίγει η Τζαντάν, αλλά της κόβεται η χαρά όταν την ακούει να λέει: «Δεν ήρθα για καλό». Η κοπέλα θέλει να προειδοποιήσει τον Ουγούρ για την άφιξή της αλλά εκείνη δεν την αφήνει.

Οταν εκείνος με τον Τζεμάλ επιστρέφουν στο σπίτι, τους ανοίγει η Χατζί και... αρχίζει την επίθεση. «Ζήτησες την κοπέλα σε γάμο χωρίς τη μητέρα σου; Σε δέντρο μεγάλωσες;», του φωνάζει. Τους καθίζει όλους κάτω και αρχίζει να τους... ψέλνει.

Εν τω μεταξύ ο κ. Ομέρ τηλεφωνεί στον Ντεμίρ για να βρεθούν. Οταν συναντιούνται του λέει: «Συγγνώμη. Δεν σε βοήθησα καθόλου. Ο,τι είχες το έχασες με τη φωτιά και εμείς σε αγνοήσαμε». Του δίνει ένα φάκελο. «Είναι από εμένα, τα εγγόνια και τα παιδιά μου. Μια μικρή βοήθεια». Ο Ντεμίρ αρνείται να πάρει τα χρήματα αλλά εκείνος επιμένει: «Αν πάρεις αυτά θα ελαφρύνεις την καρδιά μου», τον παρακαλεί.

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Οταν ο Ντεμίρ επιστρέφει στο σπίτι χαίρεται που βλέπει τη γιαγιά Χατζί αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. «Για έλα εδώ και εσύ», του λέει και βάζει και σε εκείνον τις φωνές. «Νόμιζα ότι θα χαρείς που ο Ουγούρ θα παντρευτεί τη Σεβγκί», ψελλίζει η Τζαντάν. «Λάθος νόμιζες κυρά μου, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα γίνει». Ολοι παγώνουν.

Αργότερα η Οϊκιού λέει στον πατέρα της ότι η γιαγιά Χατζί είχε δίκιο. «Για φαντάσου να παντρευόμουν εγώ και να μη σου το έλεγα». Ο Ντεμίρ βγαίνει εκτός εαυτού. «Τι είναι αυτά που λες; Κόρη μου, δεν θα παντρευτείς. Εσύ θα φροντίζεις εμένα». Στη συνέχεια το κορίτσι τον ρωτάει αν θα παντρευτεί την Τζαντάν. «Μα είμαστε παντρεμένοι», της απαντάει αλλά το κορίτσι επιμένει: «Μιλάω για κανονικό γάμο. Η Τζαντάν δεν θα φορέσει νυφικό;». Ο Ντεμίρ αναρωτιέται αν θέλει κάτι τέτοιο και η Οϊκιού του λέει: «Νομίζω πως ναι».


Ο Ντεμίρ βρίσκει σπίτι και παίρνει προαγωγή

Την άλλη μέρα ο Ντεμίρ λέει στον Ουγούρ να κάνει τραπέζι με τη μαμά του και τον πεθερό του, νομίζοντας ο ένας ότι τον κάλεσε ο άλλος προκειμένου η Χατζί να αλλάξει γνώμη. Το κόλπο πιάνει και η συνάντηση κανονίζεται στο σπίτι του Ουγούρ. Αργότερα ο Ντεμίρ, με τα χρήματα του Ομέρ νοικιάζει ένα σπίτι και λέει τα καλά νέα στους φίλους του. Τότε εμφανίζεται το αφεντικό του και του αναφέρει πως ο γευσιγνώστης έγραψε πολύ καλά λόγια για το σέρβις του μαγαζιού και τον αναβαθμίζει μόνιμα στη θέση του σερβιτόρου του σεφ.

Το βράδυ γίνεται και η συνάντηση των... συμπέθερων. Ολα πηγαίνουν πολύ καλά και κανονίζουν τα του γάμου. Ο Ντεμίρ τότε τους λέει: «Θα γίνει διπλός γάμος». Ολοι χαίρονται ώσπου ο αστυνόμος Χουσεΐν λέει στη Χατζί: «Χαίρομαι που μας φωνάξατε». «Εμείς σας φωνάξαμε;», αναρωτιέται εκείνη. Τότε ο Ουγούρ παίρνει τον λόγο: «Εγώ το κανόνισα. Κακό έκανα; Δεν είναι ωραία που γνωρίστηκαν οι οικογένειες; Αν έκανα λάθος να με συλλάβετε».

Ο Ντεμίρ μετά τη μικρή αυτή γιορτή λέει στην Τζαντάν για το σπίτι που νοίκιασε κι εκείνη είναι πολύ χαρούμενη. Οταν αναρωτιέται πού βρήκε τα λεφτά, εκείνος της λέει: «Δεν θα το σκέφτεσαι. Απλά θα με εμπιστεύεσαι». Η κοπέλα στη συνέχεια του λέει ότι δεν θέλει να κάνουν τον γάμο αλλά εκείνος επιμένει: «Εγώ το είπα και θα γίνει».

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....
Η έκπληξη της Οϊκιού στην Τζαντάν

Ο Ντεμίρ πάει να δείξει το σπίτι στην Τζαντάν και την Οϊκιού. Τους αρέσει πολύ. Ερχονται και οι φίλοι τους να βοηθήσουν το βάψιμο. Ο Ντεμίρ δεν πιστεύει όλα αυτά που έχουν συμβεί στη ζωή του τον τελευταίο χρόνο. «Θα ζήσεις εδώ ευτυχισμένος με τη γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει ο Τζεμάλ. Τότε ο Ντεμίρ τον ρωτάει αν έχει ξεπεράσει την Ασού. «Δεν ξέρω. Εχω πρόβλημα αλλά δεν ξέρω αν είναι από αγάπη ή απογοήτευση. Θα τα καταφέρω με τον χρόνο. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι η φιλία. Κέρδισα εσένα και τον Ουγούρ. Θα αλλάξει και η δική μου η μοίρα μια μέρα». Ο Ντεμίρ του απαντάει: «Ολοι μαζί κάνουμε μια καινούρια αρχή. Κανείς δεν μπορεί να μας πειράξει».

Οταν επιστρέφουν στο σπίτι της Χατζί η Σεβγκί λέει στην Τζαντάν ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο νυφικό να πάρει. Της δείχνει ένα περιοδικό. Η Οϊκιού ρωτάει την Τζαντάν τι νυφικό θα βάλει αλλά εκείνη της αποκρίνεται ότι θα φορέσει ένα απλό άσπρο φόρεμα. Αργότερα η Οϊκιού σκίζει τη σελίδα με το νυφικό που άρεσε στην Τζαντάν. Οταν μένει μόνη της με τον μπαμπά της του λέει: «Η Τζαντάν λέει πως δεν θέλει νυφικό αλλά νομίζω πως θέλει. Το λέει για να μην ξοδευτείς». Του δείχνει το απόκομμα με το νυφικό που της άρεσε.

Οι γαμπροί καθυστερούν λόγω... ληστείας

Η μέρα του γάμου φτάνει. Ολα στολίζονται στο σπίτι και στη γειτονιά. Ο Ουγούρ όμως έχει ξεχάσει στο χρυσοχοείο το δαχτυλίδι. Μαζί με τον Ντερίμ και τον Τζεμάλ πάνε να το πάρουν. Ομως γίνεται ένοπλη ληστεία. Οι κλέφτες του ζητούν και το δαχτυλίδι της Σεβγκί. «Δεν σου το δίνω. Τόσα έχει εδώ. Πάρε από αυτά», τους λέει και εκείνη την ώρα Ντεμίρ και Τζεμάλ βρίσκουν την ευκαιρία και τους αφοπλίζουν. Ο Ουγούρ τηλεφωνεί στον πεθερό του να έρθει με την αστυνομία να τους συλλάβει. Ο Χουσεΐν είναι έξαλλος που συμβαίνουν αυτά την ημέρα του γάμου αλλά πάει και παραλαμβάνει και τους κλέφτες... και τους γαμπρούς.

Η Τζαντάν, εν τω μεταξύ, παραλαμβάνει ένα κουτί από τον Ντεμίρ. Το ανοίγει και έχει μέσα το νυφικό της. Το φοράει και θυμάται όλες τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές μαζί του. Η Οϊκιού της λέει: «Είσαι σαν πριγκίπισσα».

Οταν φτάνουν οι γαμπροί στο σπίτι, η Τζαντάν λέει στον Ντεμίρ: «Το νυφικό είναι πολύ ωραίο. Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι τόσο πολύ». «Εγώ σε ευχαριστώ που γίνεσαι γυναίκα μου», της απαντάει. Αντίθετα, ο Ουγούρ μόλις βλέπει νύφη τη Σεβγκί μένει στήλη άλατος. Ο Τζεμάλ καταφέρνει να τον συνεφέρει. Ο γάμος γίνεται και στήνεται μεγάλο γλέντι.

Στο σχολείο την άλλη μέρα η Οϊκιού διαβάζει την έκθεσή της με θέμα «Η οικογένειά μου». «Είμαι πολύ τυχερό παιδί. Εχω μια μαμά κι έναν μπαμπά που με αγαπούν πολύ. Εχω και δύο όμορφους θείους. Μετά έχω τη δασκάλα μου και τη γιαγιά Χατζί και τους φίλους μου. Παλιά ήμουν πολύ μόνη. Αλλά τώρα έχω πολύ μεγάλη οικογένεια», γράφει.

Το βράδυ όταν η Τζαντάν πάει να την καληνυχτίσει, η Οϊκιού την αποκαλεί «μαμά» κι εκείνη συγκινείται. Ολοι μαζί ξαπλώνουν στο κρεβάτι της και ο Ντεμίρ αρχίζει να αφηγείται το παραμύθι της κοινής ζωής τους από την αρχή. «Καλά που ήρθες στη ζωή μου Οϊκιού. Καλά που γίνατε οικογένειά μου. Μου δώσατε ζωή», τους λέει. «Μπαμπά, δεν θα χωριστούμε ποτέ, έτσι;», τον ρωτάει. «Δεν θα χωριστούμε ποτέ». Και οι τρεις δίνουν αυτή την υπόσχεση.