Elif: Εξελίξεις "κόλαση" τη νέα εβδομάδα (9-13/9)! Όλα όσα θα δούμε!

Συγκλονιστικά επεισόδια!

Elif: Εξελίξεις

Εξελίξεις "κόλαση" τη νέα εβδομάδα (9-13/9) στη σειρά του STAR Εlif! Όλα όσα θα δούμε!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ των νέων επεισοδίων!

Δευτέρα 9/9
Επεισόδιο 411

Ο Σελίμ σταματάει το αυτοκίνητο του Κοράι την τελευταία στιγμή. Ο Κοράι τραυματίζεται και η Ζεϊνέπ έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ο Κοράι επιτίθεται στον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η Πελίν βγάζει τη Ζεϊνέπ από το αυτοκίνητο ενώ ο Σελίμ χτυπάει δίχως έλεος τον Κοράι. Η Πελίν καλεί την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η Ζεϊνέπ συνέρχεται και ο Σελίμ με την Πελίν ανακουφίζονται. Ο Κοράι συλλαμβάνεται και στο νοσοκομείο η Πελίν ζητάει συγνώμη στον Σελίμ και εκείνος τη συγχωρεί. Η κατάσταση της Ζεϊνέπ δεν εμπνέει κίνδυνο και επιτρέπουν στον Σελίμ να τη δει. Ο Σελίμ λέει στη γυναίκα του πως η Πελίν ήταν εκείνη που τον βοήθησε να τη βρει. Η Ζεϊνέπ ευχαριστεί την Πελίν και εκείνη της ζητάει συγνώμη για όσα υπέφερε εξαιτίας της. Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο και αποφασίζουν με τον Σελίμ να πουν στην οικογένεια πως είχε απλά ένα μικρό ατύχημα. Η Μελέκ αποδέχεται τη δουλειά στην Άγκυρα και ετοιμάζει τις βαλίτσες της. Η Φεριντέ της λέει πως βιάστηκε να αποφασίσει και εκείνη την ώρα έρχεται και η Τουλάι.

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Σάββατο 7/9! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Η Φεριντέ και η Τουλάι προσπαθούν να πείσουν τη Μελέκ να μείνει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Μελέκ ενημερώνει την Ελίφ για την απόφαση της και εκείνη αντιδράει γιατί δεν θέλει να φύγει. Ο Κενάν δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Σελίμ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και όταν μένουν μόνοι τον ρωτάει τι συνέβη στην πραγματικότητα. Ο Σελίμ του εξηγεί τι πέρασαν εξαιτίας του Κοράι. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον αδελφό του να μην του κρύβει τίποτα. Ο Σελίμ ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια σχετικά με τον Κοράι. Η Μελέκ βλέπει τον Κενάν στο όνειρό της. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται τη Μελέκ για να την αποχαιρετήσουν αλλά και για να προσπαθήσουν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει. Και η Ελίφ επιμένει να μείνουν αλλά η Μελέκ έχει πάρει την απόφασή της. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος αλλά ο Σερντάρ είναι ανήσυχος, θέλει να πάρει κοντά του την Τουγτσέ…

Τρίτη 10/9
Επεισόδιο 412

Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή θα φύγει με τη Μελέκ χωρίς να αποχαιρετήσουν κανέναν. Δεν καταφέρνει να πείσει τη Μελέκ να μείνουν παρά τα όσα της λέει. Ο Σελίμ βρίσκει τη Μελέκ στο σταθμό των λεωφορείων και τη ρωτάει γιατί αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενάν. Η Μελέκ του λέει πως ο Κενάν έμαθε για την πώληση του σπιτιού και έτσι της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο, επειδή δεν θα είχε που να μείνει και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να δεχθεί. Ενώ η Μελέκ συζητάει με τον Σελίμ, η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνό της και καλεί τον Κενάν. Του λέει πως φεύγουν με τη μητέρα της και ο Κενάν πηγαίνει να τις βρει. Ο Κενάν καλεί ξανά στο κινητό της Μελέκ αλλά εκείνη δεν απαντάει και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ απέρριψε την πρόταση γάμου, που της έκανε γιατί πιστεύει πως το έκανε από οίκτο για την οικονομική της κατάσταση. Ο Κενάν είναι αποφασισμένος για όλα και ακολουθεί το λεωφορείο, στο οποίο έχουν επιβιβαστεί η Ελίφ και η Μελέκ και αναγκάζει τον οδηγό του να σταματήσει. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ να πάρει την Ελίφ και να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Κενάν την αναγκάζει να κατέβει από το λεωφορείο και της εξηγεί πως της έκανε πρόταση γάμου γιατί την αγαπάει και πως δεν είχε ιδέα για την πώληση του σπιτιού. Η Μελέκ τον πιστεύει και δέχεται να τον παντρευτεί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Καθώς η Ράμπια και η Αλιγιέ κάνουν βόλτα στον κήπο εμφανίζεται ο Σερντάρ. Ο άντρας αποκαλύπτει στην Αλιγιέ πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και πως ήρθε για να την πάρει. Η Αλιγιέ σοκάρεται όταν το ακούει και του λέει πως ποτέ δεν θα πάρει την Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Τουλάι, η Τουγτσέ και η Ασουμάν και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να πάει αμέσως την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αλιγιέ λέει στον Σερντάρ πως δεν πιστεύει τα ψέματά του. Ο Σερντάρ της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA αλλά η Αλιγιέ εξακολουθεί να αρνείται να πιστέψει στα λόγια του. Ο Σερντάρ μπαίνει στο σπίτι με τη βία και η Τουγτσέ λέει πως δεν θέλει να πάει μαζί του. Η Ασουμάν επεμβαίνει αλλά ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ. Ο Κενάν, η Μελέκ και η Ελίφ φτάνουν και η Μελέκ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Ο Κενάν ζητάει από τον Σερντάρ να μιλήσουν μόνοι τους.

Η Ασουμάν πηγαίνει την Τουγτσέ και την Ελίφ στο δωμάτιό τους ενώ η Αλιγιέ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ με αποτέλεσμα να ανέβει η πίεσή της. Οι τόνοι της συζήτησης ανάμεσα στον Κενάν και τον Σερντάρ αυξάνονται επικίνδυνα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ιντζί φτάνουν και ο Σελίμ επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σερντάρ λέει πως θα διεκδικήσει δικαστικά την κόρη του και φεύγει. Ο Κενάν λέει σε όλη την οικογένεια πως πράγματι ο Σερντάρ είναι ο αληθινός πατέρας της Τουγτσέ και όλοι σοκάρονται. Η Τουγτσέ κατεβαίνει και η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της. Μια εβδομάδα περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ. Και οι δύο είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Μελέκ λέει στον Κενάν πως δεν θα κάνει διακρίσεις ανάμεσα στην Τουγτσέ και την Ελίφ και πως θα μεγαλώσουν σαν πραγματικές αδελφές….

Τετάρτη 11/9
Επεισόδιο 413 (τελευταίο επεισόδιο 2ου κύκλου)

Η Ελίφ, η Τουγτσέ και η Ιντζί ντύνονται για τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ. Είναι και οι τρεις ευτυχισμένες. Όλοι στο κτήμα είναι ενθουσιασμένοι εξαιτίας του γάμου. Η Αλιγιέ είναι πολύ λυπημένη από τη μέρα που έμαθε πως η Τουγτσέ δεν είναι αληθινή εγγονή της. Η Ράμπια την παρηγορεί. Η Αλιγιέ δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την Τουγτσέ και πιστεύει πως ο Κενάν έχει δίκιο που δεν θέλει να δώσει το παιδί στην Αρζού. Ο Ερκούτ μένει στο κτήμα, που είχε νοικιάσει για την Ασουμάν. Η Αρζού το σκάει από το ίδρυμα και πηγαίνει να βρει τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται όταν τη βλέπει. Η Αρζού είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω όλα όσα έχασε και να εκδικηθεί τη Μελέκ και την Γκόντα. Όταν ο Ερκούτ της λέει πως σε δύο ώρες ο Κενάν θα παντρευτεί τη Μελέκ, η Αρζού γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να το εμποδίσει. Ο Σερντάρ ζητάει δικαστικά την κηδεμονία της Τουγτσέ και ο δικηγόρος του δίνει ελπίδες πως θα τα καταφέρει.

Ο Σερντάρ και η Γκόντζα είναι πολύ χαρούμενοι. Η Φεριντέ, η Ζεϊνέπ και η Τουλάι, βοηθούν τη Μελέκ να ετοιμαστεί νύφη για τον γάμο. Η Μελέκ είναι ευτυχισμένη επειδή θα γίνει ξανά γυναίκα του Κενάν. Ο Σελίμ και ο Μουράτ βοηθούν τον Κενάν να ετοιμαστεί για τον γάμο. Από απόσταση, η Αρζού παρακολουθεί τις ετοιμασίες. Όταν ο ληξίαρχος καθυστερεί, όλοι ανησυχούν. Ο Ερκούτ έχει απαγάγει τον ληξίαρχο και ενημερώνει την Αρζού. Η Αρζού σχεδιάζει να σκοτώσει τον Κενάν και τη Μελέκ. Ενώ ο Κενάν, η Μελέκ, η Τουγτσέ και η Ελίφ βρίσκονται στο σπιτάκι του κήπου και περιμένουν να ξεκινήσει η τελετή, η Αρζού βάζει φωτιά για να τους κάψει. Ο Ερκούτ δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την εμποδίσει και φεύγουν μαζί. Ο Κενάν, η Μελέκ και τα παιδιά είναι τρομοκρατημένοι. Όλοι βλέπουν τη φωτιά, που έχει κυκλώσει το σπιτάκι και πανικοβάλλονται…

Πέμπτη 12/9
Επεισόδιο 414 (1ο επεισόδιο 3ου κύκλου)

Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο αλλά ο ιδιοκτήτης του, ο Γιουσούφ, είναι ένας γκρινιάρης άντρας. Η Ελίφ θέλει να δει ένα βιβλίο αλλά ο Γιουσούφ τη μαλώνει. Η Ελίφ φεύγει από το μαγαζί και ξαφνικά εμφανίζεται ένα αυτοκίνητο που τρέχει και ο Γιουσούφ της σώζει τη ζωή. Η Μελέκ εμφανίζεται και παρεξηγεί την κατάσταση. Προειδοποιεί την Ελίφ για τους κινδύνους, που διατρέχει όταν εμπιστεύεται αγνώστους. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα με την εταιρία και είναι αναστατωμένος. Η Ζεϊνέπ έρχεται και προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Ο Σελίμ της λέει πως θα διορθώσει την κατάσταση πριν η μητέρα του ανακαλύψει την αλήθεια για την οικονομική τους κατάσταση. Η Μπαχριγιέ, η ιδιοκτήτρια του υφαντουργικού εργαστηρίου θυμώνει με τη Μελέκ και της ζητάει να δουλέψει πιο σκληρά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να ξεπεράσει τις απώλειες της οικογένειας ενώ νιώθει περήφανη για τον Σελίμ και τις ευθύνες, που ανέλαβε από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν γνωρίζει τίποτα για τα οικονομικά προβλήματα και προτρέπει τον Σελίμ να προσλάβουν προσωπικό για το σπίτι και να συνεχίσει το φιλανθρωπικό έργο του αδελφού του.

Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Τουλάι τα κλειδιά για το νέο του κατάστημα με είδη προικός. Η Ελίφ με τη Μελέκ περνάνε μπροστά από το βιβλιοπωλείο και η μικρή λέει στη μητέρα της πως ο ιδιοκτήτης του είναι πραγματικά καλός άνθρωπος αλλά εκείνη δεν την πιστεύει. Ο Σερντάρ και η Αρζού υποφέρουν για την απώλεια της Τουγτσέ. Ο Σερντάρ κατηγορεί την Αρζού. Η Αλιγιέ μαθαίνει τυχαία για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η εταιρία και ρωτάει σχετικά τον Σελίμ. Ο Σελίμ αναγκάζεται να ομολογήσει στη μητέρα του την αλήθεια και της μιλάει για την αντίπαλη εταιρία, που τους έχει φέρει σε δύσκολη θέση…

Παρασκευή 13/9
Επεισόδιο 415

Ο Σελίμ, η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συζητούν για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Η Αλιγιέ είναι θλιμμένη για όσα συμβαίνουν. Η Ελίφ ετοιμάζει ένα δώρο για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αντιμετωπίζει και εκείνος σοβαρά προβλήματα με τον Τσεβεχίρ και τους άντρες του, που θέλουν να του πάρουν το μαγαζί. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Βεϊσέλ μιλάει με την οικογένεια του για τα μελλοντικά του όνειρα. Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της προτείνει δουλειά στο νέο τους μαγαζί αλλά εκείνη αρνείται καθώς έχει βρει δουλειά. Ο Ουμίτ, ο οικονομικός σύμβουλος του Σελίμ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου. Ο Ουμίτ μιλάει με τον Σελίμ και του λέει πως υπάρχει ελπίδα για να σωθούν αλλά θα πρέπει να πουλήσει τη κτηνοτροφική φάρμα. Ο Σελίμ αρχικά αρνείται αλλά ο Ουμίτ τον πείθει.

Ο Σελίμ μιλάει σχετικά στην Αλιγιέ η οποία αντιδρά αλλά τελικά δίνει απρόθυμα την έγκρισή της. Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να αφήσει το δώρο της και βρίσκει πεταμένα βιβλία παντού ενώ ο Γιουσούφ λείπει. Περιμένοντας τον Γιουσούφ τοποθετεί τα βιβλία στη θέση τους αλλά τρομάζει όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ αναζητά τον Γιουσούφ και όταν η Ελίφ δεν απαντάει στις ερωτήσεις του, ο Τζεβαχίρ θέλει να τη χαστουκίσει. Ο Γιουσούφ έρχεται και σταματάει τον Τζεβαχίρ ενώ διώχνει την Ελίφ. Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ. Στο υφαντουργικό εργαστήριο, τα μισά κορίτσια πειράζουν και παρενοχλούν τη Μελέκ ενώ τα άλλα μισά είναι με το μέρος της και την υποστηρίζουν…

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη μας τουρκική σειρά Elif, που προβάλλεται καθημερινά από το Star! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και δείτε καρέ - καρέ τους γάμους!

Διεκδίκησαν μέχρι τέλους την καρδιά του Κενάν, αλλά μετά τον τραγικό θάνατό του τόσο η Μελέκ όσο και η Αρζού, αφού θρήνησαν, αφού ορκίστηκαν εκδίκηση και αφού έκλεψαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ζωές τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία!

Γάμος από συμφέρον...

Τι πιο ευχάριστη έκπληξη για την Αρζού, η οποία βρίσκει στα μάτια του Ουμίτ (θα τον δείτε σε παρακάτω επεισόδια) τον εαυτό της σε αρσενική εκδοχή! Η αδίστακτη γυναίκα μαζί του κανονίζει τα πάντα, ώστε εκείνη να πάρει από την οικογένεια Εμιρόγλου εκδίκηση. Αφού καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια -μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο και τον θάνατο του Νετζντέτ- και εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας μετά τον θάνατο του Κενάν, η Αρζού αγοράζει το κτήμα και αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να μείνετε, θα μένουμε όλοι μαζί». Ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και φυσικά με τις ευλογίες της μητέρας του ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αρζού συναντάει τον Ουμίτ.

«Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ, βοήθησέ με», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Η μόνη λύση είναι να με παντρευτείς». Βέβαια, δεν έχει κρύψει ποτέ τον κρυφό του πόθο για εκείνη και φυσικά από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε στα αλήθεια και ήθελε να την κάνει γυναίκα του. Η Αρζού θυμώνει με την πρότασή του και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους, αφού αποφασίζει να κάνει την Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ.

Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της. Θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. «Ισχύει η πρόταση γάμου;» τον ρωτάει και εκείνος της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου. Ο γάμος πραγματοποιείται με την Αρζού να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη για όσα θα ακολουθήσουν...

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Ο γάμος της Μελέκ καταλήγει σε τραγωδία

Αφού δεν κατάφερε να ευτυχήσει στο πλευρό του Κενάν μετά από τόσα και τόσα που πέρασαν, αφού η Αρζού προκάλεσε τον φρικτό θάνατό του κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Μελέκ αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αρχικά μετακόμισε σ' ένα καινούριο σπίτι μαζί με την Ελίφ, αλλά και την οικογένεια Εμιρόγλου. Εκεί, στη νέα γειτονιά, υπάρχει κι ένα βιβλιοπωλείο που ανήκει στον Γιουσούφ, έναν νεαρό άντρα με δύσκολο παρελθόν και αρκετά απόμακρο από τους ανθρώπους.

Ωστόσο θα νιώσει τη ζεστασιά αρχικά από την Ελίφ, η οποία τον επισκέπτεται αρκετά συχνά για να δανείζεται βιβλία, και αργότερα από τη Μελέκ. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Μελέκ ένιωσε μια έλξη και εν καιρώ καταφέρνει να την πλησιάσει και οι δύο να αφήσουν πίσω τους τις όποιες δυσκολίες έζησαν και να κάνουν μια νέα αρχή. Ετσι οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και μάλιστα με τη συγκατάθεση της μικρής Ελίφ, που βλέπει τη μητέρα της ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιουσούφ, ο οποίος σύντομα θα της κάνει και πρόταση γάμου και εκείνη θα δεχτεί. Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να φτάσει και η Μελέκ είναι πραγματικά ένας «άγγελος» φορώντας ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της κοσμούν μερικά λουλούδια.

Το παρών δίνουν όλα τα αγαπημένα τους άτομα, ανάμεσά τους και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να χαλάσει τη διάθεσή τους. Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Αρζού, η οποία για ακόμη μία φορά θα φροντίσει να βάψει με αίμα τον γάμο της αιώνιας εχθρού της, της Μελέκ.

Elif: Καταιγιστικές οι σημερινές εξελίξεις! Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! «Θα πεθάνεις για εμένα»! Η Αρζού δολφονεί την Γκοντζά!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη μας σειρά Elif, που προβάλλεται καθημερινά από την συχνότητα του Star. Η Αρζού δολοφονεί την Γκοντζά! «Θα πεθάνεις για εμένα», της λέει.

Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Εναν δρόμο χωρίς επιστροφή έχει πάρει πια η Αρζού, η οποία προκειμένου να εξαφανιστεί απ' όλους και για να μη συλληφθεί για όλα όσα έχει κάνει, σκηνοθετεί τον θάνατό της! Ομως στη θέση της το πραγματικό πτώμα ανήκει στην Γκοντζά!

Για ακόμη μία φορά η Αρζού έχει βάλει στόχο τη μικρή Ελίφ και την απάγει για να βασανίσει τη Μελέκ. Η Μελέκ από την άλλη αγωνιά για το παιδί της, που για πολλοστή φορά πέφτει θύμα απαγωγής. Μόνο που αυτή τη φορά δεν γνωρίζει τόσο εκείνη όσο και η οικογένεια Εμιρόγλου ότι πίσω από αυτό κρύβεται η Αρζού. Στο μεταξύ εκείνη έχει βάλει κοριό στο σπίτι τους και παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν, ώστε να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις τους. Η αλήθεια όμως δεν αργεί να βγει στο φως, αφού η Μελέκ αντιλαμβάνεται πως κάποιος τους παρακολουθεί όταν κάποια στιγμή λέει με δάκρυα: «Μου λείπει το παιδί μου... Η μυρωδιά του... Τα μαλλιά της...», και την επόμενη μέρα δέχεται έναν φάκελο με μία τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ. Η Μελέκ μαζί με την οικογένεια Εμιρόγλου στήνουν παγίδα στην Αρζού και έτσι επιβεβαιώνουν πως εκείνη είναι που κρύβει την Ελίφ.

undefined

Ωστόσο η αδίστακτη γυναίκα καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει. Η Ελίφ βρίσκει τη μητέρα της και ομολογεί στην αστυνομία ότι η Αρζού την είχε κλέψει και την κρατούσε φυλακισμένη στο υπόγειο του κτήματος. Η αστυνομία ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί η Αρζού, η οποία προσωρινά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Ενα πρωί κι ενώ ο άτυχος άντρας προσφέρεται να τη βοηθήσει, εκείνη τον χτυπάει μ' ένα ξύλο και τον αφήνει αναίσθητο, ενώ του κλέβει το αυτοκίνητο. Ο άντρας αυτός αφού συνέρχεται πάει στην αστυνομία να την καταγγείλει και η αστυνομία δίνει τώρα σήμα να εντοπιστεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Σύντομα τα περιπολικά θα βρεθούν στη σκιά της Αρζού, η οποία μονολογεί: «Νομίζατε ότι θα μπω φυλακή! Είστε γελασμένοι! Δεν ξέρετε τι είμαι ικανή να κάνω».

undefined

Στην προσπάθειά της να γλιτώσει τη φυλακή, το αυτοκίνητό ξεφεύγει από την πορεία του και πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον γκρεμό, όπου ανατινάζεται. Το τέλος πια για την Αρζού έχει φτάσει! Ή μήπως όχι; Η οικογένεια Εμιρόγλου μαθαίνει τα δυσάρεστα και από τη μία νιώθει λύπη, από την άλλη όμως κανείς δεν είναι σίγουρος αν η Αρζού πέθανε!

undefined

undefined

Καρέ-καρέ το σατανικό σχέδιο

Και οι αμφιβολίες για τον θάνατο της Αρζού επιβεβαιώνονται. Μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι πέρα για πέρα ζωντανή και συνεχίζει από μακριά να παρακολουθεί τους Εμιρόγλου. Αργότερα εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ (έναν επιχειρηματία που θα παντρευτεί στα επόμενα επεισόδια). «Δεν μπορεί να είσαι εσύ! Αναγνώρισα το πτώμα σου στο νεκροτομείο, δεν μπορεί», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Εγώ είμαι! Εκείνο το πτώμα δεν ήμουν εγώ... Ηταν μέρος του σχεδίου, δεν μπορούσα να μπω στη φυλακή! Η Γκοντζά ήταν».

Η σκηνή κάνει flashback. Η Γκοντζά έχει χάσει πια όλη την περιουσία του Νετζντέτ και αναγκάζεται να γίνει και πάλι υπηρέτρια και μάλιστα της Αρζού, η οποία δεν ξέχασε ποτέ τον τρόπο που της φέρθηκε όσο εκείνη δεν είχε χρήματα. Οταν η αστυνομία αναζητά την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ, η αδίστακτη γυναίκα βρίσκει το τέλειο σχέδιο για να γλιτώσει τη φυλακή: να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Ετσι βάζει να της φέρουν την Γκοντζά, η οποία την εκλιπαρεί να την αφήσει ελεύθερη. Η Αρζού της δίνει να φορέσει τα ρούχα της, το μαντίλι της και τα κοσμήματά της. «Τι κάνεις; Τι θέλεις», αναρωτιέται η Γκοντζά και η Αρζού της απαντάει: «Ηθελες πάντα να γίνεις εγώ! Φορούσες τα ρούχα μου, το άρωμά μου... Ορίστε! Τώρα έγινες εγώ! Ετσι λοιπόν θα πεθάνεις στη θέση μου».

undefined

undefined

undefined

undefined

Η Γκοντζά αντιστέκεται και η Αρζού την αναισθητοποιεί και στη συνέχεια καταγγέλλει ανώνυμα στην αστυνομία πως δήθεν βρήκε το αυτοκίνητο που ψάχνουν. Ετσι η αστυνομία βρίσκεται πίσω από την Αρζού. Ωστόσο σε μια στροφή εκείνη καταφέρνει να κρυφτεί με το αυτοκίνητο και στον δρόμο -στη θέση της- βγαίνει ένα άλλο ολόιδιο, όπου μέσα βρίσκεται η Γκοντζά αλλά αναίσθητη και με μαύρη περούκα. Κι έτσι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την Γκοντζά!

undefined

undefined

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ