Κράτα μου το χέρι: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας! (9-13/9)

Αναλυτικά τα επεισόδια!

Κράτα μου το χέρι: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας! (9-13/9)

Aναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (9-13/9) της σειράς του Alpha tv, «Κράτα μου το χέρι»!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Κράτα μου το χέρι: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας! (9/13/9)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 52
Ο όμιλος Τσελέν διανύει τις πιο δύσκολες μέρες του μέχρι σήμερα και η εταιρεία φτάνει στο χείλος της χρεοκοπίας. Η κυρία Φεριντέ πολεμά αυτό το διάστημα με όλη της τη δύναμη, για να κρατήσει όρθια και δυνατή την οικογένειά της. Η Σουμρού πιέζει ασφυκτικά την Αζρά και ο Αζμί τον Τζενκ. Ο Τζενκ Τσελέν βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης δοκιμασίας σχετικά με τον έρωτά του, αλλά και με την δουλειά του.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 53
Η Αζρά ανταποκρινόμενη στην σκληρή πρόταση της Σουμρού, αναγκάζεται να παραιτηθεί από τον Τζενκ. Η Σουμρού φέρνει κοντά την Αζρά και τον Μερτ, όπως είχε υποσχεθεί, και η πικρία και ο θυμός του Μερτ προς την Αζρά αρχίζουν να υποχωρούν. Στην εταιρεία φαίνεται να υπάρχει σοβαρή οικονομική κρίση, και σε αυτή την κρίση, το μερίδιο του Αζμί είναι μεγάλο.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 54
Η Σεράπ είναι η αιτία για τη δύναμη που έχει περάσει στα χέρια του Αζμί και απορρίπτει το αίτημα του Τζενκ, ο οποίος σκοπεύει να λύσει την κρίση αυτή. Η Σεράπ είναι ακόμα πολύ θυμωμένη με την κυρία Φεριντέ εξαιτίας της υπόθεσης της κληρονομιάς και απογοητεύει ακόμα μια φορά την οικογένειά της. Ο Μεσούτ και η Χούλια στρέφουν στην Σουμρού όλα τα βέλη τους, σχετικά με την δολοφονία του Τσετίν. Από την άλλη μεριά, ο Τζενκ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να χωνέψει τον χωρισμό του με την Αζρά.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 55
Μετά τον χωρισμό του με την Αζρά, ο Τζενκ ψάχνει άλλες αιτίες πίσω από την εγκατάλειψη της Αζρά. Όμως, η Αζρά δεν κάνει βήμα πίσω. Ο Τζενκ σταδιακά γίνεται οξύθυμος και αρχίζει τους καυγάδες στον δρόμο. Η Αζρά θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο που ο Τζενκ έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Όσο κι αν προσπαθεί να μιλήσει με τον Τζενκ και να τον εμποδίσει, δεν τα καταφέρνει. Όταν το χάλι αυτό του Τζενκ αντανακλάται στην κατάσταση της εταιρίας, αρχίζει τότε ένας μεγάλος «σεισμός» για τον Όμιλο Τσελέν.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 56
Η Αζρά αναγκάζεται να χωριστεί από την Μινέ, καθώς η Μινέ επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειάς της. Αν και αρχικά η Αζρά σκέφτεται να μείνει σε ξενοδοχείο, δεν μπορεί να παραβλέψει την επιμονή της Φεριντέ και εγκαθίσταται ξανά στο αρχοντικό. Η Σουμρού το μαθαίνει αυτό.

Αποκλειστικό «φωτιά» για την καθημερινή σειρά «Κράτα μου το χέρι», που προβάλλεται καθημερινά στον AlphaTv! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Διαβάστε αναλυτικά το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τραγικό θάνατο θα βρει στα επόμενα επεισόδια η Τζανσού, η οποία στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον επικίνδυνο πατέρα της καταλήγει σε κώμα στο νοσοκομείο! Ομως δεν καταφέρνει να κρατηθεί στη ζωή και ο θάνατός της σκορπάει θλίψη!

Η ζωή του Τζενκ και της Αζρά δείχνει να έχει μπει σε μια τάξη και το ζευγάρι καταφέρνει επιτέλους να νικήσει όλους τους «δαίμονες» και να ετοιμάσει τον γάμο του. Ο ερχομός του Μπουρχάν, του πατέρα της Τζανσού, που για χρόνια πίστευε πως ήταν νεκρός, αλλάζει τη στάση της κοπέλας απέναντι στη μητέρα της. Ο Μερτ εντελώς τυχαία βρίσκει ένα στικάκι και το δίνει στην Τζανσού, η οποία έντρομη ανακαλύπτει πως ο Μπουρχάν ήταν εκείνος που έδωσε εντολή να κάψουν το μαγαζί του Κεμάλ και να βρει και ο ίδιος τον θάνατο!

Κράτα μου το χέρι: Εξελίξεις - σοκ σήμερα (28/8)! Ο Μεσούτ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για δολοφονία!

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μπουρχάν σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα και η Τζανσού να τον ακολουθήσει, όμως η κοπέλα μετά από όσα έμαθε έχει άλλα σχέδια. Του βάζει να ακούσει ακουστικό υλικό που έπεσε στα χέρια της: «Είμαι η κόρη ενός δολοφόνου! Ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και τον ένιωσα σαν πατέρα πέθανε από τον πραγματικό μου πατέρα. Είσαι δολοφόνος! Κατέστρεψες τις ζωές μας». Ο Μπουρχάν προσπαθεί να πείσει την κόρη του να μην τον καταδώσει και την κλειδώνει στο σπίτι του, ενώ εκείνη του λέει ψέματα: «Αν με σκοτώσεις, υπάρχει κόπια με την ομολογία σου στον υπολογιστή της Αζρά! Δεν το ξέρει, αλλά είμαι σίγουρη πως θα τη βρει». Ο Μπουρχάν, προκειμένου να βρει το αντίγραφο, καταφέρνει να παγιδεύσει και την Αζρά και κρατάει φυλακισμένες τις δύο κοπέλες. «Ο μπαμπάς μου σκότωσε τον πατέρα σου! Εκείνος τα έκανε όλα, αλλά δεν θα τον αφήσω να σου κάνει κακό! Σε πολέμησα τόσες φορές και κατάλαβα πως εσύ είσαι ό,τι καλύτερο έχω στη ζωή μου», λέει η Τζανσού στην Αζρά.

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Στο μεταξύ όλοι ψάχνουν τα δύο κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί και ανησυχούν για το τι συμβαίνει. Ο Μπουρχάν λύνει την Τζανσού για να ψάξουν τον υπολογιστή της Αζρά, ώστε να σιγουρευτεί ότι το υλικό θα σβηστεί, αλλά εκείνη το σκάει! Τρέχοντας στον δρόμο να βρει βοήθεια, τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Το ασθενοφόρο μεταφέρει την κοπέλα σε κώμα στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα η Τζανσού πεθαίνει! Η Σουμρού καταρρέει: «Οχι, δεν πέθανε το παιδί μου! Είναι ακόμα πολύ νέα, είναι παιδί! Δεν είναι η κόρη μου νεκρή! Είχε όνειρα για τη ζωή της!». Τα δυσάρεστα νέα μαθεύονται και όλοι συγκλονίζονται!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

«Σκότωσες την κόρη μου»

Την επόμενη μέρα γίνεται η κηδεία της Τζανσού και η Σουμρού σε άθλια κατάσταση θρηνεί το παιδί της: «Δεν έχω λόγο να ζήσω πια». Η Αζρά την πλησιάζει, αλλά εκείνη τη διώχνει! Στο σπίτι, η Αζρά προσπαθεί ξανά να μιλήσει στη μητριά της, αλλά και πάλι της φέρεται άσχημα: «Εξαιτίας σου πέθανε η κόρη μου! Μπορούσες να τη σώσεις, αλλά δεν το έκανες!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Εχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα. Με το αίμα του παιδιού μου! Μπορείς τώρα να είσαι χαρούμενη, καθώς δεν υπάρχει πια η Τζανσού! Αυτό ήθελες από πάντα». Στη συνέχεια η Σουμρού παίρνει τον Μερτ με το αυτοκίνητο και του λέει: «Πάμε να βρούμε την Τζανσού».

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Ολοι είναι ανάστατοι με την εξαφάνιση του μικρού και έχουν καταλάβει πως η Σουμρού έχει παίξει ρόλο σε αυτό. Η αστυνομία καταφέρνει να τους εντοπίσει, αλλά στο τμήμα όλα αλλάζουν. Η Σουμρού αρχίζει να λέει: «Δεν τον απήγαγα, είναι παιδί μου! Απλώς ήθελα να τον πάω να δει την Τζανσού». Τα λόγια της κάνουν τους πάντες να καταλάβουν πως η γυναίκα έχει χάσει το μυαλό της και έτσι την κλείνουν σε ψυχιατρική κλινική...

Πηγή: TV24

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη μας σειρά που προβάλλεται καθημερινά στον AlphaTv, το «Κράτα μου το χέρι»! Ματωμένος θα είναι ο γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ!

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα η σχέση τους, ο Τζενκ και η Αζρά επιτέλους παντρεύονται! Ομως ακόμα και στο τέλος δεν θα βρουν την ευτυχία που έψαχναν για χρόνια και αυτό γιατί ο γάμος τους θα βαφτεί με αίμα! Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει αποκλειστικά τι θα συμβεί!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (26/8) επεισόδιο;

Ο Τζενκ και η Αζρά μετά από όσα πέρασαν έχουν αποφασίσει όχι μόνο να είναι μαζί, αλλά και να παντρευτούν, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον τους. Στο μεταξύ ο ερχομός του Μπουρχάν, του πατέρα της Τζανσού, μόνο άσχημα πράγματα φέρνει, καθώς σύντομα η Τζανσού θα ανακαλύψει πως εκείνος ήταν που έδωσε την εντολή να βάλουν φωτιά στο εστιατόριο του Κεμάλ και να βρει εκείνος τραγικό θάνατο. «Ο άνθρωπος που με μεγάλωσε και τον ένιωσα σαν πατέρα πέθανε από τον πραγματικό μου πατέρα. Είσαι δολοφόνος», του λέει και εκείνος προσπαθεί να της κλείσει το στόμα και την κλειδώνει σ' ένα απομονωμένο σπίτι.

Η Τζανσού λέει ψέματα στον πατέρα της πως δήθεν έχει αφήσει κόπια στον υπολογιστή της Αζρά με την ομολογία του ότι σκότωσε τον Κεμάλ. Εκείνος προκειμένου να σβήσει κάθε στοιχείο που τον ενοχοποιεί καταφέρνει να παγιδεύσει και την Αζρά και τώρα κρατάει και τα δύο κορίτσια φυλακισμένα. «Ο μπαμπάς μου σκότωσε τον πατέρα σου», λέει η Τζανσού στην Αζρά. Ο Μπουρχάν λύνει την Τζανσού για να ψάξουν τον υπολογιστή της Αζρά, αλλά εκείνη το σκάει τρέχοντας και ένα αυτοκίνητο τη χτυπάει! Το ασθενοφόρο μεταφέρει την κοπέλα σε κώμα στο νοσοκομείο. Την επόμενη μέρα πεθαίνει! Η Σουμρού καταρρέει. Τα δυσάρεστα νέα μαθεύονται και όλοι συγκλονίζονται, ενώ ο Μπουρχάν συλλαμβάνεται. Την επόμενη μέρα γίνεται η κηδεία της Τζανσού και η Σουμρού σε άθλια κατάσταση θρηνεί την κόρη της, ενώ κατηγορεί την Αζρά πως φταίει για τον χαμό της. Αργότερα απάγει τον Μερτ και όταν τη συλλαμβάνουν καταλαβαίνουν πως έχει χάσει τα λογικά της και την κλείνουν στο ψυχιατρείο.

Καρέ-καρέ η τραγωδία

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τον θάνατο της Τζανσού και η Σουμρού επρόκειτο να περάσει από επιτροπή και να βγει σύντομα έξω. Η Χουλιά την επισκέπτεται και κάποια στιγμή η Σουμρού βλέπει το προσκλητήριο από τον γάμο της Αζρά και του Τζενκ. Αργότερα η Σουμρού το σκάει από το ψυχιατρείο και πάει στον τάφο της κόρης της: «Δεν μπορούσα τόσο καιρό να έρθω, γιατί με είχαν κλεισμένη σε κλινική και έλεγαν ότι έχασα το μυαλό μου! Με κατέστρεψε ο θάνατός σου, κόρη μου! Η ζωή μου δεν έχει πια κανένα νόημα. Σήμερα παντρεύονται η Αζρά και ο Τζενκ... Ολοι ξέχασαν... Ομως εγώ θα τους θυμίσω όσα σου έκαναν». Στην έπαυλη, ο γάμος πραγματοποιείται και το ζευγάρι χορεύει τον πρώτο του χορό.

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Ο Μερτ έχει ξεχάσει στο σπίτι μια ζωγραφιά που θέλει να τη δώσει σαν δώρο και ο Τζενκ με τη Μελίς τον πάνε να την πάρει, ενώ η Αζρά ανεβαίνει στο δωμάτιό της να φρεσκαριστεί. Η Σουμρού εμφανίζεται μπροστά της και η Αζρά προσπαθεί να πάρει το κινητό της, αλλά η Σουμρού της το αρπάζει: «Δεν το έσκασα, μη φοβάσαι». Και συνεχίζει: «Είχα μια κόρη, την Τζανσού, που πέθανε! Θυμάσαι; Πώς μπορείς και παντρεύεσαι τρεις μήνες μετά τον θάνατό της; Πώς μπορείς εύκολα να συνεχίζεις τη ζωή σου; Με κλείσατε σε κλινική, μου έλεγαν πως ήμουν τρελή και μου έδιναν χάπια! Ποια χάπια μπορούσαν να πάρουν τον πόνο που νιώθω; Εξαιτίας σου πέθανε η Τζανσού».

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Η Αζρά της απαντάει: «Νομίζεις ότι δεν πονάω για τον θάνατο της Τζανσού; Ηταν αδελφή μου». Ομως η Σουμρού της λέει: «Δεν της ήσουν τίποτα! Εγώ ήμουν η μάνα της, εγώ έχασα την ψυχή μου, εσύ δεν έχασες τίποτα». Στο μεταξύ, το αυτοκίνητο του Τζενκ ξεφεύγει από την πορεία του στην προσπάθειά του να πιάσει τη ζωγραφιά του Μερτ που έπεσε στα πόδια του! Τζενκ, Μελίς και Μερτ έχουν τραυματιστεί βαριά! Την ίδια ώρα η Σουμρού απειλεί με όπλο την Αζρά: «Αφού δεν ζει η Τζανσού, δεν θα ζήσεις κι εσύ». Οι δυο τους παλεύουν όταν το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει τη Σουμρού. Ολοι εισβάλλουν στο δωμάτιο και σοκαρισμένοι βλέπουν την Αζρά να κρατάει το όπλο. «Δεν έκανα τίποτα», λέει εκείνη, αλλά η Σουμρού πριν χάσει τις αισθήσεις της, για να την εκδικηθεί, λέει: «Εσυ το έκανες».

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!