Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Δευτέρα 9/9! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Δευτέρα 9/9

Elif: Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ! Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της; Εξελίξεις «βόμβα» 9/9!

Στο νοσοκομείο οδηγείται εσπευσμένα η Ζεϊνέπ. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της; Εξελίξεις «βόμβα» σήμερα 9/9 στην Elif, μέσα από την συχνότητα του STAR.

Μετά την απαγωγή της από τον Κοράι, χάνει τις αισθήσεις της.

Δευτέρα 9/9
Επεισόδιο 411

Ο Σελίμ σταματάει το αυτοκίνητο του Κοράι την τελευταία στιγμή. Ο Κοράι τραυματίζεται και η Ζεϊνέπ έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ο Κοράι επιτίθεται στον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια. Η Πελίν βγάζει τη Ζεϊνέπ από το αυτοκίνητο ενώ ο Σελίμ χτυπάει δίχως έλεος τον Κοράι. Η Πελίν καλεί την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η Ζεϊνέπ συνέρχεται και ο Σελίμ με την Πελίν ανακουφίζονται. Ο Κοράι συλλαμβάνεται και στο νοσοκομείο η Πελίν ζητάει συγνώμη στον Σελίμ και εκείνος τη συγχωρεί. Η κατάσταση της Ζεϊνέπ δεν εμπνέει κίνδυνο και επιτρέπουν στον Σελίμ να τη δει. Ο Σελίμ λέει στη γυναίκα του πως η Πελίν ήταν εκείνη που τον βοήθησε να τη βρει. Η Ζεϊνέπ ευχαριστεί την Πελίν και εκείνη της ζητάει συγνώμη για όσα υπέφερε εξαιτίας της. Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο και αποφασίζουν με τον Σελίμ να πουν στην οικογένεια πως είχε απλά ένα μικρό ατύχημα. Η Μελέκ αποδέχεται τη δουλειά στην Άγκυρα και ετοιμάζει τις βαλίτσες της. Η Φεριντέ της λέει πως βιάστηκε να αποφασίσει και εκείνη την ώρα έρχεται και η Τουλάι.

Η Φεριντέ και η Τουλάι προσπαθούν να πείσουν τη Μελέκ να μείνει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Μελέκ ενημερώνει την Ελίφ για την απόφαση της και εκείνη αντιδράει γιατί δεν θέλει να φύγει. Ο Κενάν δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Σελίμ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και όταν μένουν μόνοι τον ρωτάει τι συνέβη στην πραγματικότητα. Ο Σελίμ του εξηγεί τι πέρασαν εξαιτίας του Κοράι. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον αδελφό του να μην του κρύβει τίποτα. Ο Σελίμ ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια σχετικά με τον Κοράι. Η Μελέκ βλέπει τον Κενάν στο όνειρό της. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται τη Μελέκ για να την αποχαιρετήσουν αλλά και για να προσπαθήσουν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει. Και η Ελίφ επιμένει να μείνουν αλλά η Μελέκ έχει πάρει την απόφασή της. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος αλλά ο Σερντάρ είναι ανήσυχος, θέλει να πάρει κοντά του την Τουγτσ