Elif: Ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ - Εξελίξεις που σοκάρουν 10/9!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ - Εξελίξεις που σοκάρουν 10/9!

Ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ! Οι εξελίξεις σήμερα 10 στην Τούρκικη σειρά «Elif» σοκάρουν. Τι θα δούμε σήμερα το απόγευμα στο STAR;

Διαβάστε αναλυτικά...

Τρίτη 10/9
Επεισόδιο 412

Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή θα φύγει με τη Μελέκ χωρίς να αποχαιρετήσουν κανέναν. Δεν καταφέρνει να πείσει τη Μελέκ να μείνουν παρά τα όσα της λέει. Ο Σελίμ βρίσκει τη Μελέκ στο σταθμό των λεωφορείων και τη ρωτάει γιατί αρνήθηκε την πρόταση γάμου του Κενάν. Η Μελέκ του λέει πως ο Κενάν έμαθε για την πώληση του σπιτιού και έτσι της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο, επειδή δεν θα είχε που να μείνει και αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν θα μπορούσε να δεχθεί. Ενώ η Μελέκ συζητάει με τον Σελίμ, η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνό της και καλεί τον Κενάν. Του λέει πως φεύγουν με τη μητέρα της και ο Κενάν πηγαίνει να τις βρει. Ο Κενάν καλεί ξανά στο κινητό της Μελέκ αλλά εκείνη δεν απαντάει και στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Σελίμ. Ο Σελίμ του λέει πως η Μελέκ απέρριψε την πρόταση γάμου, που της έκανε γιατί πιστεύει πως το έκανε από οίκτο για την οικονομική της κατάσταση. Ο Κενάν είναι αποφασισμένος για όλα και ακολουθεί το λεωφορείο, στο οποίο έχουν επιβιβαστεί η Ελίφ και η Μελέκ και αναγκάζει τον οδηγό του να σταματήσει. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ να πάρει την Ελίφ και να τον ακολουθήσει αλλά εκείνη αρνείται.

Ο Κενάν την αναγκάζει να κατέβει από το λεωφορείο και της εξηγεί πως της έκανε πρόταση γάμου γιατί την αγαπάει και πως δεν είχε ιδέα για την πώληση του σπιτιού. Η Μελέκ τον πιστεύει και δέχεται να τον παντρευτεί. Η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως επιστρέφει στο κτήμα μαζί με τη Μελέκ και την Ελίφ. Όλοι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Καθώς η Ράμπια και η Αλιγιέ κάνουν βόλτα στον κήπο εμφανίζεται ο Σερντάρ. Ο άντρας αποκαλύπτει στην Αλιγιέ πως είναι ο πατέρας της Τουγτσέ και πως ήρθε για να την πάρει. Η Αλιγιέ σοκάρεται όταν το ακούει και του λέει πως ποτέ δεν θα πάρει την Τουγτσέ. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Τουλάι, η Τουγτσέ και η Ασουμάν και η Αλιγιέ ζητάει από την Ασουμάν να πάει αμέσως την Τουγτσέ στο δωμάτιο της. Η Αλιγιέ λέει στον Σερντάρ πως δεν πιστεύει τα ψέματά του. Ο Σερντάρ της δείχνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA αλλά η Αλιγιέ εξακολουθεί να αρνείται να πιστέψει στα λόγια του. Ο Σερντάρ μπαίνει στο σπίτι με τη βία και η Τουγτσέ λέει πως δεν θέλει να πάει μαζί του. Η Ασουμάν επεμβαίνει αλλά ο Σερντάρ αρπάζει την Τουγτσέ. Ο Κενάν, η Μελέκ και η Ελίφ φτάνουν και η Μελέκ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι κόρη του Σερντάρ. Ο Κενάν ζητάει από τον Σερντάρ να μιλήσουν μόνοι τους.

Η Ασουμάν πηγαίνει την Τουγτσέ και την Ελίφ στο δωμάτιό τους ενώ η Αλιγιέ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ με αποτέλεσμα να ανέβει η πίεσή της. Οι τόνοι της συζήτησης ανάμεσα στον Κενάν και τον Σερντάρ αυξάνονται επικίνδυνα. Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Ιντζί φτάνουν και ο Σελίμ επεμβαίνει για να τους χωρίσει. Ο Σερντάρ λέει πως θα διεκδικήσει δικαστικά την κόρη του και φεύγει. Ο Κενάν λέει σε όλη την οικογένεια πως πράγματι ο Σερντάρ είναι ο αληθινός πατέρας της Τουγτσέ και όλοι σοκάρονται. Η Τουγτσέ κατεβαίνει και η Αλιγιέ χάνει τις αισθήσεις της. Μια εβδομάδα περνάει και φτάνει η μέρα του γάμου του Κενάν με τη Μελέκ. Και οι δύο είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Μελέκ λέει στον Κενάν πως δεν θα κάνει διακρίσεις ανάμεσα στην Τουγτσέ και την Ελίφ και πως θα μεγαλώσουν σαν πραγματικές αδελφές.

Elif: Μελέκ και Ελίφ στις φλόγες - Τις παγιδεύει η Αρζού! Καρέ καρέ αποκλειστικά οι στιγμές!

Φρίκη στην τούρκικη σειρά «Elif». Οι Αρζού παγιδεύει Μελέκ και Ελίφ και τους βάζει φωτιά. Στις φλόγες μητέρα και κόρη.

Και στον νέο κύκλο επεισοδίων ο καημός της Αρζού θα είναι να εκδικηθεί την Ελίφ και τη Μελέκ. Ετσι, στα επόμενα επεισόδια θα δείτε το πώς η αδίστακτη γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει μητέρα και κόρη βάζοντάς τους φωτιά... Οπως δηλαδή σκότωσε και την ίδια της την κόρη! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις δραματικές σκηνές.

Η Αρζού μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο παίρνει εξιτήριο, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν έχει γιατρευτεί, καθώς δεν έπαιρνε τα χάπια που της έδιναν. Ετσι, συνεχίζει να έχει μίσος μέσα της για την Ελίφ και τη Μελέκ, ενώ κατηγορεί την τελευταία πως δεν έσωσε το παιδί της. Αποφασίζει, λοιπόν, να την τιμωρήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: με το να χάσει το παιδί της.

undefined

Στο μεταξύ η Αρζού έχει γνωρίσει τον Ουμίτ, ο οποίος είναι οικονομικός διευθυντής των Εμιρόγλου, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να υποφέρουν, καθώς τον έχει βάλει ο Σερντάρ με στόχο να εκδικηθεί για τον χαμό της κόρης του. Ο Ουμίτ από την πρώτη στιγμή ερωτεύεται την Αρζού και εκείνη το εκμεταλλεύεται προκειμένου να της κάνει τα «σατανικά» της χατίρια. Νέα γνωριμία όμως έχει κάνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ, τον οποίο ακόμα δεν βλέπει με καλό μάτι, καθώς πιστεύει πως θέλει να κάνει κακό στην κόρη της. Κι αυτό είναι κάτι που θα εκμεταλλευτούν η Αρζού και ο Ουμίτ προς όφελός τους... Ολο το σχέδιο εξόντωσης το στήνει ο Ουμίτ, ο οποίος βάζει να απαγάγουν την Ελίφ, ενώ στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη Μελέκ και στον Γιουσούφ για το πού βρίσκεται το μικρό κορίτσι. Οταν φτάνει εκεί η Μελέκ αρχίζει να αναζητά την Ελίφ, ενώ ο Γιουσούφ που ακούει βήματα την πυροβολεί στο πόδι, καθώς πιστεύει πως είναι ο απαγωγέας. Ομως και η Μελέκ πιστεύει πως εκείνος έκλεψε το παιδί της.

undefined

Ο Ουμίτ παρακολουθεί και καλεί την αστυνομία ότι έγινε φόνος, όντας σίγουρος πως η Μελέκ θα πεθάνει από την αιμορραγία. Ενημερώνει την Αρζού για τα νέα και εκείνη χαίρεται, ενώ έχει κλειδωμένη στο σπίτι της την Ελίφ. Ωστόσο το σχέδιό τους αποτυγχάνει και η Μελέκ καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι της Αρζού: «Λέγε πού είναι η κόρη μου; Πού την έχεις; Τι της έκανες;» φωνάζει και ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει το παιδί από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία! Δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ φεύγει και στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που σπεύδει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή. Η Αρζού και ο Ουμίτ παραμονεύουν. Η Μελέκ βρίσκει την κόρη της δεμένη σ' ένα ξύλινο σπίτι και η Αρζού, αφού τις κλειδώνει, βάζει φωτιά... Οπως έκανε και με την κόρη της...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Λεζάντα 001: Η Μελέκ καταφέρνει να βρει την Ελίφ.

undefined
Λεζάντα 002: Απέξω η Αρζού περιλούζει το σπίτι με βενζίνη.

undefined
Στη συνέχεια βάζει φωτιά!

undefined
Η Αρζού με τον Ουμίτ απολαμβάνουν το θέαμα!

undefined
Ολα τελείωσαν! Πήρες εκδίκηση!

undefinedΗ Μελέκ με την Ελίφ έχουν παγιδευτεί και φωνάζουν για βοήθεια!

undefined
Ο Σελίμ την τελευταία στιγμή εμφανίζεται και καταφέρνει να τις σώσει.

undefined