Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κράτα μου το χέρι: Η Σουμρού στο επίκεντρο για την δολοφονία του Τσετίν! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 11/9!

Τι θα δούμε σήμερα;

Κράτα μου το χέρι: Η Σουμρού στο επίκεντρο για την δολοφονία του Τσετίν! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 11/9!
TV24 11.09.2019 08:36

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις 11/9 στην σειρά του Alpha tv, «Κράτα μου το χέρι». Η Σουμρού βρίσκεται στο επίκεντρο για την δολοφονία του Τσετίν.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 54

Η Σεράπ είναι η αιτία για τη δύναμη που έχει περάσει στα χέρια του Αζμί και απορρίπτει το αίτημα του Τζενκ, ο οποίος σκοπεύει να λύσει την κρίση αυτή. Η Σεράπ είναι ακόμα πολύ θυμωμένη με την κυρία Φεριντέ εξαιτίας της υπόθεσης της κληρονομιάς και απογοητεύει ακόμα μια φορά την οικογένειά της. Ο Μεσούτ και η Χούλια στρέφουν στην Σουμρού όλα τα βέλη τους, σχετικά με την δολοφονία του Τσετίν. Από την άλλη μεριά, ο Τζενκ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να χωνέψει τον χωρισμό του με την Αζρά.

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

"Φωτιά" είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας 2-6/9 στη δραματική σειρά του Alpha tv, «Κράτα μου το χέρι».

Τι πρόκειται να δούμε;

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 47
Η Τζανσού μαθαίνει για την φιλία του Καντίρ με τη Μελίς και προσπαθεί να την εμποδίσει, προκειμένου να προστατέψει τη Μελίς. H Αζρά, με την ελπίδα ότι θα κερδίσει την υπόθεση και θα πάρει τον Μερτ πίσω, δεν υποκύπτει στις απειλές της Σουμρού και εξακολουθεί να είναι ευτυχισμένη μαζί με τον Τζενκ. Σιγά-σιγά, αρχίζει να λιώνει ο πάγος ανάμεσα στην Αζρά και τον Μερτ. Η Αζρά, πριν από τη δίκη, κάνει άλλο ένα βήμα.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 48
Πριν από τη δίκη, η Αζρά πλησιάζει τον αδελφό της, τον Μερτ. Έτσι, ενισχύεται η ελπίδα της να κερδίσει τη δίκη και να πάρει τον αδελφό της από τα χέρια της Σουμρού. Η Αζρά, ο Τζενκ και η κυρία Φεριντέ, εμπιστεύονται τον Καντίρ σε αυτό το θέμα. Εν τω μεταξύ, ο Καντίρ δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματά του και αρχίζει να δένεται περισσότερο με τη Μελίς.

Κράτα μου το χέρι

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 49
Ο Καντίρ κρατά κρυφή τη σχέση του με τη Μελίς, ενώ έχει αρχίσει να δένεται περισσότερο μαζί της. Η Σουμρού περιμένει το αντάλλαγμα της σοβαρής πρότασης που έχει κάνει στην Αζρά. Παράλληλα, η συνάντηση της Τζανσού με τον πατέρα της γίνεται αιτία για μια μεγάλη ένταση στη σχέση της με τη μητέρα της. Ως αποτέλεσμα, η Τζανσού εγκαταλείπει το σπίτι με θυμό.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 50
Ο Τζενκ, προκειμένου να κάνει χαρούμενη την Αζρά, της ετοιμάζει μια έκπληξη γενεθλίων. Ωστόσο, η απόφαση που θα πάρει ο Μερτ στη δίκη, θα γίνει η αιτία να ανατραπούν όλες οι ισορροπίες. Η Σουμρού αρχίζει να χρησιμοποιεί όλα τα ατού που έχει στα χέρια της με σκληρότητα εναντίον της Αζρά.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 51
Ως αποτέλεσμα των παιχνιδιών της Σουμρού, η Αζρά φτάνει στα πρόθυρα μιας δύσκολης, όσο ποτέ άλλοτε, απόφασης. Την ίδια στιγμή που η Αζρά και ο Τζενκ έχουν βρει την ευτυχία, την παρακολουθούν ανήμποροι να χάνεται γρήγορα μέσα από τα χέρια τους. Εκτός από τις δύσκολες μέρες που ζουν ο Τζενκ και η Αζρά, ο Αζμί αρχίζει τα δικά του παιχνίδια στη εταιρεία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κράτα μου το χέρι: Ματωμένος γάμος για τον Τζενκ και την Αζρά! Αποκλειστικό «βόμβα»!

Κράτα μου το χέρι: Αποκλειστικό «φωτιά»! Πεθαίνει η Τζανσού και η Σουμρού κατηγορεί την Αζρά για τον θάνατό της!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share