«Μια ζωή»: "Βόμβα"! Ο Σαρπ ξανά φτωχός - Η θυσία για να μείνει με την Μπαχάρ!

Αποκλειστικό!

«Μια ζωή»:

«Βόμβα» οι εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά «Μια ζωή». Ο Σαρπ ξανά φτωχός, η θυσία που κάνει για να μείνει ξανά με την Μπαχάρ.

Ο Νεζίρ βάζει τέλος στη βεντέτα, με την προϋπόθεση ο Σαρπ να γίνει ξανά φτωχός, ενώ ο Εμρέ μαθαίνει πως ο Αρντά είναι παιδί της Τζεϊντά. Αυτό τον βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ ο Αρίφ αποφυλακίζεται και επιστρέφει στη γειτονιά.

Ο Σαρπ ζητάει από την Μπαχάρ να μείνει λίγο καιρό ακόμα μαζί τους μετά την αντίδραση της Νισάν. Εκείνη όμως του λέει πως αυτό δεν γίνεται και τότε εκείνος τη ρωτάει: «Εξαιτίας του καφετζή; Δεν βλέπεις ότι τα παιδιά χρειάζονται τον πατέρα τους;». Εκείνη τον βάζει στη θέση του: «Μη γίνεσαι αγενής! Μπορείς να μείνεις λίγες μέρες ακόμα, αλλά μόνο για χάρη των παιδιών». Στο μεταξύ η Πιρίλ είναι στενοχωρημένη και ρωτάει τον πατέρα της αν πράγματι έχει τελειώσει η ιστορία με τον Νεζίρ. «Αύριο έχει ραντεβού ο Μουνίρ με τον Αζμί και θα μάθουμε», της απαντάει και εκείνη μετά ζητάει να μάθει αν έχει κάποιο νέο από τον Σαρπ.

Μια ζωή: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος του α' κύκλου!

Μια ζωή εξελίξεις

Ο Σουάτ της λέει να σταματήσει πια να ασχολείται μαζί του. Εκείνη τη στιγμή του τηλεφωνεί η Σιρίν και με νεύρα τον ρωτάει: «Μπορώ να μάθω γιατί ο Σαρπ μένει μαζί μας;» και ο Σουάτ δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Η Σιρίν στη συνέχεια είναι εριστική απέναντι στον Σαρπ, ο οποίος την κοιτάζει με μίσος και την αγνοεί. Η Τζεϊντά καβγαδίζει με την αδελφή της στο τηλέφωνο και η Χατιτζέ που την ακούει, θέλει να μάθει τι έγινε. «Δεν έχουν χρήματα για κάποια πράγματα που χρειάζεται ο Αρντά». Η Χατιτζέ της προτείνει: «Ισως να ζητήσεις από τον πατέρα του παιδιού», αλλά εκείνη αρνείται: «Δεν υπάρχει τίποτα να ζητήσω από τον πατέρα του! Δεν υπάρχει». Στη συνέχεια η Μπαχάρ με τα παιδιά πάνε στο μαγαζί του Εμρέ και πέφτουν στην αγκαλιά της Τζεϊντά. Την Μπαχάρ καλωσορίζει και ο Εμρέ. Μετά τη δουλειά κατευθύνονται στη γειτονιά. Ο Ντορούκ τρέχει στο διαμέρισμα με την ελπίδα να βρει τη Γελίζ. Η Μπαχάρ δεν μπορεί να κάνει βήμα και αρχίζει να κλαίει. Η Τζεϊντά προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Είναι για όλους δύσκολο, αλλά μη σε δουν έτσι τα παιδιά». Το βράδυ ο Σουάτ τηλεφωνεί στον Σαρπ και του λέει αύριο να πάει από το σπίτι να μιλήσουν. Το επόμενο πρωί ο Σαρπ αφήνει τα παιδιά στο σχολείο και εκείνα είναι ενθουσιασμένα που τα πήγε ο πατέρας τους. Στη συνέχεια πηγαίνει να βρει τον Σουάτ. Εκεί είναι και η Πιρίλ. Ο Μουνίρ έρχεται μετά τη συζήτηση με τον Αζμί και τους λέει: «Ο Νεζίρ είναι αποφασισμένος να αφήσει τη βεντέτα με μία προϋπόθεση.

Ο Σαρπ να αφήσει την πλούσια ζωή και να γίνει ξανά φτωχός». Εκείνος σοκάρεται. Την ίδια ώρα η Ιντίλ με μια δικαιολογία πάνε στο χωριό της Τζεϊντά μαζί με τον Εμρέ και μαθαίνουν πως ο Αρντά είναι παιδί της Τζεϊντά και όχι της αδελφής της όπως πιστεύουν. Η Ιντίλ ρωτάει πόσο χρονών είναι το παιδί και μια γειτόνισσα τους απαντάει: «Επτά». Ο Εμρέ που το ακούει σοκάρεται και μπαίνει σε σκέψεις.

Ο Αρίφ αποφυλακίζεται

Με τα στοιχεία που είχε στα χέρια της η Κισμέτ καταφέρνει να αποφυλακίσει τον Αρίφ, ο οποίος της ζητάει να πάει να δει την Μπαχάρ. Η Τζεϊντά θυμώνει με την Μπαχάρ, η οποία αποφάσισε να αφήσει τον Σαρπ να μένει μαζί τους και ισχυρίζεται: «Εξαιτίας αυτού του άντρα πέθανε η Γελίζ, εξαιτίας του περάσατε όσα περάσατε και εξαιτίας του ο Αρίφ είναι στη φυλακή και εσύ συνεχίζεις να τον δέχεσαι;». Η Χατιτζέ που μαθαίνει για τον καβγά τους θυμώνει με την Τζεϊντά: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να στενοχωρήσει άλλο την κόρη μου». Η Ζαλέ υπενθυμίζει στην Μπαχάρ πως πρέπει να κάνει εξετάσεις για την υγεία της, ενώ ο Αζμί αφήνει ένα κουτί για την Μπαχάρ στο σπίτι και απειλεί τη Σιρίν: «Θα το ανοίξει μόνο η Μπαχάρ! Αν το ανοίξει άλλος, μπουμ!» και εκείνη τρομάζει. Παρόλο που θέλει να δει τι περιέχει δεν το ανοίγει, ενώ στη συνέχεια λέει στον Σαρπ: «Αυτό ήρθε για τη γυναίκα σου! Συγγνώμη, για την πρώην γυναίκα σου ήθελα να πω», χωρίς να του αναφέρει τον αποστολέα, αλλά ούτε και εκείνος το ανοίγει, ενώ της ξεκαθαρίζει: «Στη θέση σου θα με φοβόμουν, αλλά για την ώρα σου λέω να μη φοβάσαι». Ο Αρίφ και η Μπαχάρ συναντιούνται και πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αργότερα όλη η γειτονιά υποδέχεται τον Αρίφ. Η σκηνή κάνει flashback στη συνάντηση του Μουνίρ και του Αζμί, όπου ο πρώτος προτείνει στον δεύτερο: «Αν μάθει ο Νεζίρ ότι εσύ τον πρόδωσες θα σε σκοτώσει! Μπορείς όμως να τον σκοτώσεις εσύ! Δεν έχεις άλλη ευκαιρία». Ο Αρίφ και ο Σαρπ πάνε στο σχολείο να πάρουν τα παιδιά.

Elif: Μελέκ και Ελίφ στις φλόγες - Τις παγιδεύει η Αρζού! Καρέ καρέ αποκλειστικά οι στιγμές!

Φρίκη στην τούρκικη σειρά «Elif». Οι Αρζού παγιδεύει Μελέκ και Ελίφ και τους βάζει φωτιά. Στις φλόγες μητέρα και κόρη.

Και στον νέο κύκλο επεισοδίων ο καημός της Αρζού θα είναι να εκδικηθεί την Ελίφ και τη Μελέκ. Ετσι, στα επόμενα επεισόδια θα δείτε το πώς η αδίστακτη γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει μητέρα και κόρη βάζοντάς τους φωτιά... Οπως δηλαδή σκότωσε και την ίδια της την κόρη! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις δραματικές σκηνές.

Η Αρζού μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο παίρνει εξιτήριο, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν έχει γιατρευτεί, καθώς δεν έπαιρνε τα χάπια που της έδιναν. Ετσι, συνεχίζει να έχει μίσος μέσα της για την Ελίφ και τη Μελέκ, ενώ κατηγορεί την τελευταία πως δεν έσωσε το παιδί της. Αποφασίζει, λοιπόν, να την τιμωρήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: με το να χάσει το παιδί της.

undefined

Στο μεταξύ η Αρζού έχει γνωρίσει τον Ουμίτ, ο οποίος είναι οικονομικός διευθυντής των Εμιρόγλου, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να υποφέρουν, καθώς τον έχει βάλει ο Σερντάρ με στόχο να εκδικηθεί για τον χαμό της κόρης του. Ο Ουμίτ από την πρώτη στιγμή ερωτεύεται την Αρζού και εκείνη το εκμεταλλεύεται προκειμένου να της κάνει τα «σατανικά» της χατίρια. Νέα γνωριμία όμως έχει κάνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ, τον οποίο ακόμα δεν βλέπει με καλό μάτι, καθώς πιστεύει πως θέλει να κάνει κακό στην κόρη της. Κι αυτό είναι κάτι που θα εκμεταλλευτούν η Αρζού και ο Ουμίτ προς όφελός τους... Ολο το σχέδιο εξόντωσης το στήνει ο Ουμίτ, ο οποίος βάζει να απαγάγουν την Ελίφ, ενώ στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη Μελέκ και στον Γιουσούφ για το πού βρίσκεται το μικρό κορίτσι. Οταν φτάνει εκεί η Μελέκ αρχίζει να αναζητά την Ελίφ, ενώ ο Γιουσούφ που ακούει βήματα την πυροβολεί στο πόδι, καθώς πιστεύει πως είναι ο απαγωγέας. Ομως και η Μελέκ πιστεύει πως εκείνος έκλεψε το παιδί της.

undefined

Ο Ουμίτ παρακολουθεί και καλεί την αστυνομία ότι έγινε φόνος, όντας σίγουρος πως η Μελέκ θα πεθάνει από την αιμορραγία. Ενημερώνει την Αρζού για τα νέα και εκείνη χαίρεται, ενώ έχει κλειδωμένη στο σπίτι της την Ελίφ. Ωστόσο το σχέδιό τους αποτυγχάνει και η Μελέκ καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι της Αρζού: «Λέγε πού είναι η κόρη μου; Πού την έχεις; Τι της έκανες;» φωνάζει και ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει το παιδί από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία! Δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ φεύγει και στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που σπεύδει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή. Η Αρζού και ο Ουμίτ παραμονεύουν. Η Μελέκ βρίσκει την κόρη της δεμένη σ' ένα ξύλινο σπίτι και η Αρζού, αφού τις κλειδώνει, βάζει φωτιά... Οπως έκανε και με την κόρη της...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Λεζάντα 001: Η Μελέκ καταφέρνει να βρει την Ελίφ.

undefined
Λεζάντα 002: Απέξω η Αρζού περιλούζει το σπίτι με βενζίνη.

undefined
Στη συνέχεια βάζει φωτιά!

undefined
Η Αρζού με τον Ουμίτ απολαμβάνουν το θέαμα!

undefined
Ολα τελείωσαν! Πήρες εκδίκηση!

undefinedΗ Μελέκ με την Ελίφ έχουν παγιδευτεί και φωνάζουν για βοήθεια!

undefined
Ο Σελίμ την τελευταία στιγμή εμφανίζεται και καταφέρνει να τις σώσει.

undefined