Κατερίνα Παναγοπούλου: Μένει η φεύγει από το STAR;

Ποια είναι η απόφασή της;

Κατερίνα Παναγοπούλου: Μένει η φεύγει από το STAR;

Η Κατερίνα Παναγοπούλου θα παραμείνει τελικά στο STAR ή πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι για νέες... πολιτείες!

Η ίδια ξεκαθάρισε το θέμα με ανάρτησή της!

Διάφορα σενάρια ήθελαν την Κατερίνα Παναγοπούλου να "μετακομίζει" στην ΕΡΤ, αφήνοντας το STAR.

Τελικά η παρουσιάστρια ανέφερε σε ανάρτησή της πως δεν αποχωρεί από το κανάλι και θα συνεχίσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσων του STAR τα Σαββατοκύριακα!

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τον σύντροφο της παρουσιάστριας του STAR τον έχετε δει;

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Παναγοπούλου:

Δεν είπα κάτι όλο αυτό το διάστημα, αλλά τώρα που άρχισε η σεζόν και μετά από όσα συζητήθηκαν και γράφτηκαν- και επειδή είδα χθες ότι συνεχίζεται να γράφεται παρά το ότι οι οριστικές αποφάσεις έχουν ληφθεί, ας ανακοινωθούν κιόλας.. Θέλω λοιπόν να πω εγώ η ίδια πως θα παραμείνω στην οικογένεια του STAR. Γιατί είναι μία οικογένεια με την ουσιαστική έννοια του όρου που στηρίζει τους ανθρώπους της κ θες να είσαι μέλος της.

Θέλω όμως να πω επίσης ότι πιστεύω πως στην ΕΡΤ θα γίνει μία πολύ σοβαρή δουλειά, ο Κωνστ. Ζούλας είναι εγγύηση για αυτό και θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι του Τύπου οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην προσπάθεια που θα γίνει να φτιαχτεί μία νέα αντικειμενική και πλουραλιστική Δημόσια Τηλεόραση. Καλή επιτυχία λοιπόν σε όποιον/ όποια συνάδελφο αναλάβει τελικά το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να τα λέμε στο κεντρικό δελτίο του STAR κάθε ΣΚ και βέβαια σταθερά μέσα από την Athens Voice. Καλή μας σεζόν and remember don’t compromise with anything less than the star-s-

Κατερίνα Παναγοπούλου: Απίστευτο ξέσπασμα από την παρουσιάστρια - «Ας πάψουμε να γινόμαστε περίγελος»!

Ένα απίστευτο δημόσιο ξέσπασμα έκανε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR, Κατερίνα Παναγοπούλου. «Να σταματήσουμε να γινόμαστε περίγελος», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση των βάσεων 2019. Παιδιά με χαμηλούς βαθμούς κατάφεραν να μουν σε ΑΕΙ και πρώην ΤΕΙ.

Στον λογαριασμό της στο Twitter η Κατερίνα Παναγοπούλου έγραψε:

«Κάποια στιγμή πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά ως κοινωνία ότι δεν μπορεί να μπαίνει σε ΤΕΙ κάποιος με 0,8. Δηλαδή έγραψε στην κόλλα μόνο το όνομά του. Ούτε επιτρέπεται να γίνεται καθηγητής Ιταλικής Φιλολογίας κάποιος που έγραψε 4. Ας πάψουμε επιτέλους να γινόμαστε περίγελος ως χώρα».

Κατερίνα Παναγοπούλου STAR

Μυρτώ Αλικάκη: Ξέσπασε στον "αέρα"! "Μοιάζω με ανορεξική;" (Βίντεο)

Η Μυρτώ Αλικάκη ξέσπασε στον "αέρα" εκπομπής του ALPHATV για τα σχόλια σχετικά με τη νευρική ανορεξία! Η ηθοποιός δεν άντεξε να μην απαντήσει.

Όλα όσα είπε για το θέμα το οποίο τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε σάλο.

Στην εκπομπή "Αlpha παντού" βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία έδωσε την απάντησή της σε όσους θεώρησαν πως έχει νευρική ανορεξία, έπειτα από σχόλια που δέχθηκε στο instagram!

Συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα με ρωτήσετε. Το θεωρώ εντελώς γελοίο αυτό το θέμα, με συγχωρείτε που το λέω έτσι. Δεν είναι είδηση, είναι παραπληροφόρηση, είναι κίτρινη δημοσιογραφία. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει κάτω από τις φωτογραφίες οποιουδήποτε, ότι θεωρεί πως μοιάζω με ανορεξική ή οτιδήποτε. Και μετά αυτό, μια μερίδα κάποιων δημοσιογράφων, το αναπαράγουν και το κάνουν αυτό που το κάνουν. Είναι μια είδηση που δεν υπάρχει.

Δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο γύρω από αυτό γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά πώς δουλεύει αυτό το παιχνίδι και κάθε φορά που μιλάς, αυτό το πράγμα διογκώνεται…».

Δείτε το βίντεο

TAGS