Η Οργή: Ο Πάρης δίνει άλλοθι για τον θάνατο του Αχιλλέα στην Ρωξάνη! Ραγδαίες οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Τι θα δούμε απόψε;

Η Οργή: Ο Πάρης δίνει άλλοθι για τον θάνατο του Αχιλλέα στην Ρωξάνη! Ραγδαίες οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Ραγδαίες οι σημερινές (13/9) εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Οργή»! Ο Πάρης δίνει άλλοθι για τον θάνατο του Αχιλλέα στην Ρωξάνη!

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Επεισόδιο 58
Ο Πάρης, όταν μαθαίνει πως η Ρωξάνη είναι ύποπτη για τον θάνατο του Αχιλλέα, αποφασίζει να της δώσει άλλοθι παρόλο που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με την Όλγα. Η Μαρίνα μιλάει με τον Αντρέα για την υιοθεσία της και για όλα αυτά που έγιναν. Αυτός καταλαβαίνει πως θα είναι δύσκολο για τη Ζωή, αν της πουν ποιος είναι και λέει στη Μαρίνα ότι δεν πρέπει να το κάνουν. Ο Πέτρος λέει στον Σαϊντ και στην Όλγα πως ο Πάρης έδωσε άλλοθι στη Ρωξάνη κι η Όλγα λέει πως είπε ψέματα, αφού το βράδυ του θανάτου του Αχιλλέα ήταν μαζί του. Ο Σαϊντ αποφασίζει να λύσει αυτός το θέμα του Πάρη και της Ρωξάνης, ενώ η Όλγα με τον Πέτρο παίρνουν ένα μέιλ με μια φωτογραφία του Αλέξη, του αδερφού του Αντρέα από τότε που ήταν δεκαπέντε χρονών.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (12/9) συγκλονιστικό επεισόδιο;

Η οργή - Σούπερ αποκλειστικό: O Παύλος μπαίνει φυλακή για την δολοφονία του Λεωνίδα!

Σούπερ αποκλειστικό για την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Οργή». O Παύλος μπαίνει φυλακή για την δολοφονία του Λεωνίδα!

Ο Παύλος σκοτώνει τον Λεωνίδα για να σώσει τον Οδυσσέα και αδιαμαρτύρητα συλλαμβάνεται και δεν αποκαλύπτει σε κανέναν την αλήθεια. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα, από ένα τυχαίο γεγονός, μαθαίνει ότι ο Οδυσσέας είναι ο Αντρέας Δημάδης και παθαίνει σοκ, ενώ η Ελσα κλονίζεται μετά τις αποκαλύψεις για τον άντρα της.

Ο Λεωνίδας επιχειρεί να σκοτώσει τον Αντρέα, αλλά ο Παύλος τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί, σώζοντας τη ζωή του παλιού του φίλου: «Φύγε, εγώ τον σκότωσα», λέει στον Οδυσσέα που τον κοιτάζει σαν χαμένος: «Εσύ τι θα κάνεις;», τον ρωτάει και ο Παύλος που ακούει ότι έρχεται η αστυνομία, του λέει: «Δεν ξέρω. Θα σκεφτώ. Φύγε, έχεις να κανονίσεις και τον Νεοκλή. Τι θέλεις, να σε μπουζουριάσουν;». Η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει τον Παύλο, ενώ ο Οδυσσέας, κρυμμένος στον κήπο, τους βλέπει. Ο Παύλος όμως δεν ομολογεί ότι την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο σπίτι και ο Αντρέας. Ο Αχιλλέας διώχνει τη Ρωξάνη από το σπίτι και της λέει πως δεν θα πάρει τίποτα μετά το διαζύγιό τους.