Γυναίκα χωρίς όνομα: Επιστρέφει απόψε (16/9) με την πρεμιέρα του Β' Κύκλου! Οι συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς!

Όλα όσα θα δούμε!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Επιστρέφει απόψε (16/9) με την πρεμιέρα του Β' Κύκλου! Οι συνταρακτικές εξελίξεις της σειράς!

Επιστρέφει απόψε (16/9) η σειρά του ΑΝΤ1, με την πρεμιέρα του Β' Κύκλου, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! Οι συνταρακτικές εξελίξεις που θα δούμε!

Ο β’ κύκλος έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18:15!

Επεισόδιο 1

Η Κάτια, σε μια προσπάθεια να καλύψει την Μαρίνα, παίρνει πάνω της την ευθύνη για τον πυροβολισμό του Φώτη. Η Μαρίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο σοκαρισμένη με αυτό που έκανε, ενώ ο Φώτης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η Μάρθα και ο Αντρέας προσπαθούν να βρουν τη Ρένα, η οποία δεν πήγε ποτέ στην Εκκλησία για το γάμο της και φοβούνται για τα χειρότερα. Ένας μυστηριώδης άνδρας, ο Νίκος, παρακολουθεί κρυφά τις εξελίξεις και φαίνεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς τόσο με τον Φώτη όσο και με την Κάτια. Η Μαρίνα αποχαιρετά τη Μελίτη και πάει με τον Μιχάλη στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Εκεί, όμως, την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η σχέση της με την Κάτια δεν θα είναι ποτέ πια ίδια και η Μαρίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τη νέα πραγματικότητα. Οι αλήθειες για τη ζωή της αρχίζουν να έρχονται στο φως…

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους νέους πρωταγωνιστές! (Βίντεο)

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε! Ηθοποιός έφυγε και πήγε...

Μια αποχώρηση έγινε γνωστή από την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», που δεν περιμέναμε. Ηθοποιός έφυγε και πήγε σε σειρά του Alpha tv.

Μάλιστα, την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Όπως είπε, έφυγε από την σειρά και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη «Μουρμούρα».

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά και τον νέο της ρόλο!

Τη φετινή σεζόν συμμετείχατε και σε μια τηλεοπτική σειρά, τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Εσείς σε προσωπικό επίπεδο μείνατε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;

Ναι, πάρα πολύ. Σε αυτό το σίριαλ γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Βέβαια αποχώρησα νωρίς από το σίριαλ λόγω αυξημένων θεατρικών υποχρεώσεων.

Η σειρά συνεχίζεται. Σας έγινε πρόταση για να παίξετε;

Αν και μου έγινε πρόταση, δεν θα είμαι τελικά σε αυτήν τη σειρά, καθώς από πέρυσι ξεκίνησα γυρίσματα με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου και θα με δείτε στη συνέχεια, είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Γυναίκα χωρίς όνομα αποχώρηση ηθοποιός