Γυναίκα χωρίς όνομα: Σε απόγνωση η εγκυμονούσα Ιωαννά! Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα (17/9)!

Τι θα δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σε απόγνωση η εγκυμονούσα Ιωαννά! Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα (17/9)!

Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα (17/9) για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα"! Σε απόγνωση η εγκυμονούσα Ιωαννά!

Μάθετε τι θα δούμε σήμερα αναλυτικά παρακάτω...

Επεισόδιο 2

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η πρεμιέρα του Β' κύκλου και οι εξελίξεις της εβδομάδας (16-20/9)!

Η Μαρίνα είναι συγκλονισμένη από την σκέψη ότι ο Φώτης μπορεί να είναι ο πατέρας της και αρχίζει να υποπτεύεται ποια είναι η μητέρα της. Αναλαμβάνει ως δικηγόρος την υπεράσπιση της Κάτιας και κάνει ό,τι μπορεί για να αφεθεί ελεύθερη. Οι συναντήσεις της μαζί της είναι έντονα φορτισμένες… Ο Αντρέας προσπαθεί να εντοπίσει ποιος μπορεί να ήθελε να κάνει κακό στον Φώτη για να φτάσει έτσι στον υπαίτιο του τροχαίου της Ρένας. Ο Νίκος μαθαίνει πού νοσηλεύεται ο Φώτης και πάει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε… Η Έλλη προσπαθεί να διαχειριστεί τη σύλληψη της Κάτιας και τον ερχομό της Σοφίας και του μωρού στο σπίτι. Η Ιωάννα χάνει τη δουλειά της εξαιτίας της εγκυμοσύνης της και βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Δημήτρης έρχεται σε κόντρα με τον Χατζή, τον ανταγωνιστή του και παράλληλα δηλώνει στην Έλλη ότι δεν πρόκειται να πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση της Κάτιας. Η Μαρίνα μαθαίνει από ποιο Ίδρυμα έγινε η υιοθεσία της, ενώ η Κάτια αντιμετωπίζει το μίσος των συγκρατούμενών της…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η αποχώρηση που δεν περιμέναμε! Ηθοποιός έφυγε και πήγε...

Μια αποχώρηση έγινε γνωστή από την σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», που δεν περιμέναμε. Ηθοποιός έφυγε και πήγε σε σειρά του Alpha tv.

Μάλιστα, την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Όπως είπε, έφυγε από την σειρά και έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για τη «Μουρμούρα».

Γυναίκα Χωρίς Όνομα: Ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη σειρά και τον νέο της ρόλο!

Τη φετινή σεζόν συμμετείχατε και σε μια τηλεοπτική σειρά, τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Εσείς σε προσωπικό επίπεδο μείνατε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;

Ναι, πάρα πολύ. Σε αυτό το σίριαλ γίνεται πολύ σωστή δουλειά. Βέβαια αποχώρησα νωρίς από το σίριαλ λόγω αυξημένων θεατρικών υποχρεώσεων.

Η σειρά συνεχίζεται. Σας έγινε πρόταση για να παίξετε;

Αν και μου έγινε πρόταση, δεν θα είμαι τελικά σε αυτήν τη σειρά, καθώς από πέρυσι ξεκίνησα γυρίσματα με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου και θα με δείτε στη συνέχεια, είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Γυναίκα χωρίς όνομα αποχώρηση ηθοποιός