Elif: Σοκ! Ο Σελίμ έχει εξαφανιστεί! Ανησυχία για την οικογένεια του! Οι εξελίξεις 18/9!

«Βόμβα» το επεισόδιο σήμερα!

Elif: Σοκ! Ο Σελίμ έχει εξαφανιστεί! Ανησυχία για την οικογένεια του! Οι εξελίξεις 18/9!

Σοκ είναι οι εξελίξεις σήμερα 18/9 στην δραματική Τούρκικη σειρά «Elif». Ο Σελίμ έχει εξαφανιστεί, ανησυχία για την οικογένεια του.

Τετάρτη 18/9 Επεισόδιο 418

Ο εργάτης του νεκροταφείου λέει στην Αλιγέ και τη Ζεϊνέπ πως ο Σελίμ ήταν εκεί το πρωί. Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά. Ο Ουμίτ πιστεύει πως ξέρει που μπορεί να βρίσκεται ο Σελίμ και πράγματι τον βρίσκει. Η Μπαχριγιέ απειλεί την Αϊσέλ και την προειδοποιεί πως αν υποστηρίξει ξανά τη Μελέκ θα υποφέρει τις συνέπειες. Η Γκόντζα μιλάει με τον λογιστή και της λέει πως τα χρήματα τα ξόδεψε ο Σερντάρ.

Η Γκόντζα ρωτάει σχετικά τον Σερντάρ και εκείνος της λέει πως χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει γη και να χτίσει ένα σπίτι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο άνοιγμα του μαγαζιού καθώς ένας από τους δύο ιδιοκτήτες αλλάζει γνώμη. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ δεν μπορούν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους. Στο εργαστήριο ραπτικής η Σεβντά καταλαβαίνει πως ο Τζεβαχίρ έρχεται εκεί εξαιτίας της Μελέκ. Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ για τις εξελίξεις στην οικογένεια Εμίρογλου ενώ τον ρωτάει γιατί τα κάνει όλα αυτά. Ο Σερντάρ του απαντάει πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο Ουμίτ του λέει πως στη φυλακή ήταν σαν αδέλφια και αυτό δεν θα αλλάξει.

Elif: Μελέκ και Ελίφ στις φλόγες - Τις παγιδεύει η Αρζού! Καρέ καρέ αποκλειστικά οι στιγμές!

Φρίκη στην τούρκικη σειρά «Elif». Οι Αρζού παγιδεύει Μελέκ και Ελίφ και τους βάζει φωτιά. Στις φλόγες μητέρα και κόρη.

Και στον νέο κύκλο επεισοδίων ο καημός της Αρζού θα είναι να εκδικηθεί την Ελίφ και τη Μελέκ. Ετσι, στα επόμενα επεισόδια θα δείτε το πώς η αδίστακτη γυναίκα προσπάθησε να σκοτώσει μητέρα και κόρη βάζοντάς τους φωτιά... Οπως δηλαδή σκότωσε και την ίδια της την κόρη! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις δραματικές σκηνές.

Η Αρζού μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο παίρνει εξιτήριο, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν έχει γιατρευτεί, καθώς δεν έπαιρνε τα χάπια που της έδιναν. Ετσι, συνεχίζει να έχει μίσος μέσα της για την Ελίφ και τη Μελέκ, ενώ κατηγορεί την τελευταία πως δεν έσωσε το παιδί της. Αποφασίζει, λοιπόν, να την τιμωρήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: με το να χάσει το παιδί της.

undefined

Στο μεταξύ η Αρζού έχει γνωρίσει τον Ουμίτ, ο οποίος είναι οικονομικός διευθυντής των Εμιρόγλου, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να υποφέρουν, καθώς τον έχει βάλει ο Σερντάρ με στόχο να εκδικηθεί για τον χαμό της κόρης του. Ο Ουμίτ από την πρώτη στιγμή ερωτεύεται την Αρζού και εκείνη το εκμεταλλεύεται προκειμένου να της κάνει τα «σατανικά» της χατίρια. Νέα γνωριμία όμως έχει κάνει και η Μελέκ με τον Γιουσούφ, τον οποίο ακόμα δεν βλέπει με καλό μάτι, καθώς πιστεύει πως θέλει να κάνει κακό στην κόρη της. Κι αυτό είναι κάτι που θα εκμεταλλευτούν η Αρζού και ο Ουμίτ προς όφελός τους... Ολο το σχέδιο εξόντωσης το στήνει ο Ουμίτ, ο οποίος βάζει να απαγάγουν την Ελίφ, ενώ στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη Μελέκ και στον Γιουσούφ για το πού βρίσκεται το μικρό κορίτσι. Οταν φτάνει εκεί η Μελέκ αρχίζει να αναζητά την Ελίφ, ενώ ο Γιουσούφ που ακούει βήματα την πυροβολεί στο πόδι, καθώς πιστεύει πως είναι ο απαγωγέας. Ομως και η Μελέκ πιστεύει πως εκείνος έκλεψε το παιδί της.

undefined

Ο Ουμίτ παρακολουθεί και καλεί την αστυνομία ότι έγινε φόνος, όντας σίγουρος πως η Μελέκ θα πεθάνει από την αιμορραγία. Ενημερώνει την Αρζού για τα νέα και εκείνη χαίρεται, ενώ έχει κλειδωμένη στο σπίτι της την Ελίφ. Ωστόσο το σχέδιό τους αποτυγχάνει και η Μελέκ καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι της Αρζού: «Λέγε πού είναι η κόρη μου; Πού την έχεις; Τι της έκανες;» φωνάζει και ορμάει στο σπίτι για να ψάξει το παιδί. Ομως ο Ουμίτ έχει προλάβει και έχει πάρει το παιδί από εκεί. Η Αρζού αντιδράει: «Φύγε από το σπίτι μου, αλλιώς θα καλέσω την αστυνομία! Δεν ξέρω πού είναι η κόρη σου». Η Μελέκ φεύγει και στη συνέχεια λιποθυμάει και ένας περαστικός τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ ενημερώνει τον Σελίμ που σπεύδει κοντά της. Εκείνη του εξηγεί τι έχει γίνει και παράλληλα δέχεται ξανά μήνυμα στο κινητό της για το πού είναι η Ελίφ. Μαζί με τον Σελίμ πάνε στο δάσος, αλλά χωρίζονται για να ψάξουν τη μικρή. Η Αρζού και ο Ουμίτ παραμονεύουν. Η Μελέκ βρίσκει την κόρη της δεμένη σ' ένα ξύλινο σπίτι και η Αρζού, αφού τις κλειδώνει, βάζει φωτιά... Οπως έκανε και με την κόρη της...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Λεζάντα 001: Η Μελέκ καταφέρνει να βρει την Ελίφ.

undefined
Λεζάντα 002: Απέξω η Αρζού περιλούζει το σπίτι με βενζίνη.

undefined
Στη συνέχεια βάζει φωτιά!

undefined
Η Αρζού με τον Ουμίτ απολαμβάνουν το θέαμα!

undefined
Ολα τελείωσαν! Πήρες εκδίκηση!

undefinedΗ Μελέκ με την Ελίφ έχουν παγιδευτεί και φωνάζουν για βοήθεια!

undefined
Ο Σελίμ την τελευταία στιγμή εμφανίζεται και καταφέρνει να τις σώσει.

undefined

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη μας τουρκική σειρά Elif, που προβάλλεται καθημερινά από το Star! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και δείτε καρέ - καρέ τους γάμους!

Διεκδίκησαν μέχρι τέλους την καρδιά του Κενάν, αλλά μετά τον τραγικό θάνατό του τόσο η Μελέκ όσο και η Αρζού, αφού θρήνησαν, αφού ορκίστηκαν εκδίκηση και αφού έκλεψαν, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις ζωές τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία!

Γάμος από συμφέρον...

Τι πιο ευχάριστη έκπληξη για την Αρζού, η οποία βρίσκει στα μάτια του Ουμίτ (θα τον δείτε σε παρακάτω επεισόδια) τον εαυτό της σε αρσενική εκδοχή! Η αδίστακτη γυναίκα μαζί του κανονίζει τα πάντα, ώστε εκείνη να πάρει από την οικογένεια Εμιρόγλου εκδίκηση. Αφού καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια -μετά τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο και τον θάνατο του Νετζντέτ- και εκμεταλλευόμενη τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας μετά τον θάνατο του Κενάν, η Αρζού αγοράζει το κτήμα και αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να μείνετε, θα μένουμε όλοι μαζί». Ο Σελίμ γίνεται έξω φρενών και φυσικά με τις ευλογίες της μητέρας του ξεκινάει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αρζού συναντάει τον Ουμίτ.

«Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ, βοήθησέ με», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Η μόνη λύση είναι να με παντρευτείς». Βέβαια, δεν έχει κρύψει ποτέ τον κρυφό του πόθο για εκείνη και φυσικά από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε στα αλήθεια και ήθελε να την κάνει γυναίκα του. Η Αρζού θυμώνει με την πρότασή του και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους, αφού αποφασίζει να κάνει την Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ.

Τότε η Μελέκ της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της. Θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. «Ισχύει η πρόταση γάμου;» τον ρωτάει και εκείνος της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο και στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου. Ο γάμος πραγματοποιείται με την Αρζού να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένη για όσα θα ακολουθήσουν...

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Ο γάμος της Μελέκ καταλήγει σε τραγωδία

Αφού δεν κατάφερε να ευτυχήσει στο πλευρό του Κενάν μετά από τόσα και τόσα που πέρασαν, αφού η Αρζού προκάλεσε τον φρικτό θάνατό του κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Μελέκ αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αρχικά μετακόμισε σ' ένα καινούριο σπίτι μαζί με την Ελίφ, αλλά και την οικογένεια Εμιρόγλου. Εκεί, στη νέα γειτονιά, υπάρχει κι ένα βιβλιοπωλείο που ανήκει στον Γιουσούφ, έναν νεαρό άντρα με δύσκολο παρελθόν και αρκετά απόμακρο από τους ανθρώπους.

Ωστόσο θα νιώσει τη ζεστασιά αρχικά από την Ελίφ, η οποία τον επισκέπτεται αρκετά συχνά για να δανείζεται βιβλία, και αργότερα από τη Μελέκ. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τη Μελέκ ένιωσε μια έλξη και εν καιρώ καταφέρνει να την πλησιάσει και οι δύο να αφήσουν πίσω τους τις όποιες δυσκολίες έζησαν και να κάνουν μια νέα αρχή. Ετσι οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και μάλιστα με τη συγκατάθεση της μικρής Ελίφ, που βλέπει τη μητέρα της ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιουσούφ, ο οποίος σύντομα θα της κάνει και πρόταση γάμου και εκείνη θα δεχτεί. Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να φτάσει και η Μελέκ είναι πραγματικά ένας «άγγελος» φορώντας ένα απλό λευκό φόρεμα, ενώ τα μαλλιά της κοσμούν μερικά λουλούδια.

Το παρών δίνουν όλα τα αγαπημένα τους άτομα, ανάμεσά τους και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων και τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να χαλάσει τη διάθεσή τους. Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή την Αρζού, η οποία για ακόμη μία φορά θα φροντίσει να βάψει με αίμα τον γάμο της αιώνιας εχθρού της, της Μελέκ.

Elif: Καταιγιστικές οι σημερινές εξελίξεις! Ο Κενάν καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην αστυνομία!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!

Elif: Αποκλειστικό «Βόμβα»! Η Αρζού και η Μελέκ παντρεύονται άλλους άνδρες μετά την κηδεία του Κενάν!