Έρωτας Μετά: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 18/9! Η Νόρα αρχίζει την έρευνα...

Τι θα δούμε;

Έρωτας Μετά: Ραγδαίες οι εξελίξεις σήμερα 18/9! Η Νόρα αρχίζει την έρευνα...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Alpha, «Έρωτας Μετά». Η Νόρα αρχίζει την έρευνα για το τροχαίο και την εξαφάνιση.

Τι πρόκειται να δούμε;

Έρωτας μετά: Φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Επεισόδιο 3
Το απρόσμενο φιλί Χρήστου και Ηλέκτρας φορτίζει ακόμα περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση μεταξύ τους αφού με τον Κωνσταντίνο σε κώμα και την Άννα εξαφανισμένη δεν ξέρουν τι να υποθέσουν και πώς να φερθούν. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Παπαδόπουλος πεπεισμένος αναζητά τα αίτια του ατυχήματος στο περιβάλλον της εταιρίας και ζητά πρόσβαση σε αυτήν από την Αντιγόνη. Την ίδια στιγμή, ο αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, Γιώργος, τραβά το ενδιαφέρον της γυναίκας του, Νόρας στην υπόθεση της Άννας. Η Νόρα έλκεται τόσο πολύ απ' το μυστήριο, που αρχίζει κι ερευνά μόνη της. Πίσω στο παρελθόν, η Ηλέκτρα ζητάει οικονομική βοήθεια απ’ τον Ηλία πίσω απ’ την πλάτη του άντρα της, ενώ Κωνσταντίνος και Άννα, διαπιστώνουν πως υπάρχει μια ανεξήγητη αμηχανία μεταξύ τους όποτε βρίσκονται μόνοι.

«Έρωτας μετά»: Καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη νέα σειρά και τον ρόλο της!

Καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη νέα σειρά που έρχεται στον AlphaTv, «Έρωτας Μετά», καθώς και τον ρόλο που θα έχει!

Φέτος θα την απολαύσουμε στη δραματική σειρά μυστηρίου «Έρωτας μετά», όπου θα υποδυθεί τη Νόρα και η ίδια μας αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά, η οποία κάθε σεζόν επιλέγει ωραίες σειρές για να πρωταγωνιστήσει και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

«Έρωτας μετά»: Καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα δούμε στη νέα σειρά και τον ρόλο της!

Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που παραχώρησε:

Μετά την αισθηματική κομεντί «Οσο έχω εσένα» στον ΣΚΑΪ στην οποία πρωταγωνιστήσατε την περσινή σεζόν, φέτος θα σας δούμε στο ερωτικό θρίλερ του ALPHA «Ερωτας μετά».

«Είναι δύο εντελώς διαφορετικές δουλειές. Στη νέα αυτή σειρά θα υποδυθώ τη Νόρα, τη σύζυγο του Γιώργου που ενσαρκώνει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο άντρας της είναι αστυνομικός στο επάγγελμα. Εκείνη έχει σπουδάσει φιλολογία. Προσπαθούν για τρίτη φορά να κάνουν παιδί με εξωσωματική. Η κοπέλα γι’ αυτό τον λόγο έχει πάρει άδεια από τη δουλειά της, αλλά και πάλι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Για να νιώσει καλύτερα, ο Γιώργος την κάνει μέρος μιας υπόθεσης της οποίας έχει αναλάβει την έρευνα. Οπότε η Νόρα αρχίζει να ασχολείται με αυτή την ιστορία χωρίς να είναι η δουλειά της και σαφώς χωρίς να είναι νόμιμο αυτό που κάνει».

Η υπόθεση ξεκινάει με ένα τροχαίο. Στο όχημα επιβαίνει ένα παράνομο ζευγάρι (Βάσω Λασκαράκη - Αντώνης Καρυστινός). Η γυναίκα εξαφανίζεται και ο άντρας είναι βαριά τραυματισμένος. Από εκεί θα ξεκινήσει να ξεδιπλώνεται το σενάριο.

«Ετσι είναι. Η ιστορία θα αποκαλύπτεται με φλας μπακ για να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και τι συνέβαινε στις ζωές τους. Είναι δύο φιλικά ζευγάρια όπου ανάμεσα στον έναν άντρα και στη γυναίκα υπάρχει ένας παράλληλος κρυφός δεσμός που γίνεται γνωστός μετά το ατύχημα και σιγά-σιγά μαθαίνουμε πώς έγινε, πώς
δημιουργήθηκε, ποια ήταν η σχέση των δύο ζευγαριών και τι συμβαίνει στο σήμερα με τους συντρόφους τους (Μάριος Αθανασίου - Εμιλυ Κολιανδρή)».

Τι είναι αυτό που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον στην ηρωίδα σας;
«Μου αρέσει το γεγονός ότι μπαίνει σε αυτή την κατάσταση για να ξεχαστεί. Αλλά επειδή είναι κι ένας ευφυής άνθρωπος, ανακαλύπτει πράγματα που δεν έχουν βρει οι αστυνομικοί. Τη νοιάζει όλο αυτό και εμπλέκεται συναισθηματικά. Παράλληλα έχει τη δουλειά της, είναι ερωτευμένη με τον άντρα της. Ως ηθοποιός επιδιώκω ο χαρακτήρας που υποδύομαι κάθε φορά να είναι διαφορετικός και ψάχνω να βρω τι είναι αυτό που τον διαφοροποιεί. Ο ρόλος της Νόρας έχει αυτή τη δυσκολία. Πρέπει να ανακαλύψω ποια είναι, τι βιώνει, πώς είναι να θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδί και το να παλεύεις γι’ αυτό και να μην τα καταφέρνεις, τι αντίκτυπο έχει στην ίδια. Το σίγουρο είναι ότι η Νόρα διαδραματίζει μεγάλο ρόλο στην αποκάλυψη του μυστηρίου».

Εχετε αγωνία να δείτε τι θα συμβεί παρακάτω όταν παίρνετε στα χέρια σας το σενάριο;

«Και βέβαια, γιατί εκείνη τη στιγμή είμαι στην πλευρά του αναγνώστη. Τα περιμένω πώς και πώς για να δω τι θα γίνει στη ζωή των ηρώων. Το “Ερωτας μετά” είναι ένα ερωτικό θρίλερ με σασπένς, αγωνία και πολλές παράλληλες ιστορίες».

Το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές στους ρόλους σας δεν σας έχουν τυποποιήσει καλλιτεχνικά.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα. Δεν έχει και ουσία να τυποποιηθείς σε ένα είδος».

Στον «Ερωτα μετά» πρωταγωνιστούν ακόμη ο Νίκος Γαλανός και η Μπέτυ Λιβανού, από τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

«Με την κυρία Λιβανού δεν έχουμε κάνει ακόμη σκηνές μαζί. Τι να πω εγώ για την πορεία της και την υποκριτική της δεινότητα; Την παρακολουθώ στο θέατρο και κάθε φορά επιβεβαιώνει ότι δεν είναι τυχαία εκεί που είναι. Με τον Νίκο Γαλανό παίξαμε μαζί στους “9 μήνες”. Εκανε τον μπαμπά μου για δύο χρόνια. Είναι πολύ αγαπημένο και
οικείο μου πρόσωπο. Είναι ένας άνθρωπος που πατάει γερά στα πόδια του, χορτασμένος, που δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει κάτι και φυσικά είναι και ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Τον λατρεύω και χάρηκα πολύ που θα ξανασυνεργαστούμε».

Στο θέατρο θα συνεχίσουμε να σας βλέπουμε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου στην παράσταση «Το δικό μας σινεμά». Μετά;

«Από εκεί και πέρα την 1η Οκτωβρίου έχουμε με την Ελένη Καστάνη πρεμιέρα με την παράσταση “Μαμά” της Marta Barcelo σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν και παράλληλα από τέλη Οκτωβρίου θα είμαι και στην παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος” σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη, όπου και πρωταγωνιστεί. Και μέσα σε όλα αυτά κάνω γυρίσματα για την κινηματογραφική ταινία “Ευτυχία” που καταπιάνεται με τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ