Μαζί σου το Σαββατοκύριακο: Ποια θα είναι η καλεσμένη-έκπληξη;

H Τατιάνα κάνει πρεμιέρα!

Μαζί σου το Σαββατοκύριακο: Ποια θα είναι η καλεσμένη-έκπληξη;

Ξεκινάει το "Μαζί σου το Σαββατοκύριακο" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ! Ποια όμως θα είναι η πρώτη καλεσμένη;

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή βγαίνει στον "αέρα".

Η Τατιάνα Στεφανίδου ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο την εκπομπή Μαζί Σου και πρώτη της καλεσμένη θα είναι η Ειρήνη Καραγιώργη.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου "8 λέξεις" θα αποκαλύψει τα πάντα για της ζωή της!

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Άγνωστα μυστικά για την πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! Η εγκυμοσύνη στα 16 της!

Τα άγνωστα μυστικά που δεν ξέρατε για την πανέμορφη πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου! Είχε μείνει έγκυος σε εφηβική ηλικία.

Η Ειρήνη Καραγιώργη αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις!

Η νέα μούσα του Ανδρέα Γεωργίου είναι η Ειρήνη Καραγιώργη, την οποία θα απολαύσουμε στη νέα σειρά του σκηνοθέτη παραγωγού-ηθοποιού, με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η 22χρονη Ειρήνη Καραγιώργη έχει μερικά μυστικά που δεν τα ήξερε ο κόσμος, καθώς τώρα θα την γνωρίσουμε.

Η πανέμορφη Ειρήνη έχει δύο παιδιά και μάλιστα είχε μείνει έγκυος στα 16 της χρόνια!

«Ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα μέχρι την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δύο εβδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω τη Γ΄ Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα», είχε αναφέρει η ίδια μέσω του μπλογκ της.

Ποια είναι η κούκλα Ειρήνη - Τι έλεγε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της

Ποια είσαι;

Είμαι η Ειρήνη και σύντομα κλείνω τα 22. Είμαι ηθοποιός, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.

Τι κάνεις;

Αυτή τη στιγμή κάνω αυτό που με γεμίζει ολοκληρωτικά, περνώ χρόνο με το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον πλανήτη και ετοιμάζομαι για μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά. Πρόσφατα συμμετείχα στο θεατρικό έργο “Σε στενό οικογενειακό κύκλο” σε σκηνοθεσία Πάρι Ερωτοκρίτου, με τη Fresh Target Theatre Ensemble. Από τον Σεπτέμβρη συνεχίζω στην καθημερινή σειρά εποχής “Γαλάτεια” στο Σίγμα, ενώ όσον αφορά το θέατρο θα έχω την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ με το Σατιρικό Θέατρο στα εναρκτήριο έργο “Ψηλά απ’ τη γέφυρα” του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Στέλιου Καυκαρίδη. Παράλληλα ετοιμάζομαι για μια ταινία μικρού μήκους, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη.

Τι θέλεις;

Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μέχρι τα όνειρά μας να γίνουν πραγματικότητα, μέχρι να κάνουμε αυτό τον κόσμο λίγο καλύτερο. Θέλω να χαμογελώ και να ζω την κάθε μου στιγμή μοναδικά. θέλω να κάνω θέατρο, να διαβάζω, να μαθαίνω, να ταξιδεύω, να εξερευνώ, να παίζω, να ερωτεύομαι, να ΖΩ.

Ανδρέας Γεωργίου: Ποιοι ηθοποιοί του Τατουάζ έδωσαν τα χέρια με τον σκηνοθέτη!

Τον ερχόμενο Ιούνιο θα ολοκληρωθεί το Τατουάζ, μετά από πολύ επιτυχημένη πορεία 2 ετών!

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ωστόσο έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει την τηλεοπτική του επιστροφή με δύο σειρές, και πολλοί από τους ηθοποιούς του Τατουάζ έχουν δώσει τα χέρια για να είναι κοντά του και στο επόμενο βήμα!

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά και ο Νίκος Πολυδερόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει για τη ανανέωση της συνεργασία τους με τον σκηνοθέτη.

Το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, αποκάλυψε πως με τον Ανδρέα Γεωργίου έδωσαν τα χέρια και ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μυρτώ Αλικάκη.Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα σε ποια από τις δύο σειρές που ετοιμάζει θα πρωταγωνιστήσουν! Δείτε το σχετικό βίντεο: