Αρναούτογλου - Μελέτη: Πότε επιστρέφουν στην τηλεόραση;

Επιστρέφουν «Τhe 2night show» και «Μετά τα μεσάνυχτα»!

Αρναούτογλου - Μελέτη: Πότε επιστρέφουν στην τηλεόραση;

Πότε επιστρέφουν στην τηλεόραση, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ελεονώρα Μελέτη; Αυτές είναι οι ημερομηνίες της πρεμιέρας τους.

Ξεκινούν τα late night shows! «The 2night show» και «Μετά τα μεσάνυχτα» έρχονται και πάλι στις οθόνες μας.

Ελεονώρα Μελέτη και Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφουν στα πόστα τους και είναι έτοιμοι να ριχτούν ξανά στη μάχη της τηλεθέασης.

Πρώτη, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη Real Life, κάνει πρεμιέρα η Ελεονώρα την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στον ALPHA, με τον Αρναούτογλου να λέει την πρώτη καλησπέρα της σεζόν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

Γιώργος Λιάγκας: Έδωσε «στεγνά» τον Αρναούτογλου! «Εγώ ξέρω και είναι φάουλ του»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε «στεγνά» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον αέρα της εκπομπής του και μεταξύ άλλων είπε: «Εγώ ξέρω και είναι φάουλ του»!

Ο γνωστός παρουσιαστής στην σημερινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, σχολίασε με τους συνεργάτες του διάφορα «παρατράγουδα» των Ελλήνων celebrities, όπως κάθε φορά.

Ένα θέμα που απασχόλησε στην εκπομπή ήταν οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι κάποια έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν η αναφορά του ήταν σπόντα για την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως επέλεξε να πετάξει με την σειρά του την δική του σπόντα και είπε χαρακτηριστικά:

«Eγώ ξέρω ότι υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο και ένα μεγάλο φάουλ του Γρηγόρη, προφανώς έχω εσωτερική πληροφόρηση… αλλά δεν είμαι σε θέση, δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να τα πω… Αλλά αν ισχύουν αυτά που ξέρω, ήταν φάουλ του… δεν μπορώ να πω όμως»!

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη «βόμβα» για την Χριστίνα Μπόμπα! Η πρόταση που δεν γνώριζε κανένας!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» για την Χριστίνα Μπόμπα, που μάλιστα δεν γνώριζε κανένας μέχρι σήμερα!

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε την αποκάλυψη του μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκε η είδηση ότι ο Γιώργος Λιανός μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα θα είναι τελικά εκείνοι που θα παρουσιάσουν το «The Voice».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε αποκάλυψε πως όταν ήταν στον ΑΝΤ1 και έκανε το light night show είχε κάνει πρόταση συνεργασίας στην Χριστίνα Μπόμπα, όμως εκείνη αρνήθηκε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν έψαχνα συνεργάτη για το light night show της είχα κάνει πρόταση της Χριστίνας και μου είχε πει ότι δεν τη ενδιαφέρει, τώρα όμως προφανώς την ενδιαφέρει! Ήθελε πρωταγωνιστικό ρόλο… Να είναι έτοιμη να ακούσει τα εξ’ αμάξης, εδώ είμαστε για να την κρίνουμε και εμείς και ο κόσμος!»!