Γυναίκα χωρίς όνομα: Έγκυος η Ρένα! «Βόμβα» στο σημερινό 30/9 επεισόδιο!

Τι θα δούμε απόψε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Έγκυος η Ρένα! «Βόμβα» στο σημερινό 30/9 επεισόδιο!

«Βόμβα» είναι το σημερινό 30/9 επεισόδιο της καθημερινής δραματικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Ρένα μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Επεισόδιο 11 Η Κάτια αισθάνεται μια απειλή στη φυλακή!

Η Μαρίνα μαθαίνει πως χτύπησαν την Κάτια στη φυλακή και αναστατώνει τον κόσμο για να μάθει ποιος το έκανε. Η Μάρθα, ενώ είναι σίγουρη ότι το σχέδιό της έχει ολοκληρωθεί, μαθαίνει ότι τελικά η Κάτια ζει. Ο Νίκος, αποφασισμένος να βγάλει τον Φώτη απ’ τη μέση, υπόσχεται στην Κάτια ότι θα την πάρει κοντά του. Η Ρένα μαθαίνει πως είναι έγκυος και ξανακάνει όνειρα για το μέλλον. Η Μαρίνα εντοπίζει τη γυναίκα που επιτέθηκε στην Κάτια και θέλει να μάθει ποιος την έβαλε να το κάνει.

Βγαλμένη από άλλη εποχή! Αυτή η ντουλάπα ανήκει σε ηθοποιό από το "Γυναίκα χωρίς όνομα"!

Αυτή η ντουλάπα ανήκει σε ηθοποιό από το "Γυναίκα χωρίς όνομα" και σίγουρα θα την λατρέψετε όσο και εμείς! Μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή!

Η ίδια, είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην σειρά και μάλιστα ο χαρακτήρας της συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού! Η γνωστή ηθοποιός από το Γυναίκα χωρίς όνομα, έχει παίξει σε πολλά σίριαλ που αγαπήσαμε, ανάμεσα τους και το Καφέ της Χαράς!

Η ηθοποιός του "Γυναίκα χωρίς όνομα" που κρατάει "κρυφό" τον έρωτά της με γνωστό σκηνοθέτη!

Εμεις, την είχαμε φιλοξενήσει πρόσφατα και μας είχε ανοίξει το σπίτι της! Μάλιστα η ίδια είχε μιλήσει στην εν λόγω συνέντευξή της και για έναν θάνατο που την τσάκισε!

Φοβάται τον θάνατο η Ευαγγελία Μουμούρη; "Όταν θα έρθει, εγώ δεν θα είμαι εκεί, οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου!" μας λέει και ξεσπάσει σε γέλια και συνεχίζει... "Φοβάμαι όμως για τον θάνατο των άλλων"

Υπήρχε όμως κάποιος θάνατος που τη σημάδεψε; "Ναι, με σημάδεψε πολύ ο θάνατος του μπαμπά μου. Η ζωή μου χωρίζεται σε δυο περιόδους, πριν τον θάνατο και μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Ήταν σαν να έβγαλα ρίζες και να άρχισα να βγάζω φυλλαράκια, είπα "τώρα κοίτα, είσαι λίγο μόνη σου" αποκαλύπτει....

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βγαλμένη από άλλη εποχή! Αυτή η ντουλάπα ανήκει σε ηθοποιό από το Βγαλμένη από άλλη εποχή! Αυτή η ντουλάπα ανήκει σε ηθοποιό από το