Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 3/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 3/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 3/10! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 3/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 3/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 3/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 3/10

Πρόγραμμα τηλεόρασης Πέμπτη 3/10

Elif: Σοκ! Η Αρζού παθαίνει έμφραγμα στην εντατική! Ο Σελίμ στην φυλακή!

Σοκ εξελίξεις για την σειρά «Elif». Αρζού παθαίνει έμφραγμα στην εντατική! Ο Σελίμ στην φυλακή για την απόπειρα δολοφονίας.

Μια απαγωγή, ένας καβγάς και ένας πυροβολισμός οδηγούν την Αρζού στην εντατική να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή! Υπαίτιος για την κατάστασή της είναι ο Σελίμ, ο οποίος κυριευμένος από τον θυμό του την πυροβολεί! Το TiVi Σίριαλ σας έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Αρζού, παρά τη νοσηλεία της στο ψυχιατρείο, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το αίσθημα εκδίκησης για τους Εμιρόγλου και συγκεκριμένα για τη Μελέκ και την Ελίφ, τις οποίες συνεχίζει να κατηγορεί για τον θάνατο της Τουγκτσέ, που η ίδια προκάλεσε. Η θέληση για εκδίκηση την έχει κυριεύσει και της έχει γίνει έμμονη ιδέα! Κοιτάζοντας τη φωτογραφία της κόρης της μονολογεί: «Ακόμα νιώθω την παρουσία σου... Ακούω τη φωνή σου... Μου λείπεις τόσο πολύ, μονάκριβή μου... Ομως μη φοβάσαι, θα πληρώσουν για όσα έκαναν! Θα τους πάρω όσα έχουν και δεν έχουν».

Elif: Ο κακός χαμός στα νέα επεισόδια της εβδομάδας 30-4/10!

Elif Αρζού εξελίξεις

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η μικρή Ελίφ ξεκινάει το σχολείο της, όμως η Αρζού παραμονεύει και την παρακολουθεί κρυφά. «Και η δική μου η κόρη θα πήγαινε σχολείο, αν δεν είχε πεθάνει», μονολογεί και συνεχίζει: «Θα σου πάρω ό,τι αγαπάς περισσότερο, την Ελίφ! Μετά θα σκοτώσω εσένα, Μελέκ». Το βράδυ στο κτήμα έχει μαζευτεί όλη η οικογένεια Εμιρόγλου, αλλά και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η Ελίφ μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων και εξηγεί πώς πέρασε την πρώτη μέρα της στο σχολείο. Κάποια στιγμή το μικρό κορίτσι βγαίνει έξω στον κήπο και τότε η αδίστακτη γυναίκα βρίσκει την ευκαιρία και την απάγει! Στη συνέχεια την πάει στο δάσος και τη δένει σ' ένα δέντρο! Την περιλούζει με βενζίνη και λίγο πριν πετάξει το αναμμένο σπίρτο λέει: «Οπως κάηκε η κόρη μου, έτσι θα πεθάνεις και εσύ».

Elif Αρζού εξελίξεις

Στο κτήμα η Μελέκ αντιλαμβάνεται την εξαφάνιση της μικρής και ουρλιάζει, ενώ όλοι βγαίνουν στον κήπο να την ψάξουν, αλλά μάταια. Ο Σελίμ λέει σε όλους: «Η Αρζού! Είμαι σίγουρη ότι αυτή το έκανε». Η Μελέκ ουρλιάζει: «Κι αν κάνει κακό στο παιδί μου; Γρήγορα να τη βρούμε!». Αφού ψάχνουν, τη βρίσκουν σώα και αβλαβή ανάμεσα σε κάτι δέντρα. Ωστόσο ο Σελίμ δεν αργεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να πάρει εκδίκηση!

Elif Αρζού εξελίξεις

Ο Σελίμ στη φυλακή για απόπειρα φόνου

Και μπορεί η Ελίφ να γύρισε ζωντανή στο σπίτι, ωστόσο η αλήθεια δεν αργεί να βγει στο φως, όταν ο Σελίμ ανακαλύπτει έξω από το κτήμα τη βέρα της Αρζού. Τότε καταλαβαίνει πως εκείνη έκλεψε την Ελίφ και με άγριες διαθέσεις πάει να τη βρει. Αφού βγάζει όπλο και τη σημαδεύει, της λέει: «Σου είχα πει να μείνεις μακριά από την οικογένειά μου και την Ελίφ, αλλά δεν με άκουσες! Ξέρω ότι εσύ έκλεψες την Ελίφ». Ομως η Αρζού του απαντάει: «Μακάρι με το ίδιο σθένος να έσωζες και την κόρη μου. Εσείς τη σκοτώσατε μαζί με τη Μελέκ! Ομως όπως κάηκε η κόρη μου, έτσι θα καεί και η Ελίφ! Θα πληρώσετε όλοι για τον θάνατο του παιδιού μου». Ο Σελίμ τότε την πυροβολεί και αμέσως μετά επιστρέφει στο κτήμα, όπου αποκαλύπτει σε όλους τι έκανε! Το σοκ είναι τεράστιο.

Ο Ουμίτ βρίσκει την Αρζού αιμόφυρτη και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή, ενώ παθαίνει καρδιακή προσβολή και οι γιατροί προσπαθούν να την επαναφέρουν με τη χρήση απινιδωτή. Ο Σελίμ αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία και φυλακίζεται με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.