ΑΝΤ1: Πρεμιέρα σήμερα για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

Το παιχνίδι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα σήμερα για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

Πρεμιέρα σήμερα για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια! Ξεκινάει επιτέλους το παιχνίδι του ΑΝΤ1 που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον!

Με Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση και τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλη Κουινέλη στην κριτική επιτροπή

Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε «παγωτό» με ατάκα στο Ρουκ - Ζουκ! «Μου έχεις φάει την ψ...λη»!

Το «The Final Four», που έκανε μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες προβλήθηκε σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, για να ανατρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα για τα μουσικά talent shows.

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα σήμερα για την πιο πολυσυζητημένη παρουσιάστρια!

O Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελένη Φουρέιρα και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) παίρνουν τη θέση του κριτή και κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστό, το απρόβλεπτο και ανατρεπτικό «The Final Four».

Η μεγαλύτερη μουσική μάχη ξεκινά από τον τελικό και οι The Final Four βρίσκονται ήδη στη σκηνή για να παλέψουν να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, οι διεκδικητές που με το πείσμα και το ταλέντο τους θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο «The Final Four».

Ένας θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ!

Το «The Final Four» έχει προβληθεί σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Περού, Ρωσία, Λιθουανία, Ρουμανία, Καζακστάν και Ισραήλ σημειώνοντας επιδόσεις – ρεκόρ στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ αναμένεται να προβληθεί και στην Ισπανία.

«The Final Four». Πρεμιέρα Κυριακή 6 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20:45 στον ΑΝΤ1!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μαυροφορεμένοι και πιο λαμπεροί από ποτέ! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Μαυροφορεμένοι και πιο λαμπεροί από ποτέ εμφανίστηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια στα γυρίσματα του "The Final 4"! Υπάρχει βίντεο - ντοκουμέντο!

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Πρωινό", προβλήθηκαν πλάνα από την προετοιμασία των γυρισμάτων του νέου παιχνιδιού που έρχεται στον ΑΝΤ1 και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Ο Μιχάλης θα βρίσκεται στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής ενώ η Ζέτα στην παρουσίαση και για πρώτη φορά στα χρονικά θα δούμε το ζευγάρι αυτό να είναι μαζί τηλεοπτικά!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το δώρο των 800.000 ευρώ και το μεγάλο... ψέμα! Αποκάλυψη τώρα!

Σε κάποια από τα πλάνα του παρακάτω βίντεο φαίνονται και οι δυο να είναι αρκετά κοντά, ντυμένοι στα μαύρα και πιο όμορφοι και ταιριαστοί από ποτέ! Δείτε τους:

ΑΝΤ1: Παρουσιάστρια προκαλεί "εγκεφαλικά" γυμνή στην μπανιέρα της! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 προκαλεί "εγκεφαλικά" γυμνή στην μπανιέρα της! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια!

Βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα και όχι μόνο δοκίμασε τις ανέσεις του, όπως είναι το τζακούζι αλλά πόζαρε και στον φακό ολόγυμνη και καλυμμένη μόνο με σαπουνάδες!

Και σαν να μην έφτανε αυτό αλλά ανέβασε και φωτογραφίες στο instagram από τις απολαυστικές και χαλαρωτικές στιγμές που βίωνε στο τζακούζι... όπως τη γέννησε η μαμά της!

Ομολογουμένως κάτι τέτοιο από τηλεοπτικά πρόσωπα δεν το περιμένεις, όμως εκείνη το τόλμησε και φυσικά τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισάνου!

Νάνσυ Παραδεισανού: Την είπαν οχιά για την συμπεριφορά της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και εκείνη απάντησε! (Βίντεο)

ΑΝΤ1: Παρουσιάστρια προκαλεί

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog το εν λόγω πρόσωπο έχει κλείσει ήδη συμφωνία με άλλο κανάλι και θα ξεκινήσει στην πρωινή του ζώνη, στο πλευρό της Μπάγια Αντωνοπούλου και του Ντίνου Σαμιώπουλου!

Την γνωρίσαμε μέσα από το Vice και τώρα θα την βλέπουμε στο ONE - το κανάλι του Μαρινάκη - στις 6 το πρωί!

Ο λόγος για την Δάφνη Καραβοκύρη!

Αποκλειστικό: Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 η μελαχρινή παρουσιάστρια! Τι συνέβη;