Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη! Καταιγιστικές οι σημερινές (09/10) εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη! Καταιγιστικές οι σημερινές (09/10) εξελίξεις!

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (09/10) εξελίξεις στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη

Διαβάστε αναλυτικά τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8

Ο Κυπραίος καταφέρνει να βάλει στη θέση του, τον Δούκα, βρίσκοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσεγγίσει την Ελένη. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα. Ή θα ακολουθήσει τη καρδιά της και θα πει το ναι στον έρωτα του ή ο ίδιος θα ξαναγυρίσει στο Παρίσι. Ο Νέστορας λαμβάνει μια επιστολή που ανατρέπει τα δεδομένα για την αυτοκτονία του Γιάννου, ενώ ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τον Μιλτιάδη να τον ακολουθήσει στη μετάθεση που θα πάρει. Ο Δούκας δίνει ένα γερό μάθημα στην Ελένη, για την προσβολή της, προκαλώντας την οργή του Νικηφόρου. Παράλληλα ο παπά- Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάμπρο να κρατήσει τη θέση του, η Ασημίνα δίνει την απάντηση της στο τελεσίγραφο του Νικηφόρου, ενώ η συνεργασία του Κυπραίου και της Μυρσίνης αποκαλύπτεται σε κάποιον με απρόσμενες συνέπειες…

Τι είδαμε στο χθεσινό (08/10) επεισόδιο;

Άγριες Μέλισσες: Το δημόσιο σχόλιο της Ακρίτα για πρωταγωνιστή της σειράς!

Ένα δημόσιο σχόλιο σε πρωταγωνιστή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» άφησε η Έλενα Ακρίτα, αφού πολλές φορές έχει δηλώσει την αγάπη της στην σειρά.

Συγκεκριμένα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του για το ταλέντο του.

Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας «Γιώργος Γεροδιδάκης σου ο θεός. Νιώθω περήφανη για εσένα αγόρια μου». Άγριες Μέλισσες - spoiler! Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην σειρά; (Βίντεο)

Μάλιστα, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την Έλενα Ακρίτα λέγοντάς της, πως έπαιξε και η ίδια σημαντικό ρόλο στη ζωή του.

undefined

Άγριες Μέλισσες - spoiler! Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στην σειρά; (Βίντεο)

Προσοχή, ακολουθεί ένα spoiler για την σειρά «Άγριες Μέλισσες»! Ποιος ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ επιστρέφει στην σειρά;

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές και έχει ήδη κατακτήσει μία μεγάλη μερίδα πιστού τηλεοπτικού κοινού.

Ένας ρόλος που αγαπήθηκε λίγο περισσότερο ωστόσο είναι αυτός του «Γιάννου», όπου κατάφερε από τα πρώτα κιόλας λεπτά να μας συγκινήσει.

Ο τηλεοπτικός του θάνατος, ήταν αρκετός προκειμένου να ξεκινήσει ένα διαδικτυακό κίνημα, με το όνομα «Save Γιάννος».

Τι θα δούμε στο σημερινό (08/10) επεισόδιο;

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο τηλεοπτικός «Γιαννος», μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω λάβει τόση αποδοχή ως Γιάννος, τόση αγάπη, που δεν χρειάζομαι για το υπόλοιπο της ζωής μου άλλο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πίστευα ότι δεν μπορεί να με σταματάνε στο δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη.

Έχω λάβει μηνύματα από πολλά ανήλικα παιδιά που έχουν υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο και από ψυχολόγους για την προσέγγιση του ρόλου μου. Προσωπική εμπειρία εγώ δεν είχα, αλλά μελέτησα την σχιζοφρένεια αλλά η μεγαλύτερη μελέτη έγινε έξω στον κόσμο. Θα με ξαναδείτε σε flashback σκηνές που θα δικαιολογούνται κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν…».

Δείτε το σχετικό βίντεο: