Σπίτι Είναι: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Γρηγόρη! Οι εξελίξεις σήμερα 14/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Σπίτι Είναι: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Γρηγόρη! Οι εξελίξεις σήμερα 14/10!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για την κωμική σειρά του Alpha tv, «Σπίτι Είναι». Αλλάζουν τα δεδομένα σήμερα για τον Γρηγόρη.

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 5
«…εκεί που είσαι ο εαυτός σου » Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!
Επιτέλους έφτασε ένα Σαββατοκύριακο όπου ο Σωτήρης δεν έχει ούτε υπηρεσία, ούτε πρέπει να κρατήσει την Αρσινόη και η Ράνια αφήνει το γραφείο για να περάσουν χρόνο μαζί. Τα δεδομένα όμως γρήγορα αλλάζουν και οι υποχρεώσεις του Σωτήρη έρχονται και του χτυπάνε και το τηλέφωνο και την πόρτα… Ο Αλκίνοος αποφασίζει ότι δεν θα ακολουθήσει τη μητέρα του, την αδερφή του και τον Νικήτα στην Αίγινα και στο σπίτι δεν μπορεί να μείνει γιατί κάνουν εργασίες. Το ρομαντικό διήμερο της Ράνιας και του Σωτήρη αναβάλλεται επ’ αόριστον και τη θέση του παίρνει η γνωριμία της Ράνιας με τον Αλκίνοο.

Σπίτι είναι: Όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10)!

Όλα όσα θα δούμε αυτήν την εβδομάδα (7-8/10) στη νέα σειρά του AlphaTv, «Σπίτι είναι»!

Διαβάστε αναλυτικά τα νέα επεισόδιο!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 3

«…εκεί που τίποτα δεν πάει όπως το περιμένεις»

Τα πρώτα σοκ για την νέα τάξη πραγμάτων έχουν περάσει, η Ράνια μοιάζει να ηρεμεί και να αποδέχεται την αλλαγή στην καθημερινότητά της, ο Σωτήρης έχει αρχίσει να συνηθίζει το νέο του σπίτι. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά ανάμεσα στο ζευγάρι που έχει αρχίσει να βρίσκει κάπως τους ρυθμούς της νέας του ζωής. Η ηρεμία όμως δεν κρατάει ποτέ για πολύ και όλα ανατρέπονται όταν το επαγγελματικό ταξίδι της Ράνιας ακυρώνεται. Η Ράνια θα έλειπε και το πρόγραμμα του Σωτήρη είχε σχεδιαστεί αναλόγως, Σαββατοκύριακο στο σπίτι με παρέα την 8χρονη κόρη του, την Αρσινόη. Τι κι αν άλλαξαν τα πλάνα της Ράνιας, η υπόσχεση στο παιδί είναι υπόσχεση και κάπως έτσι μια νέα πρόκληση για την Ράνια κάνει την εμφάνισή της, καθώς καλούνται να περάσουν το διήμερο όλοι μαζί.

Σπίτι Είναι: Κάποιος εισβάλλει στο σπίτι της Ράνιας! Το επεισόδιο σήμερα 1/10!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 4

«…εκεί που μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες»

Η τελευταία φορά που η Ράνια είχε τόσο στενή και συχνή σχέση με παιδιά ήταν όταν ήταν η ίδια ακόμη παιδί, κάτι που κάνει τη συνύπαρξή της μαζί τους αρκετά δύσκολη. Ως ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να στενοχωρήσει και να φέρει σε δύσκολη θέση τον σύντροφό της και που θέλει να φανεί αντάξια των προσδοκιών του, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να έχει μια καλή επικοινωνία με την κόρη του. Δεν είχε φανταστεί όμως ότι εκτός από τα παιδιά του θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και άλλους συγγενείς του μέσα στο σπίτι της. Εκεί που η Ράνια είχε αρχίσει να συνηθίζει και νόμιζε ότι μαθαίνει να διαχειρίζεται την κατάσταση, θα βρεθεί πάλι προ εκπλήξεως όταν αυτή τη φορά θα χρειαστεί να φιλοξενήσει, τον αδερφό του Σωτήρη, τον Βασίλη. Ένας μεγάλος καβγάς με τη γυναίκα του είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και να αναζητήσει καταφύγιο στον αδερφό του.