8 Λέξεις: Ανατροπή! «Με ξεφτίλισες» - Ο Άκης διώχνει την Ηλιάνα από το σπίτι!

«Βόμβα» τα επόμενα επεισόδια!

8 Λέξεις: Ανατροπή! «Με ξεφτίλισες» - Ο Άκης διώχνει την Ηλιάνα από το σπίτι!

Ανατροπή έρχεται στις «8 Λέξεις». Ο Άκης διώχνει την Ηλιάνα από το σπίτι μετά από μια αποκάλυψη που θα γίνει. «Με ξεφτίλισες», της λέει.

H Ηλιάνα με τη στήριξη του πατέρας της δεν φοβάται πλέον τίποτα και προχωράει στη διάλυση του γάμου της με τον Μιχαήλ. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο τα φαντάζεται, καθώς μια αποκάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω!

Ανδρέας Γεωργίου: Η αποστομωτική απάντηση για το «κόψιμο» της σειράς «8 Λέξεις»! (Βίντεο)

Ο Μιχαήλ καταφέρνει να πείσει τη μικρή Αριάδνη και να την πάρει από το σπίτι του Ακη, ενώ αναγκαστικά ακολουθεί και η Ηλιάνα, που δεν θέλει να αφήσει μόνο του το παιδί της. Τα πράγματα στο σπίτι όμως γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Μιχαήλ και την Ηλιάνα, αφού η ατμόσφαιρα μεταξύ τους είναι ψυχρή και τεταμένη.
Στο μεταξύ ο Οδυσσέας συμβουλεύει την Ηλιάνα να πάψει να παρακαλάει τον Μιχαήλ για διαζύγιο, να πάρει το παιδί και να πάνε στο σπίτι του Ακη: «Σταμάτα να έχεις αυτή την παθητική στάση. Δεν πρόκειται να σου κάνει τίποτα, να πάρεις το παιδί και να πας στο πατρικό σου». Παράλληλα ο Ακης συνεχίζει να πολεμάει τον Μιχαήλ με κάθε μέσο και την ίδια στιγμή στηρίζει την κόρη του. «Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, εγώ είμαι εδώ, πάρε την Αριάδνη και έλα εδώ μαζί μου, δεν πρόκειται να τολμήσει να σε πειράξει, μόνο πάνω από το πτώμα μου», της λέει και την πείθει να κάνει το επόμενο βήμα προς την ελευθερία της.

8 Λέξεις

Ο Μιχαήλ γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της Ηλιάνας και απειλεί να την πάει στα δικαστήρια και να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού, αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει. Την ίδια στιγμή ο Οδυσσέας αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να είναι κοντά της. Λέει ψέματα σε όλους ότι πηγαίνει στην Κασσιόπη και φεύγει για την Αθήνα, όπου συναντά την Ηλιάνα και προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, τη στιγμή που τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και πιο πολύ.

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία για την Ηλιάνα με σκοπό σε μια επικείμενη δίκη να την παρουσιάσει ως ψυχολογικά διαταραγμένη και να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Αριάδνης, ενώ αποφασίζει να πάει να πάρει πίσω το παιδί του.

Οταν ο Μιχαήλ θα πάει στο σπίτι του Ακη για να πάρει και πάλι την κόρη του, η κατάσταση θα ξεφύγει και απέναντι στις κατηγορίες του Ακη εναντίον του, θα αποκαλύψει αυτό που η Ηλιάνα δεν ήθελε ποτέ να αποκαλυφθεί, ειδικά στον πατέρα της: «Η κόρη σου δεν είναι τόσο αθώα όσο πιστεύεις. Είχε ερωτική σχέση με τον αδελφό μου και εγώ ο ίδιος τους έπιασα στο κρεβάτι, αλλά τη συγχώρησα», του λέει. Ο Ακης δεν πιστεύει στ΄ αυτιά του όταν μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κόρη του την Ηλιάνα και τον Οδυσσέα και τι έγινε στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο και πέφτει από τα σύννεφα! Γίνεται έξαλλος και χωρίς δεύτερη σκέψη, τη διώχνει από το σπίτι λέγοντάς της ότι δεν πρόκειται να τη συγχωρήσει ποτέ. «Με ξεφτίλισες, μου είπες ψέματα και αυτό δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Σήκω και φύγε από το σπίτι μου» της λέει και η Ηλιάνα κλαίγοντας βλέπει ότι μένει απροστάτευτη απ΄ όλους!

Αμέσως μετά ο Μιχαήλ «στριμώχνει» την Ηλιάνα και δεν της αφήνει καμία επιλογή στο θέμα της Αριάδνης: «Το παιδί θα μείνει μαζί μου, τελείωσε. Ή θα γίνει με το καλό ή θα σου το πάρω με δικαστήριο και ξέρεις ότι μπορώ». Την ίδια στιγμή ο Ακης εμφανίζεται στην Κέρκυρα, στο σπίτι του Οδυσσέα και τον απειλεί ανοιχτά απαιτώντας να διακόψει κάθε σχέση με την κόρη του: «Θα σε εξαφανίσω! Ασε ήσυχη την Ηλιάνα, γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου και δεν αστειεύομαι». Παράλληλα όμως ο Ακης επιτίθεται στον Δημήτρη, κατηγορώντας τον ότι ήξερε για τον παράνομο δεσμό της αδελφής του, και οι μεταξύ τους σχέσεις γίνονται ακόμα χειρότερες, ενώ πάει και ζητάει συγγνώμη από τον Μιχαήλ για τη συμπεριφορά του και του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να βοηθήσει ξανά την Ηλιάνα.

8 Λέξεις: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα!

Ένα αποκλειστικό «βόμβα» για τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις»! Η Έρση πιάνει στα πράσα τον Οδυσσέα με την Ηλιάνα!

Η Ηλιάνα με τη μικρή βρίσκονται στην Ρώμη και κρυφά από όλους συναντιέται με τον Οδυσσέα. Τα σχέδιά τους είναι να πάρουν και οι δύο το διαζύγιο και να μείνουν μαζί, κάτι που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα συνεχίζουν να συναντιούνται στη Ρώμη, χωρίς να ξέρει κανείς γι’ αυτό, ενώ ο Οδυσσέας βλέπει την καινούρια γκαλερί στη Ρώμη και ενθουσιάζεται! Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του για να πάρει την Αριάδνη η Ηλιάνα και γίνεται έξαλλος!

Στο μεταξύ στη Ρώμη, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά απ’ όλους και περνάνε όμορφες στιγμές. Το παράνομο ζευγάρι περπατάει στα μέρη που είχαν βρεθεί χρόνια πριν και τους κατακλύζουν οι αναμνήσεις από την πρώτη γνωριμία τους και τα γεγονότα που τους οδήγησαν σ’ αυτόν τον θυελλώδη έρωτα.

Τι θα δούμε στο σημερινό (09/10) επεισόδιο;

Ωστόσο την ίδια χρονική στιγμή, στη Ρώμη μαζί με τη Σμαράγδα βρίσκεται και ο Ακης, που ούτε καν του περνάει από το μυαλό πως η Ηλιάνα για την οποία ανησυχεί πάρα πολύ βρίσκεται σχεδόν δίπλα του.

Ο Οδυσσέας φυσικά κρύβει από την Ερση ότι η Ηλιάνα είναι εκεί και βρίσκει χρόνο να περνάει λίγες ώρες και μαζί της. Ετσι, ένα απόγευμα ο Οδυσσέας με την Ερση τρώνε σε ένα εστιατόριο της Ρώμης όπου θα συναντήσουν τυχαία τον Ακη, ο οποίος επειδή είναι μαζί με τη Σμαράγδα, θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί!

Η Ηλιάνα με τον Οδυσσέα, κόντρα σε όλους κι όλα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύθραυστη ελευθερία τους, καθώς ο Μιχαήλ είναι έτοιμος για την επόμενή του κίνηση… Ο Μιχαήλ απειλεί την Ηλιάνα μέσω του δικηγόρου της πως είναι ένα βήμα πριν την καταγγείλει για αρπαγή ανηλίκου και πλαστογραφία, ενώ ο Ακης από την άλλη συμβουλεύει την Ηλιάνα να μην κρύβεται, αλλά να γυρίσει στην Ελλάδα και θα την υπερασπιστεί αυτός: «Γύρισε πίσω, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Εγώ είμαι εδώ», της υπόσχεται, αλλά η Ηλιάνα δεν είναι ότι φοβάται να γυρίσει πίσω. Θέλει να μείνει εκεί με τον Οδυσσέα, καθώς συνεχίζει να ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του. Ετσι απαντάει στον πατέρα της: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσω αν δεν έχει πρώτα υπογράψει το διαζύγιο ο Μιχαήλ».

Οι μέρες κυλάνε και η Ερση δεν θ’ αργήσει να έρθει αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα... Τυχαία βλέπει την Ηλιάνα στο ξενοδοχείο που μένουν στην Ρώμη και όχι μόνο αυτό. Τη βλέπει να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα. Η κοπέλα ταράζεται πάρα πολύ αλλά δεν θέλει να το δείξει. Ετσι βρίσκει μια δικαιολογία και λέει στον Οδυσσέα: «Το απόγευμα φεύγω για την Ελλάδα. Δεν θα αργήσω, θα τακτοποιήσω κάποιες εκκρεμότητες και θα επιστρέψω σύντομα. Σε μία-δύο μέρες θα είμαι πίσω».

Ο Οδυσσέας φυσικά και δεν της φέρνει καμία αντίρρηση καθώς πιστεύει ότι πια είναι ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό το τι πρόκειται να κάνει η Ερση. Στο μεταξύ, ο Ακης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Ακης δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Ερση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ: «Ξέρω πού είναι η γυναίκα σου και το παιδί σου», του λέει!

Λίγο πριν ξεσπάει η καταιγίδα, ο Οδυσσέας κάνει ένα δώρο στην Ηλιάνα που συμβολίζει την αγάπη τους, κάτι πολύ δικό τους, ενώ λίγο αργότερα ο Ακης συναντάει τυχαία τον Οδυσσέα που είναι μαζί με την Ηλιάνα στη Ρώμη και πέφτει από τα σύννεφα!

ΑΠΌ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ