Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! «Σκοτώστε την» - Εντολή δολοφονίας για την Κάτια!

Σούπερ αποκλειστικό! Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! «Σκοτώστε την» - Εντολή δολοφονίας για την Κάτια!
TV24 17.10.2019 15:04
Follow us on Google News

Σοκ στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μάρθα μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και δίνει εντολή δολοφονίας.

Καθώς ο Νίκος έχει εξαφανίσει τα ίχνη της Κάτιας, η Μάρθα θεωρεί πως η μεγάλη της εχθρός είναι πλέον νεκρή. Αλλά κάνει λάθος και όταν το αντιλαμβάνεται, ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τη βρει πρώτη.

Η Μάρθα, εκμεταλλευόμενη την αμνησία της Κάτιας, κατάφερε να την πείσει ότι εκείνη και ο Νίκος είναι οι μόνοι που θέλουν το καλό της. Επαιξε με το μυαλό της και την κατάστασή της και στη συνέχεια τη χειραγώγησε όπως εκείνη ήθελε. Και όχι μόνο αυτό. Ξέροντας το παρελθόν του Νίκου, τον εκβίασε και του έδωσε εντολή να τη δολοφονήσει. Εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει. Η Μάρθα δεν μπορεί όμως με τίποτα να φανταστεί ότι ο συνεργός της γνωρίζει τη γυναίκα αυτή από παλιά και ότι είναι ζωντανή.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Νίκος πηγαίνει την Κάτια στο σπίτι του και της λέει τη δική του ιστορία. Την ίδια ώρα η Μάρθα είναι βέβαιη πως έχει ξεμπερδέψει με τη θανάσιμη εχθρό της. Τώρα πια η Μαρίνα θα είναι μόνο δική της κόρη, αφού σε εκείνη θα στρέφεται για βοήθεια και παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές της αλλά και για να μοιραστεί τις χαρές της ζωής της. Πιστεύει ότι από αυτήν τη μάχη έχει βγει πανηγυρικά νικήτρια. Ο Φώτης, η Μαρίνα και η Ελλη μετά την εξαφάνιση της Κάτιας αρχίζουν εντατικές και αγωνιώδεις έρευνες για να τη βρουν.

Η Μάρθα τούς συμπαραστέκεται και τους παρηγορεί. Είναι ενθαρρυντική και τους λέει να μη χάνουν το κουράγιο τους και πως σίγουρα θα την εντοπίσουν. Προθυμοποιείται να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Δείχνει να συμπονά τη Μαρίνα και της ανοίγει την αγκαλιά της για μία ακόμη φορά. Η Μαρίνα από την πλευρά της δεν μπορεί να φανταστεί ότι όλη αυτήν την κατάσταση την έχει δημιουργήσει η γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά της και της έδωσε στην καρδιά της τη θέση της μάνας της. Η Μάρθα μέσα της χαίρεται. Είναι σίγουρη ότι ο Νίκος έχει σκοτώσει την Κάτια κι έχει εξαφανιστεί. Ομως κάνει λάθος και δεν θα αργήσει να το ανακαλύψει.

Η εκδικητική μανία της Μάρθας

Ολοι ψάχνουν την Κάτια και η Μαρίνα είναι απελπισμένη, καθώς η μητέρα της έχει βγει από τη φυλακή με εγγύηση και αν δεν επιστρέψει, θα θεωρηθεί δραπέτης. Τελικά χαρακτηρίζεται αγνοούμενη και την ψάχνει η αστυνομία. Ομως για μια ακόμη φορά η μοίρα θα κάνει το παιχνίδι της και η Μάρθα θα μάθει πως η γυναίκα είναι ακόμα ζωντανή. Τότε το μίσος της για εκείνη θα γίνει ακόμη πιο βαθύ. Παράλληλα ο χρόνος την κυνηγάει. Πρέπει να τη βρει πρώτη και πριν από όλους, καθώς η θέση της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει ποτέ ότι η ίδια έβαλε να σκοτώσουν την Κάτια στη φυλακή, ότι ήξερε από την αρχή ποιοι είναι η μάνα της και ο πατέρας της και ότι όλο αυτό θα μπορούσε να το σταματήσει πολύ νωρίτερα. Την αλήθεια την ξέρουν πια ο Νίκος, η φυλακισμένη που χτύπησε την Κάτια, η δεσμοφύλακας και δεν αποκλείεται κάποιο στόμα να ανοίξει κι αν δεν συμβεί αυτό, μπορεί να μιλήσει η ίδια η Κάτια και αυτό δεν θα επιτρέψει να γίνει. Και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Σκάσε θα τον σκοτώσω» - Ο Νίκος απειλεί την Κάτια με την ζωή του Αργύρη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα»! «Σκάσε θα τον σκοτώσω» - Ο Νίκος απειλεί την Κάτια με την ζωή του Αργύρη.

Η Κάτια πλέον βρίσκεται στο έλεος του Νίκου και περνάει δύσκολες ώρες. Ο Αργύρης έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή. Ο εντοπισμός της Κάτιας μετά την φυλακή, είναι κοντά!

Η Κάτια έχει αρχίσει σταδιακά να ανακτά κομμάτια της μνήμη της. Γνωρίζει ποια είναι η Μαρίνα και σιγά-σιγά ξετυλίγεται μπροστά της το παρελθόν της. Δεν έχει συνέλθει ολοκληρωτικά αλλά ξέρει πια καλά πως ο Νίκος είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και να φτάσει μέχρι τον φόνο. Εκείνος πλέον της έχει αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και δεν κρύβει τις αντιδράσεις του. Η Κάτια περνάει μαρτυρικές ώρες στα χέρια του αφού έχει δεχτεί από μέρους του βίαιες επιθέσεις και ξυλοδαρμό.
Ακτίνα φωτός σε όλο αυτό που της συμβαίνει είναι ο Αργύρης. Από την αρχή της γνωριμίας τους η Κάτια ένιωσε κοντά του ήρεμη, γαλήνια, της ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σιγουριά. Κι εκείνος όμως, παρόλο που εδώ και καιρό είχε να νιώσει συναισθήματα για μια γυναίκα μετά τον χωρισμό του, είναι ερωτευμένος με την Κάτια. Ο Αργύρης βλέποντας τον Νίκο και την Κάτια μαζί, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν κάνει λάθος. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσει τον αληθινό χαρακτήρα του φίλου του. Ο Νίκος με τη σειρά του αντιλαμβάνεται τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον κολλητό του και τη γυναίκα που είναι αιώνια και παθολογικά ερωτευμένος πίσω από την πλάτη του και τρελαίνεται. Κλειδώνει την Κάτια στο σπίτι και την κρατάει σε ομηρία.

Silver alert για την εξαφανισμένη Κάτια

Την ίδια ώρα η Μαρίνα έχει τρελαθεί από την αγωνία για το τι μπορεί να συμβαίνει στη μητέρα της και παρά τις προσπάθειές της και τις έρευνες που έχουν γίνει, κανείς δεν έχει εντοπίσει τα ίχνη της. «Πού μπορεί να έχει πάει; Γιατί έφυγε; Είναι καλά;», αναρωτιέται συνέχεια. Οι συνεχείς έρευνες για την ανεύρεσή της δεν βγάζουν πουθενά. Και ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση δεν έχει το παραμικρό στοιχείο. Ετσι η Κάτια θεωρείται εξαφανισμένη και σημαίνει silver alert. Ολα τα κανάλια παίζουν την είδηση και η φωτογραφία της βγαίνει παντού. Εν τω μεταξύ στο σπίτι του Νίκου η Κάτια κρατείται φυλακισμένη. Ο Αργύρης μη μπορώντας να κάνει τίποτα ο ίδιος, καλεί την αστυνομία. Οταν ο αστυνομικός φτάνει, λίγο πριν μπει στο σπίτι, ο Νίκος απειλεί την Κάτια: «Αν μιλήσεις, να πεις το παραμικρό, ο Αργύρης θα πεθάνει. Δεν να τον αφήσω να ζήσει». Το πρόσωπό του είναι τόσο σκληρό, η ματιά του τόσο γυάλινη που η Κάτια φοβάται τον παρανοϊκό άνθρωπο που έχει απέναντί της. Πάει να πει κάτι, να τον παρακαλέσει να τα σταματήσει όλα: «Σκάσε, γιατί θα τον σκοτώσω», της ξαναφωνάζει. Ο αστυνομικός χτυπάει την πόρτα. Οταν μπαίνει βλέπει την Κάτια που είναι τρομαγμένη. Ο Νίκος του λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα κι εκείνη το επιβεβαιώνει. «Ξέρω ποια είναι. Η φωτογραφία της είναι παντού», του απαντάει εκείνος αλλά ο Νίκος δεν δείχνει να τρομάζει. Ξέρει ότι ο άνθρωπος που έχει απέναντί του δεν είναι καθαρός και τον χτυπάει στο ευαίσθητό του σημείο: «Αν μιλήσεις, να ξέρεις ότι στο τμήμα θα μάθουν όλα όσα έχεις κάνει. Και δεν είναι και λίγα». Ο αστυνομικός υποχωρεί και η κόλαση της Κάτιας συνεχίζεται...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Ο Μιχάλης έχει εξώγαμο! Ο καβγάς με την Μαρίνα και το τέλος!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως! Οι εξελίξεις από 14 έως 18/10!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share