"The 2night show": Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι! Θα γίνει πανικός...

Αυτό δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

"The 2night show": Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι! Θα γίνει πανικός...

Το σημερινό επεισόδιο δεν πρέπει να το χάσει κανείς!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά, την Ταμίλλα Κουλίεβα.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη ζωή της, για το πώς ο έρωτας την οδήγησε στην Ελλάδα, για τον χωρισμό της, μετά από 30 χρόνια γάμου, και για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

'The 2night show': Αυτοί είναι οι σημερινοί καλεσμένοι! Θα γίνει πανικός...

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Λέντζας, αφήνει για λίγο τις «ιστορίες του ποδοσφαίρου», για να διηγηθεί τις ιστορίες της ζωής του. Η τηλεόραση, οι φιλίες, ο έρωτας, αλλά και το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, που άλλαξε την κοσμοθεωρία του, είναι μερικά από τα κεφάλαια της ζωής του που θα μοιραστεί με τον Γρηγόρη.

Η Ίνα και ο Τεό είναι ένα ζευγάρι που πρωταγωνιστεί σε αισθησιακές ταινίες, είναι ένα ζευγάρι, όμως, που αντιμετωπίζει και την καθημερινότητα, όπως όλοι. Πρόσφατα, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω τους, λόγω του casting που διοργάνωσαν, ψάχνοντας νέους ηθοποιούς για τις ταινίες τους. Φυσικά, η ιστορία τους έχει εξάψει την περιέργεια του Γρηγόρη.

Τέλος, οι Final Four, συστήνονται στον Γρηγόρη και εκείνος βάζει στον καθένα ξεχωριστά μια μοναδική αποστολή.

The 2night Show: Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του «The 2night Show»;

«The 2Night Show» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 23:45, στον ΑΝΤ1.

Σήμερα, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον δάσκαλο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στο θέατρο, δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη και μιλά για όλα. Γρηγόρης Αρναούτογλου - Τηλεθέαση: Πώς τα πήγε στην πρεμιέρα το The 2night Show; Άντεξε τον ανταγωνισμό της Μελέτη;

The 2night Show: Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Για τα παιδικά του χρόνια στην επαρχία, για τον θάνατο του πατέρα του, καθώς και για τις συμπτώσεις που καθόρισαν την καριέρα του στην υποκριτική.

O Γρηγόρης Αρναούτογλου του επιφυλάσσει μια έκπληξη, μια τηλεφωνική επικοινωνία με την παλιά του γνώριμη Φωτεινή Βελεσιώτου, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους αρχής της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει αποκλειστικά στον Γρηγόρη τις εξελίξεις της σειράς.

Στην παρέα του The 2Night Show και η Δέσποινα Μοίρου. Η ηθοποιός, με καριέρα στο εξωτερικό, μιλά για την απόφασή της να φύγει από τη Ελλάδα για την άλλη άκρη του Ατλαντικού.