Αν ήμουν πλούσιος: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (21-25/10)!

Τι θα δούμε;

Αν ήμουν πλούσιος: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας (21-25/10)!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας (7-11/10) για την καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος».

Τι θα δούμε;

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 26

Η Μόνικα καταλαβαίνει ότι ο Βρανάς δεν την ήθελε πραγματικά και στόχος του ήταν μόνο το χρήμα. Η Δάφνη προσλαμβάνεται στη Εταιρεία του Βρανά, ο οποίος της δίνει και ραδιοφωνική εκπομπή. Θα καταφέρει ο Βρανάς να μάθει όσα χρειάζεται και να φτάσει στο πολυπόθητο λαχνό; Ο Μάνος με την Σμαράγδα και Νικόλα καταστρώνουν σχέδιο «αποκαθήλωσης» της Μόνικας. Θα πιαστεί στα δίχτυα τους; Ο Σωτήρης με την Χριστίνα κάνουν διακοπές για δύο αλλά ένας… τρίτος μπαίνει στη ζωή τους; Ο Στρατής προσπαθεί να πείσει τον Βρανά να μην αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στη Δάφνη. Όταν η Δάφνη φτάνει στην Εταιρεία ο κίνδυνος να διασταυρωθεί με τον Στρατή είναι τεράστιος…

Αν ήμουν πλούσιος: Η Μόνικα πληγωμένη ορκίζεται εκδίκηση! Οι εξελίξεις σήμερα 18/10!


Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 27

Ο Βρανάς παίζει με την αγωνία του Στρατή σε σχέση με τη Δάφνη και η ισορροπία τρόμου μεταξύ τους κινδυνεύει ν’ ανατραπεί. Ο ντεντέκτιβ της Μόνικα συγκεντρώνει στοιχεία για να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι γιος του Βρανά.. Μια τυχαία συνάντηση στο μαγαζί του Λευτέρη όμως κινδυνεύει να αποκαλύψει την ταυτότητά του Μάνου στη Σμαράγδα… Ο Στρατής προσπαθώντας να αποτρέψει τη Δάφνη να δουλεύει στην Εταιρεία Βρανά κινδυνεύει να κάνει αποκαλύψεις που θα τον προδώσουν . Η παγίδα του Βρανά με τον «φυτευτό» προπονητή Σβίγκο δουλεύει ρολόι, όταν η Χριστίνα κρυφακούει ένα τηλεφώνημά του Σβίγκου στο Βρανά. Θα αποκαλύψει τον ύπουλο ρόλο του; Ο Ντετέκτιβ με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πραγματική ταυτότητα του Μάνου φτάνει στην πόρτα της Μόνικας!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 28

Ο Μάνος κάνει μια πρόταση στον ντέντεκτιβ προκειμένου να μην αποκαλύψει στη Μόνικα πως είναι γιος του Βρανά. Θα δεχτεί, όμως, ο ντέντεκτιβ; Η Δάφνη επιτίθεται στον Στρατή μετά το φιλί που της έδωσε και η σχέση τους οδηγείται σε οριστική ρήξη. Ο Σωτήρης πέφτει στην παγίδα του Βρανά: Αποφασίζει να προσλάβει τον προπονητή που δεν ήθελε αρχικά, ικανοποιώντας εν αγνοία του, ακόμα ένα δαιμόνιο σχέδιο του Βρανά. Ο Πέτρος προτείνει στη Δάφνη ένα παράτολμο σχέδιο, για να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο που εμπλέκεται ο Βρανάς, ενώ η Κική κάνει μια πρόταση στον Στρατή που θα κλονίσει τον επικείμενο γάμο τους. Μια αδιαθεσία του Νικόλα θα τον κάνει να πάρει την απόφαση να δώσει τον λαχνό στη Μόνικα. Θα καταφέρει η Σμαράγδα να τον αποτρέψει γι’ ακόμα μια φορά;

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 29

Η Δάφνη καταφέρνει και βάζει το ύπουλο λογισμικό που της έχει δώσει ο Πέτρος στο σύστημα του Βρανά. Ο Βρανάς τα βρίσκει σκούρα με τον εκβιασμό που προσπαθεί να κάνει στον δικηγόρο της Μόνικας ενώ ο Νικόλας έχει δώσει τον λαχνό στη Μόνικα, που δεν κρατιέται να τον εισπράξει! Βρανάς, πατέρας και υιός, καταστρώνουν ένα ακόμα σχέδιο για να τον πάρουν πίσω και σε αυτό θα χρειαστούν την βοήθεια της Σμαράγδας… Ο Στρατής αιφνιδιάζει τη Δάφνη λέγοντάς της ότι χώρισε. Ο Βρανάς σώζει τη Χριστίνα από έναν παίκτη της ομάδας που την παρενόχλησε σεξουαλικά και εκείνη πέφτει στην αγκαλιά του!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 30

Με τη βοήθεια της Σμαράγδας, ο Μάνος προσπαθεί να πάρει το λαχνό από το σπίτι της Μόνικας αλλά η πονηρή Μόνικα τα έχει όλα σχεδιασμένα! Το περιστατικό με το Γκόγκο αναστατώνει την οικογένεια του Σωτήρη αλλά και το Βρανά, που έρχεται αντιμέτωπος με τα αισθήματά του για τη Χριστίνα. Ο Στρατής, ενώ δένεται όλο και περισσότερο με τη Δάφνη, αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις για το πώς συμπεριφέρεται στην Κική, ο καλός του φίλος Τόλης τον προειδοποιεί ότι αν τη χωρίσει θα τα αποκαλύψει όλα στη Δάφνη. Η Χριστίνα παίρνει τη μεγάλη απόφαση να τελειώσει μια και καλή το θέμα με το Βρανά… την ώρα όμως που μιλάνε για το παρελθόν μπαίνει μέσα ο Σωτήρης!

Αν ήμουν πλούσιος: Μια κλοπή τους αναστατώνει όλους! Όλες οι σημερινές 17/10 εξελίξεις!

Σας έχουμε όλες τις σημερινές 17/10 εξελίξεις στην καθημερινή σειρά Αν ήμουν πλούσιος. Μια κλοπή πρόκειται να τους αναστατώσει όλους.

Τι θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1;

Αν ήμουν πλούσιος

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου
Επεισόδιο 24
Ο εκβιασμός του Βρανά προς τον Στρατή του γυρίζει μπούμερανγκ και ο Στρατής απαλλάσσεται μια και καλή απ’ την παρουσία του. Παράλληλα, η Σμαράγδα προσπαθεί να αποτρέψει τον Νικόλα απ’το να δώσει τον λαχνό στη Μόνικα. Η Χριστίνα προσπαθεί να μη πνιγεί απ’ τη ζήλια της, όταν βλέπειτη φωτογραφία του Σωτήρη αγκαλιά με μια αιθέρια ύπαρξη σ’ ένα κέντρο διασκέδασης. Το ποτήρι,όμως, ξεχειλίζει όταν ο Σωτήρης της αποκαλύπτει πως του κλέψανε το πανάκριβο καινούριο αμάξι τους. Αλλά ο από μηχανής Θεός, που λέγεται Βρανάς, σώζει το γάμο τους απ’ τη κατάρρευση. Όχι, όμως, με το αζημίωτο.! Ο Στρατής και η Κική παντρεύονται. Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Την ίδια ώρα, ο Λευτέρης αποκαλύπτει στη Βενετία το ένοχο μυστικό του για τον μεγάλο έρωτα της Σαββούλας, ενώ ο Μάνος και η Σμαράγδα βάζουν σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξεμπροστιάσουν τη Μόνικα και ν’ αποδείξουν πως πίσω απ’ το αγγελικό πρόσωπο που δείχνει, συνεχίζει να κρύβεται ο... διάβολος.