Elif: Ραγδαίες εξελίξεις με την ψυχολογική της κατάσταση! Τι θα συμβεί σήμερα (21/10)

Μάθετε πρώτοι τι θα συμβεί!

Elif: Ραγδαίες εξελίξεις με την ψυχολογική της κατάσταση! Τι θα συμβεί σήμερα (21/10)

Ραγδαίες εξελίξεις με την ψυχολογική της κατάσταση της "Elif"! Τι θα συμβεί σήμερα στην αγαπημένη σειρά του STAR! (21/10)

Αναλυτικά το επεισόδιο 441...

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εξομολόγηση του Ουμίτ τρελαίνει την Αρζού! «Σε κορόιδευα από την αρχή»!

Δευτέρα 21/10

Επεισόδιο 441

Η Ασουμάν ψωνίζει καθώς έχει πια μια νέα πηγή εσόδων. Η Γκόντζα είναι διατεθειμένη να την πληρώσει για οποιαδήποτε πληροφορία της δώσει. Όταν πηγαίνει σπίτι της φοράει τα νέα της σκουλαρίκια με χαρά. Ο Ερκούτ έρχεται ξαφνικά και όταν τη βλέπει, τη ρωτάει που αγόρασε τα σκουλαρίκια. Η Ασουμάν του λέει πως τα πήρε από το παζάρι και ο Ερκούτ την πιστεύει και φεύγει. Ενώ δοκιμάζει τα νέα της φορέματα, η πόρτα χτυπάει ξανά και η Ασουμάν πιστεύει πως είναι πάλι ο Ερκούτ. Αυτή τη φορά όμως είναι ο Σελίμ. Ο Σελίμ ενημερώθηκε από την ψυχιατρική κλινική στην οποία νοσηλευόταν η Αρζού, πως ο Ερκούτ την είχε επισκεφθεί πολλές φορές και για αυτό θέλει να του μιλήσει. Η Ασουμάν του λέει πως ο Ερκούτ δεν έχει σχέση με την απαγωγή. Ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού, ο Ερκούτ και όποιος άλλος εμπλέκεται στην υπόθεση, θα πληρώσει. Η Γκόντζα ψάχνει στο γραφείο του Σερντάρ σε κάθε ευκαιρία, που της δίνεται. Ψάχνει και στο δωμάτιο της Αρζού αλλά την βλέπει ο Σερντάρ και τη ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί. Η Γκόντζα ξεφεύγει λέγοντας ένα ψέμα. Η Ελίφ νομίζει πως ακούει τη φωνή από το σκυλάκι ξανά. Η Ελίφ, η Ιντζί και η Μελέκ κάνουν βόλτα στον κήπο και η Ελίφ βλέπει το σημείο, που την έδεσε η Αρζού και ταράζεται. Τρέμει και δεν μπορεί να μιλήσει.

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού περιμένει παιδί!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή δραματική σειρά του STAR, «Elif». Η Αρζού περιμένει παιδί και χαμογελά ξανά.

Μετά τον χαμό της Τουγκτσέ, η Αρζού γνωρίζει και ερωτεύεται τον Ουμίτ, με τον οποίο θα παντρευτεί! Οταν όμως, μετά από καιρό, εκείνος της ζητάει διαζύγιο, εκείνη μαθαίνει πως είναι έγκυος και για πρώτη φορά βλέπουμε την αδίστακτη γυναίκα να χαμογελάει και να νιώθει ευτυχισμένη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κι ενώ μέχρι στιγμής βλέπουμε πως ο Ουμίτ προσεγγίζει την Αρζού με σκοπό να την καταστρέψει, στη συνέχεια θα την ερωτευτεί, όπως και εκείνη. Τόσο η Αρζού όσο και ο Ουμίτ στην αρχή δεν γνωρίζουν τι κάνει ο καθένας και το ποιος είναι στην πραγματικότητα, όμως στη συνέχεια όλα θα αποκαλυφθούν. Ο Ουμίτ θέλει να μάθει από εκείνη για ποιο λόγο θέλει να εκδικηθεί τους Εμιρόγλου και συγκεκριμένα τη Μελέκ και εκείνη του λέει ψέματα πως δήθεν η Μελέκ σκότωσε την Τουγκτσέ! Ο Ουμίτ, που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της, δεν θα διστάσει να γίνει σύμμαχός της στα ύπουλα και σατανικά σχέδιά της. Ετσι αφού καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Σερντάρ και να απομακρύνουν την Γκοντζά από την περιουσία που της άφησε ο Νετζντέτ, στη συνέχεια καταφέρνουν να καταστρέψουν τους Εμιρόγλου.

Το σατανικό ζευγάρι παντρεύεται και αγοράζει το κτήμα με αποτέλεσμα να διώξει με τις κλωτσιές τους Εμιρόγλου. Ομως τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν πάνε καλά, αφού η εμμονή της Αρζού αρχίζει να κουράζει τον Ουμίτ που πια δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και της ζητάει διαζύγιο. Στο μεταξύ, η Γκοντζά χάνει το μωρό που περίμενε από τον Σερντάρ και κατηγορεί γι’ αυτό την Αρζού και έτσι διψάει για εκδίκηση: «Δεν θα σε αφήσω να συνεχίσεις τη ζωή σου, θα σε τελειώσω», υπόσχεται η νεαρή κοπέλα, η οποία προσποιείται σε όλους πως έχει αμνησία.

Ενα πρωί η Αρζού νιώθει έντονη αδιαθεσία και χάνει τις αισθήσεις της. Η Γκοντζά τη μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί ο γιατρός τής ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Είστε έγκυος». Η αδίστακτη γυναίκα δεν μπορεί να το πιστέψει και νιώθει την απόλυτη ευτυχία. Επιστρέφει σπίτι και ανοίγει ένα κουτί με μωρουδιακά πράγματα της Τουγκτσέ. Τα αγκαλιάζει και κλαίει: «Κόρη μου, έρχεται το αδελφάκι σου! Μακάρι να ζούσες για να συναντηθείτε». Το βράδυ όταν ο Ουμίτ επιστρέφει από τη δουλειά, εκείνη του ανακοινώνει πως περιμένει το παιδί του. Εκείνος δεν την πιστεύει: «Αρζού μην αρχίζεις αυτά τα κόλπα ξανά! Υπέγραψε το διαζύγιο να τελειώνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουμε τον γάμο αυτό». Εκείνη επιμένει να του λέει πως λέει την αλήθεια και για να του το αποδείξει, φωνάζει την Γκοντζά να του το επιβεβαιώσει. Ομως εκείνη βάζει σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο: να βγάλει τρελή την Αρζού.