Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο (21/10)

Μάθετε πρώτοι τι θα συμβεί!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανακοίνωση
TV24 21.10.2019 09:11

Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Μιχάλη στο σημερινό επεισόδιο (21/10) της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Γυναίκα χωρίς όνομα".

Δείτε τι θα συμβεί στο επεισόδιο 26 πρώτοι στο Youweekly.gr!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 26

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αναλυτικά οι εξελίξεις της νέας εβδομάδας (21-25/10)!

Η Κάτια και ο Νίκος ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο κτήμα την Κλειώ, τον Κωστή και τα παιδιά. Η Ρένα κι ο Αντρέας διαφωνούν για το αν η Ρένα θα συνεχίσει ή όχι τη θεραπεία για να προχωρήσει η εγκυμοσύνη της. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Μαρίνα την απόφασή του για το αν θα συγκατοικήσει ή όχι με την Ιωάννα. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης προσπαθεί να αποφύγει τη Σοφία μετά τη νύχτα που πέρασαν μαζί κι εκείνη αντιδρά απρόβλεπτα. Ο Δημήτρης, θυμωμένος με την Έλλη, της ζητάει να φύγουν εκείνη κι ο Άρης από το σπίτι.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ! «Σκοτώστε την» - Εντολή δολοφονίας για την Κάτια!

Σοκ στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μάρθα μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και δίνει εντολή δολοφονίας.

Καθώς ο Νίκος έχει εξαφανίσει τα ίχνη της Κάτιας, η Μάρθα θεωρεί πως η μεγάλη της εχθρός είναι πλέον νεκρή. Αλλά κάνει λάθος και όταν το αντιλαμβάνεται, ξεκινάει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τη βρει πρώτη.

Η Μάρθα, εκμεταλλευόμενη την αμνησία της Κάτιας, κατάφερε να την πείσει ότι εκείνη και ο Νίκος είναι οι μόνοι που θέλουν το καλό της. Επαιξε με το μυαλό της και την κατάστασή της και στη συνέχεια τη χειραγώγησε όπως εκείνη ήθελε. Και όχι μόνο αυτό. Ξέροντας το παρελθόν του Νίκου, τον εκβίασε και του έδωσε εντολή να τη δολοφονήσει. Εκείνος τη διαβεβαίωσε ότι θα το κάνει. Η Μάρθα δεν μπορεί όμως με τίποτα να φανταστεί ότι ο συνεργός της γνωρίζει τη γυναίκα αυτή από παλιά και ότι είναι ζωντανή.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Ο Νίκος πηγαίνει την Κάτια στο σπίτι του και της λέει τη δική του ιστορία. Την ίδια ώρα η Μάρθα είναι βέβαιη πως έχει ξεμπερδέψει με τη θανάσιμη εχθρό της. Τώρα πια η Μαρίνα θα είναι μόνο δική της κόρη, αφού σε εκείνη θα στρέφεται για βοήθεια και παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές της αλλά και για να μοιραστεί τις χαρές της ζωής της. Πιστεύει ότι από αυτήν τη μάχη έχει βγει πανηγυρικά νικήτρια. Ο Φώτης, η Μαρίνα και η Ελλη μετά την εξαφάνιση της Κάτιας αρχίζουν εντατικές και αγωνιώδεις έρευνες για να τη βρουν.

Η Μάρθα τούς συμπαραστέκεται και τους παρηγορεί. Είναι ενθαρρυντική και τους λέει να μη χάνουν το κουράγιο τους και πως σίγουρα θα την εντοπίσουν. Προθυμοποιείται να τους βοηθήσει όσο μπορεί. Δείχνει να συμπονά τη Μαρίνα και της ανοίγει την αγκαλιά της για μία ακόμη φορά. Η Μαρίνα από την πλευρά της δεν μπορεί να φανταστεί ότι όλη αυτήν την κατάσταση την έχει δημιουργήσει η γυναίκα που όλα αυτά τα χρόνια ήταν το μεγαλύτερο στήριγμά της και της έδωσε στην καρδιά της τη θέση της μάνας της. Η Μάρθα μέσα της χαίρεται. Είναι σίγουρη ότι ο Νίκος έχει σκοτώσει την Κάτια κι έχει εξαφανιστεί. Ομως κάνει λάθος και δεν θα αργήσει να το ανακαλύψει.

Η εκδικητική μανία της Μάρθας

Ολοι ψάχνουν την Κάτια και η Μαρίνα είναι απελπισμένη, καθώς η μητέρα της έχει βγει από τη φυλακή με εγγύηση και αν δεν επιστρέψει, θα θεωρηθεί δραπέτης. Τελικά χαρακτηρίζεται αγνοούμενη και την ψάχνει η αστυνομία. Ομως για μια ακόμη φορά η μοίρα θα κάνει το παιχνίδι της και η Μάρθα θα μάθει πως η γυναίκα είναι ακόμα ζωντανή. Τότε το μίσος της για εκείνη θα γίνει ακόμη πιο βαθύ. Παράλληλα ο χρόνος την κυνηγάει. Πρέπει να τη βρει πρώτη και πριν από όλους, καθώς η θέση της είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Η Μαρίνα δεν πρέπει να μάθει ποτέ ότι η ίδια έβαλε να σκοτώσουν την Κάτια στη φυλακή, ότι ήξερε από την αρχή ποιοι είναι η μάνα της και ο πατέρας της και ότι όλο αυτό θα μπορούσε να το σταματήσει πολύ νωρίτερα. Την αλήθεια την ξέρουν πια ο Νίκος, η φυλακισμένη που χτύπησε την Κάτια, η δεσμοφύλακας και δεν αποκλείεται κάποιο στόμα να ανοίξει κι αν δεν συμβεί αυτό, μπορεί να μιλήσει η ίδια η Κάτια και αυτό δεν θα επιτρέψει να γίνει. Και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γυναίκα χωρίς όνομα: «Βόμβα»! Ο Μιχάλης έχει εξώγαμο! Ο καβγάς με την Μαρίνα και το τέλος!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως! Οι εξελίξεις από 14 έως 18/10!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο youweekly.gr

Share