Σπίτι είναι: Η Αρσινόη αποκτάει μια πουπουλένια φίλη! Τι θα δούμε στο σημερινό 22/10 επεισόδιο;

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Σπίτι είναι: Η Αρσινόη αποκτάει μια πουπουλένια φίλη! Τι θα δούμε στο σημερινό 22/10 επεισόδιο;

Η Αρσινόη αποκτάει μια πουπουλένια φίλη! Τι θα δούμε στο σημερινό 22/10 επεισόδιο της σειράς του AlphaTv, «Σπίτι Είναι»!

Διαβάστε αναλυτικά...

Η μικρή κόρη του Σωτήρη έχει τα γενέθλιά της και έχει κάνει ξεκάθαρο ότι για δώρο θέλει ένα σκυλάκι. Ξεκάθαρο όμως έχουν κάνει και οι γονείς της ότι δεν πρόκειται να της το πάρουν, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες.

Η Ράνια πιστεύει ότι έχει βρει το τέλειο δώρο. Αφού δεν θέλουν ένα τριχωτό, τετράποδο κατοικίδιο, η λύση είναι ένας παπαγάλος. Πανευτυχής με την έκπληξή της, εκπλήσσεται αυτή τελικά όταν ο Σωτήρης της λέει ότι η πρώην του αποκλείεται να κρατήσει το συγκεκριμένο δώρο σπίτι της.

Είναι όμως πλέον αργά και η Αρσινόη έχει ήδη ξετρελαθεί με τη νέα της πουπουλένια φίλη. Και κάπως έτσι η αναζήτηση για το ποιος θα κρατήσει τον παπαγάλο ξεκινά. Μήπως τελικά η Αθηνά να μην είναι και τόσο υπερβολική και η συμβίωση με ένα κατοικίδιο δεν είναι τόσο εύκολη;

Σπίτι Είναι: Βγαίνει το πόρισμα της Πυροσβεστικής! Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα 15/10!

Σπίτι Είναι: Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Γρηγόρη! Οι εξελίξεις σήμερα 14/10!

Σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για την κωμική σειρά του Alpha tv, «Σπίτι Είναι». Αλλάζουν τα δεδομένα σήμερα για τον Γρηγόρη.

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 5
«…εκεί που είσαι ο εαυτός σου » Η Ράνια θα βρεθεί προ εκπλήξεως!
Επιτέλους έφτασε ένα Σαββατοκύριακο όπου ο Σωτήρης δεν έχει ούτε υπηρεσία, ούτε πρέπει να κρατήσει την Αρσινόη και η Ράνια αφήνει το γραφείο για να περάσουν χρόνο μαζί. Τα δεδομένα όμως γρήγορα αλλάζουν και οι υποχρεώσεις του Σωτήρη έρχονται και του χτυπάνε και το τηλέφωνο και την πόρτα… Ο Αλκίνοος αποφασίζει ότι δεν θα ακολουθήσει τη μητέρα του, την αδερφή του και τον Νικήτα στην Αίγινα και στο σπίτι δεν μπορεί να μείνει γιατί κάνουν εργασίες. Το ρομαντικό διήμερο της Ράνιας και του Σωτήρη αναβάλλεται επ’ αόριστον και τη θέση του παίρνει η γνωριμία της Ράνιας με τον Αλκίνοο.