Έρωτας Μετά: Νέα ερωτηματικά με την εύρεση του αμαξιού της Άννας! Συγκλονιστικές οι σημερινές 23/10 εξελίξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Έρωτας Μετά: Νέα ερωτηματικά με την εύρεση του αμαξιού της Άννας! Συγκλονιστικές οι σημερινές 23/10 εξελίξεις!

Νέα ερωτηματικά δημιουργούνται με την εύρεση του καμένου αμαξιού της Άννας! Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές 23/10 εξελίξει στη νέα σειρά «Έρωτας Μετά», στο AlphaTv.

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 18

Η ανακάλυψη του καμένου αμαξιού της Άννας δημιουργεί νέα ερωτηματικά για την υπόθεση της εξαφάνισής της, την ίδια στιγμή που ο Παπαδόπουλος απειλεί τον Τόνι θέλοντας να μάθει ποιος διέρρευσε το βίντεο από το σπίτι στην Ιτιά κι ο Ηλίας ετοιμάζεται για την παραλαβή του εμπορεύματος του Αφεντάκη. Τρία χρόνια πριν, η Αντιγόνη κι ο Περικλής βγαίνουν ένα όχι και τόσο επαγγελματικό ραντεβού, ενώ παράλληλα η Άντι και η Δανάη προσπαθούν να βοηθήσουν τον Νίκο και τον Γεράσιμο να αντιμετωπίσουν τον θάνατο του συμμαθητή τους.

Τι είδαμε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο;

Έρωτας Μετά: Τραγωδία! Η Άννα νεκρή! Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της!

Τραγωδία οι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον Alpha tv. Η Άννα νεκρή και οι εικόνες από την κηδεία της είναι σπαρακτικές.

Επίλογος στο τι απέγινε η Αννα θα μπει στα επόμενα επεισόδια, όταν το σώμα της άτυχης γυναίκας θα βρεθεί θαμμένο κοντά σε μια λίμνη! Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει τον Χρήστο και τα παιδιά της, αλλά και την Ηλέκτρα! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλες τις τραγικές σκηνές!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!

Ενα ατύχημα αποκαλύπτει έναν μεγάλο παράνομο έρωτα! Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και η προδοσία τεράστια! Ο άντρας, ο Κωνσταντίνος, μένει σε κώμα και δεν μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ η γυναίκα, η Αννα, είναι εξαφανισμένη! Οι απατημένοι σύζυγοι Χρήστος και Ηλέκτρα προσπαθούν να βρουν μια άκρη, μια απάντηση και έναν λόγο για τον οποίο ζουν αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Μέσα σ' ένα βράδυ είδαν τις όμορφα πλασμένες ζωές τους να καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι, αφού μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και μπροστά στα μάτια τους οι άνθρωποι της ζωής τους τούς κορόιδευαν και διατηρούσαν παράλληλα ερωτική σχέση.

Από την άλλη, η μητέρα του Κωνσταντίνου, η Αντιγόνη, από την αρχή μιλάει για εγκληματική ενέργεια, αφού το ατύχημα του γιου της έγινε κάτω από μυστήριες συνθήκες! Ποιος και γιατί πυροβόλησε εναντίον του και το αμάξι ξέφυγε από την πορεία του; Ετσι, προσλαμβάνει ντετέκτιβ για να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τον ένοχο που έφερε τον γιο της σ' αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την εξαφανισμένη Αννα, ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν στον τόπο καταγωγής της και στον αδελφό της Αποστόλη, αφού είχε πει σε όλους -πριν το ατύχημα- ότι θα βρισκόταν εκεί. Εκείνος υποστηρίζει πως έχει χρόνια να τη δει και ένα νέο κουβάρι μυστηρίου ξετυλίγεται. Πού βρίσκεται η Αννα; Είναι ζωντανή ή νεκρή; Κι αν ζει, γιατί δεν εμφανίζεται; Σύντομα, όμως, η τραγική αλήθεια βγαίνει στο φως...

Σπαρακτικές εικόνες στην κηδεία της

Ενα πρωί ο Χρήστος είναι μαζί με την Ηλέκτρα, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία ότι βρέθηκε θαμμένο ένα πτώμα και τον καλούν για αναγνώριση. «Ισως βρέθηκε η Αννα... νεκρή», λέει στην Ηλέκτρα, η οποία σοκάρεται και θέλει να πάει μαζί του. Εκείνος όμως δεν την αφήνει. Οταν φτάνει εκεί, ο Γιώργος με τον Φώτη, που έχουν ήδη αναγνωρίσει ότι το πτώμα ανήκει στην Αννα, δεν τον αφήνουν να περάσει. «Αφήστε με να δω τη γυναίκα μου, φύγετε όλοι», λέει και τους σπρώχνει μακριά. Εκείνοι προσπαθούν να τον συγκρατήσουν, όπως επίσης και οι διασώστες.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Ο Χρήστος ανοίγει τον σάκο, όπου αντικρίζει τη νεκρή σύζυγό του! Αρχίζει να κλαίει και να ουρλιάζει, ενώ αγκαλιάζει το πτώμα της, αφού παρά την προδοσία της, εκείνος συνεχίζει να την αγαπά! Στη συνέχεια καταρρακωμένος ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα στα παιδιά του, που πάντα ήλπιζαν σ' ένα θαύμα, να επιστρέψει η μητέρα τους. Την ίδια ώρα και η Ηλέκτρα, που βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του Κωνσταντίνου, μαθαίνει τα δυσάρεστα και λέει στον άντρα της: «Βρέθηκε η Αννα νεκρή». Εκείνος παθαίνει έμφραγμα και οι γιατροί σπεύδουν να τον σώσουν. «Σας παρακαλώ, σώστε τον άντρα μου», φωνάζει η Ηλέκτρα, ενώ η Αντιγόνη, που φτάνει εκείνη τη στιγμή και βλέπει αυτές τις εικόνες, καταρρέει! Οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν, ενώ δάκρυα διακρίνονται στην άκρη των ματιών του, στοιχείο που δίνει ελπίδες ότι μια μέρα ο άντρας θα ξυπνήσει από το κώμα!

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Την επόμενη μέρα τελείται η κηδεία της Αννας... Από μακριά παρακολουθεί ο Αποστόλης, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε για πάντα την αδελφή του, παρόλο που δεν είχαν καλές σχέσεις! Το παρών δίνει και η Ηλέκτρα με τα παιδιά της, ενώ ο Χρήστος με τον Νίκο και την Ειρήνη αγκαλιάζονται και προσπαθεί ο ένας να δώσει κουράγιο στον άλλον! Παρά το γεγονός ότι η απορία γύρω από το τι απέγινε η Αννα μετά το ατύχημα λύθηκε, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει μυστήριο το πώς και γιατί η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή και θαμμένη! Ποιος τη σκότωσε και ποιος την έθαψε; Σύντομα θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία

Έρωτας Μετά Άννα νεκρή τραγωδία