Μην ψαρώνεις: Ο Μανώλης αποφασίζει να στηρίξει τον Λεωνίδα! Οι εξελίξεις 23/10!

Τι θα δούμε απόψε;

Μην ψαρώνεις: Ο Μανώλης αποφασίζει να στηρίξει τον Λεωνίδα! Οι εξελίξεις 23/10!

Ο Μανώλης αποφασίζει να στηρίξει τον Λεωνίδα! Οι εξελίξεις σήμερα 23/10 για την σειρά «Μην ψαρώνεις», στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο...

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Η Σάντυ, θέλοντας να πείσει την Τάνια ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την οικογένεια Αραποστάθη, αποφασίζει να τους καλέσει όλους στην έπαυλη για να καλωσορίσουν τον Λεωνίδα στο νέο τους σπίτι.

Ο Μανώλης αποφασίζει να στηρίξει τον Λεωνίδα στην επιλογή του να μετακομίσει στο σπίτι της Σάντυς για να συγκατοικήσει με την Τάνια. Και εκεί που όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και να γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ Αραποστάθηδων και Αγραφιώτισσων, ο Λεωνίδας θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα.

Στους πάγκους καινούργια ζευγάρια είναι έτοιμα να δημιουργηθούν, αλλά ο χωρισμός σε στρατόπεδα, τους κάνει όλους επιφυλακτικούς. Και ο Μπίλυ εξηγεί στη Ρόζα ενθουσιασμένος την ιδέα του για το επόμενο υπερτέλειο app.

Μην Ψαρώνεις: Ο Μανώλης είναι έξαλλος με τον Λεωνίδα και την Σάντυ! Οι εξελίξεις 17/10!

Μην ψαρώνεις: Ραγδαίες εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10)!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της εβδομάδας (9-10/10) για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις»!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση...

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 05

Η Σάντυ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Μανώλη στην εταιρεία και η Νενέλα αναλαμβάνει τα καινούργια της καθήκοντα στο γραφείο της στην Ψαραγορά! Ο Λεωνίδας και η Τάνια αρχίζουν να ψάχνουν διαμέρισμα για να συγκατοικήσουν , ενώ ο Μπίλυ με τη Ρόζα προσαρμόζονται στην καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα. Οι Αγραφιώτισσες μπαίνουν με εχθρικές διαθέσεις στην Αγορά, αλλά κι ο Μανώλης δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Όμως η Σάντυ θα τον χτυπήσει στο αδύνατό του σημείο. Στην τσέπη!

Μην ψαρώνεις: H Σάντυ σαμποτάρει την συγκατοίκηση Λεωνίδα - Τάνιας! Συγκλονιστικές εξελίξεις 3/10!


Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 06

Ο Μανώλης με την Σάντυ «στα μαχαίρια» αφού μετά την απόφαση του Μανώλη να μπει συνέταιρος στην εταιρεία «τρώγονται» για το ποιος θα γίνει πρόεδρος. Η ψηφοφορία δεν λειτουργεί οπότε αποφασίζουν να θέσουν μεταξύ τους μια δοκιμασία. Αυτό θα τους βάλει σε νέες περιπέτειες και η Σάντυ θα κινδυνεύσει να αποκαλυφθεί ως ιδιοκτήτρια της Αγοράς… Την ίδια στιγμή η Νενέλα προσπαθεί μανιωδώς να βρει υπαλλήλους για ν’ ανοίξει επιτέλους ο πάγκος τους στην Αγορά, αλλά οι προσδοκίες της είναι κάπως υψηλές. Δύο νέα κορίτσια, όμως, θα την εντυπωσιάσουν… Ταυτόχρονα η μυστηριώδης εξαφάνιση του Μπίλυ θα φέρει νέα αναστάτωση στο σπίτι των Αραποστάθηδων…