8 Λέξεις: Φόβος για την ζωή της Ηλιάνας! Η εξαφάνιση και η αγωνία του Οδυσσέα!

Αποκλειστικό! Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

8 Λέξεις: Φόβος για την ζωή της Ηλιάνας! Η εξαφάνιση και η αγωνία του Οδυσσέα!

Έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά «8 Λέξεις». Φόβος για την ζωή της Ηλιάνας! Η εξαφάνιση και η αγωνία του Οδυσσέα.

O Οδυσσέας μετά την απόφαση που παίρνει με την Ερση να κρατήσουν το παιδί, δεν πηγαίνει στην Αθήνα να δει την Ηλιάνα, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες.

Ο ίδιος αφενός αισθάνεται εγκλωβισμένος πια στη σχέση του με την Ερση και αφετέρου νιώθει άσχημα που λέει ψέματα στην Ηλιάνα. Οταν όμως θα αποφασίσει να της πει την αλήθεια, η Ηλιάνα δεν θα το αντέξει...

8 Λέξεις: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις της εβδομάδας (21-24/10)!

Ο Νικηφόρος μετά την έρευνα που έκανε στο σπίτι της Ευγενίας και δεν βρήκε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, αρχίζει να πιστεύει ότι πραγματικά δεν υπάρχει κάτι. Ετσι βρίσκει τον Οδυσσέα και του εκφράζει την άποψή του: «Εχω αμφιβολίες για το αν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ηλιάνα είναι πραγματικά ή τα φαντάζεται», του λέει!
Στο μεταξύ ο Οδυσσέας αισθάνεται άσχημα απέναντι στην Ηλιάνα και αποφασίζει να πάει να τη βρει στην Αθήνα, να της μιλήσει και να της αποκαλύψει την αλήθεια: «Ηλιάνα, δεν θέλω να σου κρύβω τίποτα, θέλω να τα ξέρεις όλα. Η Ερση είναι έγκυος», της λέει. Η κοπέλα μόλις το ακούει παθαίνει μεγάλο σοκ και αυτή η αποκάλυψη στέκεται η αιτία να αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να της εξηγήσει: «Αυτό είναι κάτι που δεν το ήθελα. Συνέβη ενώ δεν ήμασταν μαζί και σου ορκίζομαι πως δεν ήξερα τίποτα. Με την Ερση μιλήσαμε και ξέρει ότι αυτό το γεγονός δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο στο να χωρίσουμε και το έχει δεχτεί», της λέει, αλλά η Ηλιάνα αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του Οδυσσέα και του ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει: «Μη με ξαναενοχλήσεις, μην ξαναβρεθείς ποτέ μπροστά μου. Τέλος», του λέει και το ζευγάρι χωρίζει οριστικά!
Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος από τη στάση της, δεν μπορεί πλέον να μείνει στην Αθήνα και γυρίζει στην Κέρκυρα, όπου νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση αφάνειας του πατέρα του, που του αποσπούν για λίγο τη σκέψη.

Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα νιώθει πιο μόνη από ποτέ μετά τον χωρισμό της με τον Οδυσσέα, κλαίει και σκέφτεται ότι πλέον δεν έχει κανέναν. Ο Οδυσσέας την πρόδωσε, με τον Μιχαήλ δεν έχει καμία σχέση και ο πατέρας της την έδιωξε και την αποκλήρωσε. Η κοπέλα είναι σε τραγική κατάσταση και αποφασίζει να φύγει μακριά από όλους κι από όλα.

Στο μεταξύ ο Μιχαήλ κοιμάται στο σπίτι της Ρωξάνης, όταν ένα τηλεφώνημα στη μέση της νύχτας θα τον αναστατώσει πάρα πολύ: «Η Ηλιάνα έχει εξαφανιστεί, δεν είναι πουθενά», του λέει η κοπέλα που κρατάει τη μικρή Αριάδνη. Ο Μιχαήλ φεύγει γρήγορα να πάει να δει τι έχει γίνει, ενώ η Ηλιάνα παραμένει εξαφανισμένη. Αμέσως ενημερώνονται όλοι για την εξαφάνισή της και όπως είναι φυσικό, ανησυχούν για το τι μπορεί να της έχει συμβεί!

Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ έξαλλος παίρνει τον Οδυσσέα τηλέφωνο και τον κατηγορεί: «Πες μου, έχεις πάρει την Ηλιάνα μαζί σου και την κρύβεις στην Κέρκυρα;» του λέει, αλλά ο Οδυσσέας τα χάνει: «Τι λες; Η Ηλιάνα δεν είναι εδώ. Γιατί, τι έχει γίνει; Με την Ηλιάνα δεν έχουμε πλέον καμία επαφή», του λέει και ο Οδυσσέας κλείνει το τηλέφωνο συντετριμμένος, πιστεύοντας ότι η Ηλιάνα μπορεί ακόμα και να κινδυνεύει εξαιτίας του.

Παράλληλα όλοι ψάχνουν για κάποιο ίχνος της, όταν ανακαλύπτουν ότι το κινητό της είναι στο σπίτι, πράγμα που σημαίνει πως εξαφανίστηκε χωρίς να το πάρει μαζί της!Αυτό και μόνο το στοιχείο έχει θορυβήσει τους πάντες, καθώς πιστεύουν ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί για να φύγει χωρίς το κινητό της και να αφήσει ακόμη και την κόρη της στο σπίτι… Ανήσυχος είναι και ο Οδυσσέας, που ενώ έχουν χωρίσει, δεν έχει πάψει να τη σκέφτεται. Ο Μιχαήλ, στο μεταξύ, ζητάει από τη Ρωξάνη να πάει να μείνει στο σπίτι με τη μικρή μέχρι να βρεθεί η Ηλιάνα και η Ρωξάνη περνάει χρόνο με την Αριάδνη και έτσι άτυπα, ο Αγγελος βλέπει για πρώτη φορά την αδερφή του. Ωστόσο ο Ακης παραξενεύεται όταν βρίσκει τη Ρωξάνη στο σπίτι του Μιχαήλ, ενώ η Ηλιάνα εξακολουθεί να είναι άφαντη. Οι ώρες περνούν και η Ηλιάνα δεν δίνει κανένα σημείο ζωής. Ολοι αρχίζουν να φτιάχνουν διάφορα σενάρια με το μυαλό τους, ανάμεσά τους και το ενδεχόμενο η Ηλιάνα να έχει κάνει κακό στον εαυτό της.

Πηγή: tv24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

8 Λέξεις: Εξελίξεις "βόμβα" στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (28-31/10)

Όλες οι εξελίξεις "βόμβα" από τη σειρά του ΣΚΑΪ, «8 Λέξεις» είναι εδώ! Μάθετε τι θα γίνει στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (28-31/10).

Δείτε αναλυτικά...

8 Λέξεις: Ο Φοίβος και ο Σωτήρης ξεφορτώνονται το πτώμα! Συνταρακτικές οι σημερινές 24/10 εξελίξεις!

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/10 (ΕΠ 59):

Η Σμαράγδα φαίνεται αποφασισμένη να φέρει την κόρη της να ζήσει μαζί της, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η πράξη της και ειδικά σε ότι αφορά την αντίδραση του Άκη. Στο μεταξύ όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση για τον Οδυσσέα και την Ηλιάνα περιπλέκεται όλο και πιο πολύ και τα αδιέξοδα μεγαλώνουν. Η Ηλιάνα έχει σύμμαχο μόνο τον αδερφό της και ο Οδυσσέας τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως φαίνεται να κρύβει κάποια μυστικά. Η Ιφιγένεια ρωτάει τους πάντες, ακόμα και τον πατέρα της, για το σεξ για να ξέρει αν θα δώσει το πράσινο φως στον Σπύρο. Η Ναυσικά και ο Άκης δείχνουν να ανησυχούν για τον ξάδερφο του Νικηφόρου, τον Έκτορα Αντωνιάδη (Στέφανος Μιχαήλ), καθώς οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι αήττητος και απρόβλεπτος στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις του ως δικηγόρος. Κι ενώ ο Σίμος αρχίζει να ανεβάζει στο σάιτ του, κολακευτικά σχόλια για τον Μιχαήλ, η Κατερίνα έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Αλέκο, κατηγορώντας τον, ότι στήνει παγίδες στον Μιλτιάδη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60:

Ο Φοίβος πείθει τον τρομαγμένο Σωτήρη να συνεχίσουν το σκάψιμο και να ολοκληρώσουν το λαγούμι που οδηγεί στην τράπεζα. Ο Νικηφόρος αρπάζει τα κλειδιά της Ευγενίας και λέει στον Οδυσσέα πως θα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να μπει σπίτι της και να ψάξει για στοιχεία. Ο Μιλτιάδης κάνει άλλη μια άψογη τηλεοπτική εμφάνιση, αναγκάζοντας τον Μιχαήλ να βάλει στη θέση του τον Αλέκο για την συμπεριφορά του. Παράλληλα ζητάει από την Ρωξάνη να διακόψει με τον Αλέκο και περνάει άλλη μια νύχτα μαζί της. Ο Σίμος παλεύει με τους δαίμονές του, την ίδια ώρα που ο Νικηφόρος πολιορκεί και πάλι την Εύα. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει κάτι στο γραφείο του Μιχαήλ, που επιβεβαιώνει τις υποψίες της κι ενημερώνει τον Οδυσσέα. Η υπόθεση του σκελετού στο σαγράδο αρχίζει να παίρνει περίεργες διαστάσεις. Η Ηλιάνα τυφλωμένη από απελπισία, γυρεύει εξηγήσεις από την Ευγενία..

ΤΡΙΤΗ 29/10 (ΕΠ 61):

Η Ηλιάνα δεν πείθεται από τα λόγια της Ευγενίας κι αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να της σταθεί

και παράλληλα να ρίξει φως στο δικό του οικογενειακό μυστικό. Η Ρωξάνη αποδεσμεύει τον Αλέκο, αλλά εκείνος υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μιχαήλ και δεν αργεί να το επιβεβαιώσει. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του Μαρίνου και καλεί τον Σωτήρη για κατάθεση. Η Ιφιγένεια συνειδητοποιεί πως ο Σπύρος είναι τελικά ήπιων τόνων κι αποφασίζει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία. Η Σμαράγδα βρίσκει στο πρόσωπο του Λουκά πέρα από έναν φίλο, κι έναν σύμμαχο. Η Έρση μαθαίνει πως ο Μπρούνο μετακόμισε και το ανακοινώνει στον Οδυσσέα. Η Εύα ανακαλύπτει πως ο Σίμος έβαλε χέρι στα λεφτά που προορίζονταν για το χειρουργείο της Ολυμπίας και γίνεται έξαλλη. Ο Φοίβος φτάνει ακριβώς κάτω από τις θυρίδες, αλλά η μοίρα του επιφυλάσσει άλλα παιχνίδια…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62:

Η Εύα είναι ιδιαίτερα δύσπιστη απέναντι στον Σίμο και τον στέλνει να βρει και να της φέρει τις 5.000 ευρώ που διαπίστωσε ότι λείπουν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Ο Φοίβος μετά την κατάρρευση του τούνελ, αποφασίζει να ακολουθήσει άλλο σχέδιο διαφυγής από την τράπεζα, μετά τη διάρρηξη των θυρίδων. Ο απόηχος αυτής της ενέργειας και όσα θα ακολουθήσουν, θα φέρουν συνταρακτικές εξελίξεις. Ιφιγένεια και Σπύρος έρχονται πιο κοντά και η Ιφιγένεια προσπαθεί να καταλάβει τι εννοούσε ο Σπύρος όταν της είπε ότι την αγαπάει στη διάρκεια των πιο ιδιαίτερων στιγμών τους. Ο Σπύρος από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως ούτε καν το θυμάται, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την Ιφιγένεια. Η Ρωξάνη με τη δικαιολογία του παιδιού λήγει οριστικά την ερωτική της σχέση με τον Αλέκο, ο οποίος όμως γνωρίζει ποια είναι η πραγματική αιτία για την αλλαγή στάσης της Ρωξάνης και στρέφεται προς την Κατερίνα με την οποία και κλείνει συμμαχία. Ο Άκης μπαίνει στο σπίτι της Σμαράγδας κι εκεί τον περιμένει η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του!


TΕΤΑΡΤΗ 30/10( ΕΠ 63):

Η Σμαράγδα επιβεβαιώνει πως το παιδί είναι του Άκη κι αυτός παθαίνει τεράστια σύγχυση! Στη συνέχεια τον στριμώχνει χωρίς προηγούμενο και του ορίζει ένα τελεσίδικο! Μέσα από μια δυσκολία γεννιέται μια ιδέα και η οικογένεια του Σίμου αποφασίζει να μετακομίσει σε άλλο σπίτι! Η Ναυσικά είναι σίγουρη ότι ο Μιχαήλ δεν κοιμάται πλέον σπίτι του και τον προειδοποιεί για το πιθανό σκάνδαλο που θα σκάσει. Η Ιφιγένεια φτάνει στα όριά της με τον Σίμο και μετά από μία έντονη κουβέντα, δηλώνει παραίτηση! Η Ηλιάνα δεν μπορεί μακριά απ’ τον Οδυσσέα κι αυτός κλείνει εισιτήρια για να πάει να την

βρει στην Αθήνα! Η αστυνομία φτάνει όλο και πιο κοντά στον εντοπισμό των ληστών και ο Σωτήρης δείχνει να χάνει τον έλεγχο. Ο Μιχαήλ ξυπνάει στο σπίτι της Ρωξάνης και την ρωτάει αν πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να πηγαίνει κάποια ρούχα εκεί. Η Έρση ανακοινώνει κάτι στον άναυδο και έκπληκτο Οδυσσέα που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64:

Τα αναπάντεχα νέα της Έρσης, μουδιάζουν τον Οδυσσέα που αναγκάζεται να αναβάλει το ταξίδι του στην Αθήνα και να πει ψέματα στην Ηλιάνα. Ο Άκης, έξαλλος με τη συμπεριφορά της Σμαράγδας, αποφασίζει να πάρει τη νομική συμβουλή του δικηγόρου του για το πως θα κινηθεί από δω και μπρος. Η Κατερίνα αρχίζει να εκθειάζει τον Αλέκο, γεγονός που παραξενεύει τον Μιλτιάδη. Η Ευγενία βρίσκει δουλειά, παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη. Η Ιφιγένεια, απογοητευμένη από τη στάση του Σίμου, τον ρεζιλεύει στο διαδίκτυο. Την ίδια ώρα Εύα και Σίμος πακετάρουν για να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι. Ο Μιχαήλ αρνείται να δώσει διαζύγιο στην Ηλιάνα, παρά τις πιέσεις της Ναυσικάς, ενώ η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο πατέρας της την αποκλήρωσε. Η Σμαράγδα εμπιστεύεται στον Λουκά το μεγάλο της μυστικό. Ο Φοίβος στήνει θανάσιμη παγίδα στον Σωτήρη. Η Στέλλα και η Ευγενία συναντιούνται επιτέλους με το «πρόσωπο»…

ΠΕΜΠΤΗ 31.10 (ΕΠ 65):

Ο Οδυσσέας προσπαθεί να ελαφρύνει το κλίμα και να κάνει την Έρση να ξεχαστεί, λίγο πριν την επέμβαση. Οι τύψεις όμως τον πνίγουν και η Ηλιάνα δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει. Παράλληλα, ένα ακόμα συμβάν έρχεται να ενισχύσει την υποψία της ότι ο Μιχαήλ προσπαθεί να την τρελάνει, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Άκης δεν ξέρει πως να χειριστεί το θέμα της Σμαράγδας, ενώ τον κάνει έξαλλο το γεγονός ότι αυτή τη φορά εκείνη έχει το πάνω χέρι. Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πλησιάσει και πάλι τον Λουκά, αλλά η κουβέντα καταλήγει σε έναν ακόμα καυγά. Η Ιφιγένεια αναγκάζεται να γυρίσει στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσει την οργή του πατέρα της σχετικά με ένα νέο βίντεο που ανέβασε. Η Κατερίνα καλεί τον Αλέκο για φαγητό σε μια προσπάθεια να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Η Έρση αντιδρά απρόβλεπτα, φέρνοντας τον Οδυσσέα αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα…

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66:

H Έρση και ο Οδυσσέας φεύγουν από το ιατρείο και τα πράγματα δείχνουν πως θα κρατήσουν το παιδί. Ο Μιχαήλ λέει στον Άκη τι ακριβώς συμβαίνει με την Ηλιάνα και οι δυο τους αποφασίζουν ότι το καλύτερο θα ήταν να δει έναν H Έρση και ο Οδυσσέας φεύγουν από το ιατρείο και τα πράγματα δείχνουν πως θα κρατήσουν το παιδί. Ο Μιχαήλ λέει στον Άκη τι ακριβώς συμβαίνει με την Ηλιάνα και οι δυο τους αποφασίζουν ότι το καλύτερο θα ήταν να δει έναν ψυχίατρο. Η Ιφιγένεια ξεχνάει να πει στον Σπύρο ότι έφυγε από την Κέρκυρα και το ζευγάρι τσακώνεται πολύ άσχημα! Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ κάνει μια πρόταση στην Ρωξάνη που της αλλάζει εντελώς τη διάθεση που έχει για τη σχέση τους. Η Εύα μαθαίνει ένα σκοτεινό μυστικό του Σίμου και βγαίνει εκτός εαυτού! Ο Νικηφόρος κάνει μια κίνηση γενναιοδωρίας προς την Εύα που την συγκινεί ιδιαίτερα. Η αστυνομία διαπιστώνει ότι ο Σωτήρης δεν ήταν ο ληστής με το “δόντι” στο λαιμό και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του Φοίβου. Παράλληλα ο Φοίβος κανονίζει ένα μοιραίο ραντεβού με τη Νίκη … ενώ ο Νικηφόρος περιμένει από στιγμή σε στιγμή την άφιξη του Έκτορα…