Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 31/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 31/10! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 24/10! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού έξαλλη διώχνει τον Ουμίτ - «Με πρόδωσες! Ντροπή σου»!

Αποκλειστικό «βόμβα» στην καθημερινή δραματική σειρά «Elif». Η Αρζού γίνεται έξαλλη και διώχνει τον Ουμίτ. «Με πρόδωσες! Ντροπή σου»!

Η Ελίφ μετά τις κατηγορίες που δέχεται εξαφανίζεται από το σχολείο και όλοι την ψάχνουν, μέχρι που ο Γιουσούφ τη βρίσκει. Στο μεταξύ ο Ουμίτ αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αρζού, η οποία θυμώνει μαζί του, αλλά μ’ έναν μόνο τρόπο θα τον συγχωρήσει: να γίνει υποχείριό της στις βρομοδουλειές της.

Elif: «Βόμβα»! Η Αρζού περιμένει παιδί!

Η δασκάλα της Ελίφ δεν μπορεί να τη βρει πουθενά, ενώ η Τζεϊντά την πλησιάζει και της λέει την αλήθεια. Η δασκάλα επικοινωνεί με τη Μελέκ και εκείνη φεύγει άρον άρον από τη δουλειά για να βρει την κόρη της. Κατά τύχη, ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν την Ελίφ στον δρόμο, την ίδια ώρα που η μικρή συναντάει τον Γιουσούφ. «Ελα να σε πάω στη μαμά σου», της λέει, αλλά εκείνη του φωνάζει: «Αφησέ με! Δεν είμαι κλέφτρα! Ασε με». Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν τη σκηνή, αλλά παρεξηγούν την κατάσταση. Επιτίθενται στον Γιουσούφ και τον κατηγορούν για κακοποίηση του παιδιού. Εκείνος τους λέει πως κάνουν λάθος, αλλά δεν τον ακούν. Η Ελίφ εκμεταλλεύεται την αναστάτωση και το σκάει ξανά. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ συναντούν τη Μελέκ και όλοι μαζί αναζητούν το παιδί. Και πάλι ο Γιουσούφ είναι αυτός που την εντοπίζει. Αυτή τη φορά καταφέρνει να την πείσει να του μιλήσει: «Μια συμμαθήτριά μου έχασε τα μολύβια της και με κατηγόρησε ότι τα έκλεψα! Οταν άνοιξαν την τσάντα μου ήταν μέσα, αλλά δεν τα πήρα εγώ ποτέ, κάποιος τα έβαλε». Ο Γιουσούφ την πιστεύει και την παίρνει μαζί του στο βιβλιοπωλείο.

Η Μελέκ επιστρέφει στην εργασία της και ο Γιουσούφ τη βλέπει και της λέει πως η Ελίφ είναι στο βιβλιοπωλείο. Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και η Ελίφ της λέει πως είναι αθώα. Ομως, η Μελέκ ήδη το γνωρίζει αυτό, αφού έχει μιλήσει με τη δασκάλα της. Στο μεταξύ, η Αρζού συνέρχεται και ο Ουμίτ είναι συνέχεια στο πλευρό της, γεγονός που την εντυπωσιάζει. Ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού και δεν τον ενδιαφέρουν οι προθέσεις του Σερντάρ. Από την άλλη, εκείνος περιφέρεται μόνος και χωρίς χρήματα στους δρόμους. Η Γκοντζά έχει μπλοκάρει όλους τους λογαριασμούς του. «Πώς μπορείς να με αφήνεις στον δρόμο, δεν με λυπάσαι;» της λέει και εκείνη του απαντάει: «Μην προσπαθείς να βγεις από πάνω! Τελειώσαμε». Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει την Αρζού και να τη βάλει να υπογράψει κάποια χαρτιά για να πάρει χρήματα. Εκεί βλέπει τον Ουμίτ και αρχίζει να τον υποψιάζεται, ενώ εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία για να καλύψει τις κινήσεις του. Το επόμενο πρωί η Ελίφ δεν θέλει να πάει σχολείο, επειδή φοβάται ότι κάποιοι συμμαθητές της θα πιστεύουν ότι είναι κλέφτρα. Η Μελέκ μιλάει με την κόρη της και καταφέρνει να την πείσει να πάει.

Βεϊσέλ και Μουράτ σώζουν τον Γιουσούφ

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ βλέπουν έξω από το βιβλιοπωλείο τον Γιουσούφ. Τον πλησιάζουν και αρχίζουν ξανά να τον κατηγορούν. Η Μελέκ έρχεται και επεμβαίνει: «Τι κάνετε; Αφήστε τον! Εκείνος βρήκε την Ελίφ, τον ξέρω». Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ νιώθουν άσχημα και απολογούνται. Αργότερα, δύο από τους άντρες του Τζεβαχίρ μπαίνουν στο βιβλιοπωλείο και απειλούν τον Γιουσούφ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ υπερασπίζονται τον Γιουσούφ και χτυπούν τους άντρες. Οταν ο Τζεβαχίρ βλέπει τους άντρες του χτυπημένους, τρελαίνεται από θυμό. Φτάνει η μέρα της δίκης του Σελίμ. Ο δικηγόρος του θεωρεί πως έχουν ελπίδες από τη στιγμή που η Αρζού είναι ζωντανή. Από την άλλη, εκείνη επιθυμεί το χειρότερο για τον Σελίμ: «Θέλω να τιμωρηθεί για ό,τι έκανε», λέει στον δικηγόρο της και υπογράφει την κατάθεσή της για το πώς έγινε ο τραυματισμός της. Η Ασουμάν μαθαίνει πως η Αρζού θα πάρει εξιτήριο και ενημερώνει την Γκοντζά: «Θα την πάρεις σπίτι σου! Μη μου αρνηθείς! Θέλω να είναι εκεί και να μάθεις τα πάντα! Θα πληρωθείς πολλά γι' αυτό». Η Ασουμάν καταφέρνει να πείσει τον Ερκούτ. Η Αρζού ευχαριστεί τον Ουμίτ για το ενδιαφέρον του, αλλά από εδώ και πέρα θα φροντίσει μόνη της τον εαυτό της: «Σ' ευχαριστώ για όλα, αλλά από εδώ και στο εξής θα πορευτώ μόνη μου». Εκείνος επιμένει: «Σου έχω βρει σπίτι που θα είσαι ασφαλής και δεν πρόκειται να σε πειράξει κανένας». Η Αρζού όμως αρνείται και στη συνέχεια φεύγει με τον Ερκούτ. Ο Ουμίτ παρακολουθεί και μονολογεί: «Ποιος είναι αυτός;». Η Γκοντζά ξεκινάει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Σερντάρ γίνεται έξαλλος όταν το μαθαίνει και τηλεφωνεί στον Ουμίτ να συναντηθούν. Του ζητάει να βρει έναν τρόπο να υπογράψει η Αρζού τα χαρτιά, ώστε να μπορεί να πάρει χρήματα από την εταιρεία. «Μόλις έχω καταφέρει να την πείσω για τις προθέσεις μου και θέλεις να τη βάλω να κάνει κάτι τέτοιο;» του λέει και ο Σερντάρ αρχίζει να υποψιάζεται τις προθέσεις του συνεργάτη του απέναντι στην αδίστακτη γυναίκα. Η Αρζού στέλνει ένα μήνυμα στον Ουμίτ και συναντιούνται: «Σου είχα πει ότι έχω παιδί και άντρα! Τους έχασα και τους δύο σε μια φωτιά που ξέσπασε. Με τον Κενάν ερωτευτήκαμε και παντρευτήκαμε, αλλά η μητέρα του, η Αλιγέ, μπήκε εμπόδιο και προσπάθησε να μας χωρίσει. Ετσι έφερε πίσω στη ζωή του Κενάν την πρώην γυναίκα του. Θέλω, λοιπόν, να τους κάνω να πληρώσουν για όσα μου έκαναν», του λέει και του ζητάει να βρει κάποιον που έχει σχέση με τον Σελίμ και την οικογένειά του. Η Γκοντζά έχει ναυτία και είναι μάλλον έγκυος. Η δίκη του Σελίμ φτάνει και καταδικάζεται σε 10 χρόνια. Τα νέα έχουν αντίκτυπο και στην εταιρεία και η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει να απαντάει σε όλα τα τηλεφωνήματα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ.

Η Ασουμάν στο πλευρό της Γκοντζά

Ο Βεϊσέλ δέχεται επίθεση από κάποιους άντρες, που τον χτυπούν στο κεφάλι και χάνει τις αισθήσεις του. Ο Μουράτ τρέχει κοντά του και όταν ο Βεϊσέλ συνέρχεται, του λέει πως το περιστατικό αυτό έχει να κάνει με τη Μουαλά και πως αυτός που τον χτύπησε ήταν ο άντρας της ή ο αγαπημένος της. Αποφασίζουν να μη μιλήσουν σε κανέναν και να το κρατήσουν μυστικό. Οταν επιστρέφουν σπίτι, η Τουλάι τους μιλάει για τις απιστίες του γείτονά τους. Πατέρας και γιος νιώθουν άβολα και ανήσυχα. Η Ασουμάν περνάει τη νύχτα της στο σπίτι της Γκοντζά. Πιστεύουν πως η Γκοντζά είναι έγκυος και εκείνη νιώθει άσχημα και μόνο στην ιδέα πως θα κάνει το παιδί του Σερντάρ. Η Ασουμάν τη φροντίζει. Οταν η Γκοντζά κοιμάται, η Ασουμάν βρίσκει τα κοσμήματά της και τα δοκιμάζει. Η Ελίφ έχει μια ιδέα για να βοηθήσει τον Σελίμ και γράφει ένα γράμμα στον δικαστή. Ο Σερντάρ είναι σίγουρος πια πως ο Ουμίτ έχει αισθήματα για την Αρζού. Ο Ουμίτ βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, αλλά αποφασίζει να πει τα πάντα στην Αρζού. «Εγώ έχω σχέση με την οικογένεια Εμιρόγλου. Σε κορόιδευα από την αρχή», της λέει και εκείνη γίνεται έξαλλη. «Εσύ; Δεν το πιστεύω! Σ’ εμπιστεύτηκα και με πρόδωσες! Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ντροπή σου», του απαντάει και εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει. Ομως η Αρζού τον κατηγορεί πως είναι ένας ψεύτης και πως δεν τον εμπιστεύεται πια. «Φύγε και μην τολμήσεις να εμφανιστείς ποτέ ξανά! Δεν θέλω να σε ξαναδώ ποτέ μπροστά μου», του λέει. Εκείνη σκέφτεται όλες τις φορές που ο Ουμίτ δήθεν εμφανίστηκε τυχαία μπροστά της και θυμώνει περισσότερο μαζί του. Το βράδυ εκείνος της εξομολογείται τον έρωτά του μ’ ένα μήνυμα και η Αρζού σκέφτεται και όλες τις φορές που εκείνος στάθηκε στο πλευρό της και τη βοήθησε. Ετσι αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τον έρωτά του για εκείνη και του στέλνει μήνυμα να συναντηθούν την επόμενη μέρα. Η Αρζού του λέει πως ο μόνος τρόπος για να τον συγχωρήσει και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της είναι να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της.

Η Τουλάι βλέπει τον Βεϊσέλ με άλλη γυναίκα

Η Τουλάι προετοιμάζει ένα ξεχωριστό γεύμα για τον Βεϊσέλ με αφορμή την επέτειο γάμου τους, αλλά δεν είναι σίγουρη αν ο άντρας της θα το θυμηθεί. Οταν επιστρέφει στο σπίτι, ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν θυμάται τίποτα. Μόλις η Τουλάι δείχνει την απογοήτευσή της, εκείνος της κάνει έκπληξη και της δίνει το δώρο της. «Βεϊσέλ, μ’ έκανες πολύ χαρούμενη», του λέει. Την επόμενη μέρα ο Βεϊσέλ ξεχνάει στο σπίτι το τηλέφωνό του. Η Τουλάι βλέπει ένα μήνυμα από τη Μουαλά, που τον καλεί κάπου. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη, αλλά συγκρατείται και ακολουθεί τον άντρα της. Δυστυχώς για εκείνον είναι η πρώτη φορά που ο Βεϊσέλ πρόκειται να συναντήσει τη Μουαλά. Σκοπός του είναι να της εξηγήσει πως πρέπει να τον αφήσει ήσυχο. Η Τουλάι τους βλέπει μαζί και πιστεύει πως ο Βεϊσέλ την απατάει: «Δεν το πιστεύω!».

Το άγνωστο δράμα του Γιουσούφ

Ο Σερντάρ πηγαίνει στο σπίτι της Γκοντζά για να πάρει κάποια πράγματά του και εκείνη έχει ναυτία ξανά, αλλά ο Σερντάρ δεν υποψιάζεται κάτι. Στο σχολείο γίνεται ψηφοφορία για να αναδείξουν πρόεδρο, αλλά η μόνη υποψήφια είναι η Μπερίλ. Η δασκάλα βάζει υποψήφια και την Ελίφ. Η ψυχολογία της Ζεϊνέπ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και ξεσπάει, ενώ η Αλιγέ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Παράλληλα, τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ζητάει να επιστρέψει στο κτήμα. Ο Γιουσούφ βλέπει τη Μελέκ με την Ελίφ και θυμάται το δικό του οδυνηρό παρελθόν, όταν μπροστά στα μάτια του σκότωσαν τη γυναίκα και την κόρη του...