Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (4-8/11)!

Τι πρόκειται να δούμε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας (4-8/11)!

Σας έχουνε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις της εβδομάδας 4-8/11 στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 36

Η Κάτια, έξω απ’ το μπαρ του Μιχάλη, ψάχνει να βρει τον Μιχάλη ή τη Μαρίνα… Τελικά βλέπει τον Φώτη και φοβισμένη από όσα της είχε πει στο νοσοκομείο η Μάρθα γι’ αυτόν φεύγει. Ο Μιχάλης, πληγωμένος απ’ την Μαρίνα, μαζεύει τα πράγματά του απ’ το σπίτι. Ο Φώτης κι η Μάρθα προσπαθούν να πείσουν τη Μαρίνα να μην τραβήξει άλλο το σκοινί, αλλά εκείνη κάνει το ακριβώς αντίθετο. Η Κάτια επιστρέφει με τον Νίκο στο κτήμα άπραγη. Ο Αργύρης την επισκέπτεται κρυφά. Ο Νίκος το καταλαβαίνει κι η αντίδρασή του είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη.

Δείτε αναλυτικά... Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 37

Το ηθικό της Μαρίνας αναπτερώνεται όταν μαθαίνει ότι η Κάτια ζει και βάζει σκοπό της να τη βρει. Ο Νίκος γίνεται βίαιος με την Κάτια, ενώ αρπάζεται και με τον Αργύρη και του ζητάει να μην ξαναπάει σπίτι του. Ο Αργύρης κάνει μια κίνηση που θα πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις στη σχέση του με την Κάτια και το Νίκο. Η Μαρίνα με τη στάση της σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της κι εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα. Ο Άρης βρίσκεται ανάμεσα στη Σοφία, που εξακολουθεί να τον πολιορκεί και στην Αλίκη, που του ζητάει να ξεκαθαρίσει με την Έλλη. Ο Χατζής επηρεάζει την Έλλη να ασχοληθεί με την εταιρεία και να αφήσει τον Ιππικό.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 38

Ο Αργύρης φυγαδεύει την Κάτια προκειμένου να τη γλιτώσει από το Νίκο που λυσσασμένα ξεχύνεται στο κατόπι της. Η Κάτια και ο Αργύρης, κρυμμένοι σε ένα σπίτι, θα αρχίσουν να ζουν τον έρωτά τους… Την ίδια στιγμή, σπασμωδικές είναι οι αντιδράσεις της Μάρθας, καθώς αντιλαμβάνεται με βεβαιότητα πια, ότι η Κάτια ζει και ο Νίκος της είχε πει ψέματα. Η συμπεριφορά της κινεί τις υποψίες του Φώτη που ανησυχεί για τον ρόλο που η Μάρθα έπαιξε στην εξαφάνιση της Κάτιας. Τις ανησυχίες του δεν συμμερίζεται η Μαρίνα, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο και με μοναδικό στοιχείο την φωτογραφία της Κάτιας από τα εγκαίνια του μπαρ, να ανακαλύψει τα ίχνη της. Κανείς δεν ξέρει, όμως, ποιος θα καταφέρει να φτάσει πρώτος στην Κάτια: η Μαρίνα, η αστυνομία, ή ακόμα χειρότερα, ο Νίκος;


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 39

Η Κάτια, ερωτευμένη πια με τον Αργύρη, ακουμπάει τις ελπίδες της πάνω του. Ο Νίκος τους ψάχνει παντού μανιασμένος. Η Έλλη θρονιάζεται στην εταιρεία παρά τις αντιρρήσεις του Δημήτρη και του Κωστή, ο οποίος ετοιμάζεται να ζητήσει απ’ την Κλειώ να τον παντρευτεί. Η Μάρθα μηχανεύεται ξανά την εξόντωση της Κάτιας.


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 40

Ο Αργύρης και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν κρυφά για την Αθήνα και η αγωνία τους- αλλά και τα απρόβλεπτα εμπόδια- κορυφώνονται. Ο Νίκος κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση και τα σχέδιά τους αλλάζουν. Η Μάρθα, φοβούμενη ότι αν η Κάτια μείνει ζωντανή θα αποκαλυφθούν όλα όσα έχει κάνει, πιέζει το Νίκο να την βγάλει από τη μέση. Μια κίνηση της Σοφίας κάνει το Δημήτρη να υποπτευθεί ότι του λέει ψέματα. Εν τω μεταξύ, η συμπεριφορά της Μαρίνας σπρώχνει το Μιχάλη μακριά της, ενώ η Ιωάννα κερδίζει έδαφος. Κι ενώ ο Κωστής ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην Κλειώ, η βραδιά τους έχει αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς η Κλειώ βλέπει για πρώτη φορά τον Φώτη και παθαίνει σοκ… Το παρελθόν της ξυπνάει βίαια μέσα της…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! «Δεν είναι παιδί σου» - Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Ιωάννα σοκάρει τον Μιχάλη - «Δεν είναι παιδί σου», αποκαλύπτει.

Η Ιωάννα καταφέρνει με την εγκυμοσύνη της να χωρίσει τον Μιχάλη και τη Μαρίνα και να κερδίσει έδαφος στη ζωή του άντρα που είναι ερωτευμένη. Όμως δεν είναι και τόσο ειλικρινής όσο θέλει οι άλλοι να πιστεύουν.

Η είδηση ότι το παιδί που περιμένει η Ιωάννα είναι του Μιχάλη έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στο ζευγάρι. Η γυναίκα αυτή εμφανίστηκε από το πουθενά και σε μια στιγμή κατέστρεψε την ευτυχία τους. Η Μαρίνα δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο άντρας που είναι τρελά ερωτευμένη πήγε με μια άλλη γυναίκα και το χειρότερο, ότι εκείνη θα γίνει μητέρα του παιδιού του. Οσο κι αν προσπάθησε να τον συγχωρήσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Από την άλλη, ξέροντας πώς είναι να είσαι μόνη στη ζωή με ένα παιδί, δεν θα τολμούσε να κάνει κακό σε αυτό το μωρό που πρόκειται να γεννηθεί και να του στερήσει την οικογένειά του. Βέβαια, κανείς ποτέ δεν αναρωτήθηκε αν η Ιωάννα λέει την αλήθεια ή όχι. Ούτε καν η Μάρθα, η οποία είναι καχύποπτη με όλους όσοι εμπλέκονται με τη Μαρίνα. Είναι οι πάντες πεπεισμένοι ότι τα πράγματα έχουν γίνει όπως τα αναφέρει η κοπέλα και από κανενός το μυαλό δεν έχει περάσει να ζητήσει με τη γέννησή του να γίνει τεστ πατρότητας.

Η Ιωάννα με τη στάση της δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθούν όσα λέει. Και οι κινήσεις της δεν προδίδουν κάτι διαφορετικό. Αλλωστε μόνη της έχει προτείνει να εξαφανιστεί από τη ζωή του Μιχάλη και της Μαρίνας και να αναλάβει την ευθύνη του παιδιού, κάτι βέβαια που κανείς δεν δέχτηκε. Η παρουσία της και μόνο, όμως, είναι αρκετή για να πάρει η Μαρίνα την απόφαση να διώξει τον Μιχάλη από κοντά της και να τον σπρώξει στην αγκαλιά της Ιωάννας. Εκείνη πονάει, κλαίει, ξέρει ότι δεν θα αγαπήσει άλλον τόσο πολύ, όμως δεν κάνει πίσω. Μάλιστα δημιουργεί σχέση με τον Χατζή, θέλοντας να δείξει σε όλους ότι προχώρησε, αλλά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στον Μιχάλη να νομίσει ότι μπορεί να γυρίσει πίσω σε εκείνη.

Ιωάννα και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι

Ο Μιχάλης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ιωάννα, που κερδίζει έδαφος. Με τη Μαρίνα να τον έχει διώξει από κοντά της και νιώθοντας ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το παιδί που έρχεται, ζει και δημιουργεί σχέση με τη μητέρα του. Μιχάλης και Ιωάννα γίνονται ζευγάρι. Μόνο που τελικά θα αποδειχθεί ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που υπερασπίζεται η κοπέλα. Γιατί το παιδί δεν είναι δικό του. Μπορεί αυτό να το έχει πιστέψει και η ίδια η Ιωάννα ή να ήθελε να το πιστέψει βαθιά μέσα της, όμως ο Μιχάλης δεν ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο τη συγκεκριμένη περίοδο είχε έρθει σε επαφή. Η αλήθεια είναι καλά κρυμμένη. Σίγουρα η κοπέλα ξέρει ότι ο Μιχάλης θα είναι ο ιδανικός σύντροφος και ένας υπέροχος πατέρας. Θέλει κι εκείνη να ζήσει το όνειρο. Να νιώσει ότι την αγαπούν. Η αντιμετώπισή του, η τρυφερότητα και το ενδιαφέρον που της δείχνει την έχουν καταγοητεύσει. Τον έχει ερωτευτεί πραγματικά. Ομως τα δεδομένα δεν αλλάζουν. Το παιδί δεν είναι του Μιχάλη. Η αποκάλυψη θα αργήσει πολύ να γίνει. «Δεν είναι δικό σου το παιδί», θα του πει τελικά όταν έρθει εκείνη η στιγμή. Ομως το κακό, το να χωρίσουν ο Μιχάλης και η Μαρίνα, έχει συμβεί κι έχει ανοίξει πληγές που μεγαλώνουν το χάος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους. Το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι: Θα είναι αργά για τη Μαρίνα και τον Μιχάλη;

Πηγή: tv24

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ