«Αστέρια στην Άμμο»: Νικηφόρος και Αριάδνη εμπλέκονται ερωτικά! Τα επόμενα επεισόδια είναι "φωτιά"!

Έχουμε spoiler!

«Αστέρια στην Άμμο»: Νικηφόρος και Αριάδνη εμπλέκονται ερωτικά! Τα επόμενα επεισόδια είναι

Νικηφόρος και Αριάδνη εμπλέκονται ερωτικά και τα επόμενα επεισόδια είναι "φωτιά" στην καθημερινά σειρά «Αστέρια στην Άμμο».

Υποδύεται τον Νικηφόρο Απέργη, έναν άνθρωπο που βαδίζει σε σκοτεινά μονοπάτια και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό, καταστρέφοντας τη ζωή των πιο αγαπημένων του προσώπων προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Ο Πέτρος Λαγούτης πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Αστέρια στην άμμο» και με όλα όσα μας αποκαλύπτει, καταλαβαίνουμε ότι ο ήρωάς του δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμη όλες τις πτυχές του κακού χαρακτήρα του.

Το βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην σειρά;

Το γεγονός ότι υποδύεστε ένα υπαρκτό πρόσωπο σας κάνει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά τον ρόλο;
«Οχι, γιατί και όλους τους υπόλοιπους δεν τους αντιμετωπίζω ως ανύπαρκτους. Αν ήταν ένα πρόσωπο γνωστό στο ευρύ κοινό για το οποίο θα έψαχνα αναφορές, θα ήταν διαφορετικά. Αυτό που προσπαθώ είναι να είμαι αληθινός».

Ο Νικηφόρος είναι χειριστικός απέναντι στον γιο του. Θα επαναστατήσει κάποια στιγμή ο Μάξιμος;
«Δεν το γνωρίζω ακόμη. Μέχρι το σημείο που έχουμε φτάσει στο σενάριο, έχει μικρές αντιδράσεις αλλά πάντα κάτω από την επήρεια της χειριστικότητας του πατέρα του».

Εχετε καταλάβει γιατί ο Νικηφόρος είναι τόσο... κάθαρμα;
«Ψάχνω να τον δικαιολογήσω ως χαρακτήρα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία του χαρακτήρα του η σχέση του με την Ασπασία. Στο ξεκίνημά τους την ήθελε. Εκείνη όμως όχι. Δεν τον αποδέχτηκε ποτέ και ο μεγάλος της έρωτας ήταν πάντα ο Ιάκωβος. Και ο πόνος δεν γίνεται ο καλύτερος σύμβουλος. Είναι στο χέρι μας προς τα πού θα τον χρησιμοποιήσουμε και τον Νικηφόρο τον πήγε σε άσχημα μονοπάτια. Ομως δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος είναι μόνο καλός ή κακός. Είναι μια μάχη που δεν ξέρω πώς θα καταλήξει».

Μάλλον άσχημα. Ηδη υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι αυτός είναι ο βιαστής της περιοχής.
«Το βράδυ που πήγε να βιάσει την Αλεξία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και έκανε αυτό που έκανε. Μοιάζει να είναι παράλογο σε σχέση με το πλάνο που έχει βάλει. Βάζει τον γιο του να παντρευτεί για να σωθεί εκείνος οικονομικά, θέλει να γίνει δήμαρχος. Δεν κολλάει κάτι τέτοιο».

Δεν φαίνεται να αρκείται σε πράγματα, αφού θέλει να γίνει και τοπικός άρχων.
«Θέλει να κινεί τα νήματα και να τον έχουν ανάγκη οι δανειστές του και οι τοκογλύφοι. Είναι πνιγηρά τα μονοπάτια που περπατάει. Είναι μονόδρομος αυτές οι καταστάσεις. Οταν σε πάρει η κάτω βόλτα, είναι δύσκολο να έχεις καθαρή σκέψη και να ξεκινήσεις από την αρχή. Νομίζω ότι αυτό έχει πάθει».

Δεν τον νοιάζει το παιδί του παρά μόνο ο εαυτός του;
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Μάξιμος είναι ερωτευμένος με την Αλεξία. Γενικότερα όμως ο Νικηφόρος δεν έχει όριο στο πόσο πιέζει τα πράγματα και με ποιον τρόπο θα οδηγηθούν σε μια κατεύθυνση. Αρκεί να πάνε εκεί που τον βολεύουν. Είναι έτοιμος να καταπατήσει κάθε όριο που υπάρχει».

Υπάρχει και η Αριάδνη στη μέση.
«Κάποια στιγμή εκείνη ισχυρίζεται ότι είναι κόρη ενός παλιού γνώριμου του Νικηφόρου και ότι ο πατέρας της, παλιός τερματοφύλακας, αυτοκτόνησε εξαιτίας του. Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος τον πίεζε πολύ για να στήνει ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αλήθεια. Παράλληλα ο Νικηφόρος γοητεύει την Αριάδνη και θα εμπλακεί μαζί της ερωτικά. Αυτή είναι η ένωση του κακού».

Και είναι και το άλλο. Πώς μπορείτε να φέρεστε έτσι στη μητέρα των παιδιών σας, τη Μυρτώ Αλικάκη;
«(γελάει) Εμείς το διασκεδάζουμε, γιατί είμαι εγώ αυτός που είμαι, αλλά όχι ότι κι εκείνη είναι στα καλά της».

Τελικά ο Μάξιμος είναι δικός σας παιδί ή του Ιάκωβου;
«Δικός μου. Γλιτώσαμε και κάτι».

Με την κυρία Αλικάκη έχετε αναπτύξει έναν δικό σας κώδικα που σας βοηθάει υποκριτικά;
«Και βέβαια σε βοηθάει να παίζεις με έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει τόσα πράγματα για τόσα χρόνια και σας ενώσουν τόσα κοινά. Υπάρχει κώδικας πάνω στη σκηνή ή στο γυαλί και αποτυπώνεται αυτή η οικειότητα».

Θα σκοτώσετε τη γιαγιά της Αλεξίας;
«Δεν το ξέρω σεναριακά, αλλά στο βιβλίο αυτό συμβαίνει. Νομίζω ότι δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο».
Πάντως και στο «Πέτα τη φριτέζα», που κάνατε γκεστ εμφάνιση, δεν ήσασταν ιδιαίτερα συμπαθής. Τι έχετε πάθει;
«Δεν ξέρω πώς μ’ έχουν δει έτσι. Ευτυχώς που υπάρχει και η σειρά “Ετερος εγώ”, που είμαι τίμιος».

Στο θέατρο πού θα σας δούμε;
«Ξανακάνουμε τη “Μέθοδο του Γκρόνχολμ” του Τζόρντι Γκαλθεράν σε αναβίωση σκηνοθεσίας Γιάννη Μόσχου μαζί με τους Ορφέα Αυγουστίδη, Βίκυ Παπαδοπούλου και Χρήστο Σαπουντζή. Η παράσταση αφιερώνεται στη μνήμη του Διαγόρα Χρονόπουλου, διατηρώντας -στο μέτρο του δυνατού- το πνεύμα της πρώτης παράστασης που είχε ανεβάσει τότε εκείνος».


ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Αστέρια στην Άμμο: Ο Νικηφόρος εξαγριώνεται και ζητά να μάθει για την εξέταση DNA! Καταιγιστικές εξελίξεις 5/11!

Ο Νικηφόρος εξαγριώνεται και ζητά να μάθει από τον Μάξιμο γιατί αποφάσισε να κάνει εξέταση DNA για να διαπιστώσει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας και οι εξελίξεις για 5/11 στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο» είναι καταιγιστικές!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο!

Αστέρια στην Άμμο: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της Αριάδνης! Τι θα δούμε σήμερα 18/10;

Τρίτη 5 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 39

Ο Νικηφόρος εξαγριώνεται και ζητά να μάθει από τον Μάξιμο γιατί αποφάσισε να κάνει εξέταση DNA για να διαπιστώσει ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Ο Μάξιμος υποκύπτει στις πιέσεις του πατέρα του και αποκαλύπτει πως η μητέρα του έστειλε τα δείγματα για ανάλυση. Η Σάσα προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα της κοπέλας που επισκέφθηκε το μαγαζί της και ζητά από τον Ιάκωβο να της δείξει φωτογραφίες της κόρης του. Η Αλεξία, ψάχνοντας τα ίχνη του πατέρα της ζητά συμβουλές από την Άννα.