Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Δείτε αναλυτικά, το πρόγραμμα τηλεόρασης, για σήμερα, Πέμπτη 7/11! Οι αγαπημένες σας σειρές, εκπομπές, ταινίες και προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Δείτε αναλυτικά...

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Πρόγραμμα τηλεόρασης, Πέμπτη 7/11! Όλες οι ταινίες, οι σειρές και οι εκπομπές που θα δούμε σήμερα!

Elif: Αποκλειστικό - Βόμβα! "Ο άντρας σου θα σαπίσει στη φυλακή!" - Η Αρζού διώχνει τη Ζεϊνέπ!

Σούπερ αποκλειστικό - βόμβα για το «Elif»! "Ο άντρας σου θα σαπίσει στη φυλακή!" - Η Αρζού διώχνει τη Ζεϊνέπ! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Η Ελίφ προσπαθεί να καλοπιάσει την Μπερίλ, αλλά μάταια! Ο Ερκούτ ανακαλύπτει πως η Ασουμάν δουλεύει για την Γκοντζά! Η Ζεϊνέπ θέλει να ενημερώσει τον Σελίμ για όσα συμβαίνουν στην οικογένεια!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Η εκδίκηση της Αρζού μόλις άρχισε! «Θα τιμωρηθείτε όλοι»!

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο βγαίνει στην οικογένεια Εμιρόγλου μετά την απόφαση της Αρζού και του Ουμίτ να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τους καταστρέψουν. Ετσι η Αλιγέ αποφασίζει να υποθηκεύσει το κτήμα! Η Τουλάι καταλαβαίνει πως παρεξήγησε τον Βεϊσέλ, όταν όμως εμφανίζεται μπροστά τους ο Τζεβαχίρ, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

Η οικογένεια Εμιρόγλου καθαρίζει το σπίτι που γέμισε νερά και η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση. Η Μελέκ προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Πώς να ηρεμήσω, δεν βλέπεις τι γίνεται; Δεν θα φτιάξει ποτέ αυτή η κατάσταση», φωνάζει η κοπέλα. Στο μεταξύ, η Τουλάι είναι αναστατωμένη από την παρεξήγηση με τον Βεϊσέλ και φεύγει από το σπίτι της και πηγαίνει στο κτήμα. Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι ο Βεϊσέλ την απατά. Η Μελέκ πηγαίνει στη δουλειά με ταξί, αλλά αντιλαμβάνεται πως δεν της φτάνουν τα χρήματά της για να πληρώσει. Ο ταξιτζής θυμώνει και αρχίζει να της φωνάζει. Ο Γιουσούφ τους ακούει και πληρώνει εκείνος το ποσό. Η Μελέκ αισθάνεται άβολα με ό,τι συνέβη. Η Μπαχριγιέ μιλάει άσχημα στη Μελέκ για άλλη μία φορά, όμως η κοπέλα υπερασπίζεται τον εαυτό της. Ο Γιουσούφ για πρώτη φορά σκέφτεται τη Μελέκ. Στο κτήμα αντιμετωπίζουν ένα νέο πρόβλημα, καθώς εξαιτίας της διαρροής έχουν χαλάσει όλα τα τρόφιμα στην τροφοθήκη.

Η Αλιγέ είναι σε απόγνωση. Στο σχολείο της Ελίφ, η Μπερίλ καταστρώνει κάποιο σχέδιο. Ενα από τα παιδιά, ο Χακί, φοράει τρύπια παπούτσια και μπροστά σε όλη την τάξη η Μπερίλ τού προσφέρει τα παπούτσια του αδελφού της. Ο Χακί προσβάλλεται από τον τρόπο της. Κάποια από τα παιδιά αντιδρούν και αυτά στη συμπεριφορά της και η Μπερίλ φεύγει από την αίθουσα. Η Ελίφ την ακολουθεί και της λέει ευγενικά πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. «Για καλό το έκανα», απαντάει η Μπερίλ, αλλά η Ελίφ της εξηγεί: «Δεν ήταν αυτός ο σωστός τρόπος για να κάνεις το καλό». Η Μπερίλ θυμώνει: «Εσύ νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα;», λέει και φεύγει. Ο Ουμίτ συμφωνεί με το σχέδιο της Αρζού να τους προδώσει όλους για χατίρι της. Πρώτο μέρος του σχεδίου είναι να βάλει ο Ουμίτ φωτιά στα θερμοκήπια της οικογένειας Εμιρόγλου. Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη. Η Αλιγέ χάνει τις αισθήσεις της. «Ολα έγιναν όπως τα είπαμε», ενημερώνει ο Ουμίτ την Αρζού και εκείνη του απαντάει: «Επιτέλους βρήκα ξανά το κέφι μου». Μέσα στο γενικό χάος που επικρατεί, η Ζεϊνέπ χάνει και τη δουλειά της. Ο Βεϊσέλ, που δεν μπορεί να βρει πουθενά την Τουλάι, πηγαίνει στη δουλειά της Μελέκ και τη ρωτάει σχετικά με τη γυναίκα του. «Αν και δεν πρέπει να σου πω, ωστόσο μένει μαζί μας! Σε είδε να έχεις βγει ραντεβού στο πάρκο με άλλη γυναίκα», του λέει και ο Βεϊσέλ της εξηγεί πως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο: «Παρεξήγηση είναι, δεν έχω μάτια για άλλη γυναίκα». Στη συνέχεια ο Βεϊσέλ βλέπει τον Τζεβαχίρ και εκείνος τον απειλεί. Τσακώνονται, αλλά επεμβαίνει ο Γιουσούφ. Ο Τζεβαχίρ αποχωρεί από τη σκηνή απειλώντας τους. Στο βιβλιοπωλείο ο Βεϊσέλ καταλαβαίνει πως του είχαν επιτεθεί οι άντρες του Τζεβαχίρ. Στη συνέχεια πηγαίνει στο κτήμα για να μιλήσει με την Τουλάι. Εκείνη δεν τον πιστεύει και τον διώχνει.


Η Αλιγέ δεν πουλάει το σπίτι

Στο διάλειμμα η Μπερίλ αγοράζει σοκολάτες για τους συμμαθητές της, θέλοντας να τους καλοπιάσει. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τη Μελέκ και την Τουλάι πως απολύθηκε. Ο Ουμίτ συναντάει την Αρζού και μιλάνε για τα σχέδιά τους. «Ηταν πολύ αναστατωμένοι όλοι τους! Τώρα έχουμε την ευκαιρία να τους πάρουμε το κτήμα! Θα βρω τον τρόπο», της λέει και εκείνη χαίρεται! Την επόμενη μέρα, ο Ουμίτ πάει στο σπίτι και ανακοινώνει στην οικογένεια Εμιρόγλου πως ο μόνος τρόπος για να σωθούν οικονομικά είναι να βάλουν υποθήκη το κτήμα και να πάρουν δάνειο από την τράπεζα. Ολοι δείχνουν να συμφωνούν με την ιδέα εκτός από την Αλιγέ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω το σπίτι μου, ξέχνα το», λέει και πάει στον κήπο να μείνει μόνη της. Σκέφτεται το παρελθόν με τον άντρα της και τα παιδιά τους και μονολογεί: «Εδώ είναι όλη μου η ζωή». Ο Ουμίτ φεύγει και συναντάει την Αρζού. Της λέει πως όλοι συμφωνούν με την ιδέα της υποθήκευσης εκτός από την Αλιγέ, αλλά είναι σίγουρος πως σύντομα θα αλλάξει γνώμη.

Η Αρζού δυσαρεστείται όταν μαθαίνει πως η Αλιγέ αντιδρά και ο Ουμίτ της ζητάει να κάνει υπομονή: «Να έχεις υπομονή και να με εμπιστευτείς! Ολα θα γίνουν όπως τα συμφωνήσαμε. Θα γίνεις ξανά η κυρία του σπιτιού». Στο σχολείο, η Μπερίλ θέλει η Ελίφ να αποσύρει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος της τάξης. Η Μπερίλ λέει στην Ελίφ πως εκείνη ήταν πρόεδρος και την προηγούμενη χρονιά, οπότε το σωστό είναι να αναλάβει πρόεδρος και αυτή τη χρονιά. Η μικρή συμφωνεί, αλλά όταν επιστρέφει σπίτι νιώθει άσχημα και το συζητάει με την οικογένειά της, η οποία την ενθαρρύνει να ξανασκεφθεί την απόφασή της. Η Ζεϊνέπ πρόκειται να επισκεφθεί τον Σελίμ στη φυλακή, καθώς πιστεύει πως έχει το δικαίωμα να ξέρει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια. Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της και η Ζεϊνέπ αναπολεί τις παλιές, καλές μέρες. Η κοπέλα δεν μπορεί να δει τον Σελίμ, καθώς είναι στο ιατρείο.

Το σχέδιο του Βεϊσέλ να κερδίσει πίσω την Τουλάι

Ο Βεϊσέλ δεν καταφέρνει να πείσει την Τουλάι να γυρίσει κοντά του, αλλά ο Μουράτ έχει μια ιδέα. Έτσι τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει: «Ελα γρήγορα, ο μπαμπάς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! Ηπιε μια χούφτα χάπια, έλα, σε παρακαλώ, γρήγορα». Εκείνη πηγαίνει να τον δει, αλλά γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως πατέρας και γιος την εξαπάτησαν. Προσπαθεί να φύγει, όμως ο Μουράτ την εμποδίζει και της ζητάει να ακούσει αυτά που έχουν να της πουν. Η Μουάλα είναι στο σπίτι του Βεϊσέλ και προσπαθεί να τον αποπλανήσει.

Ο Βεϊσέλ την κάνει να μιλήσει και να παραδεχθεί ότι εκείνη του τηλεφώνησε πολλές φορές, αλλά εκείνος δεν της απάντησε. «Πόσες φορές σου είπα ότι αγαπάω τη γυναίκα μου;» της λέει και εκείνη του απαντάει: «Πολλές φορές, αλλά αν την αγαπούσες στα αλήθεια, δεν θα με καλούσες εδώ». Η Τουλάι εμφανίζεται μπροστά στη Μουάλα και εκείνη καταλαβαίνει πως ο Βεϊσέλ την κορόιδεψε. Τον χαστουκίζει και φεύγει. Η Τουλάι καταλαβαίνει το λάθος της...


Η Αλιγέ υποθηκεύει το κτήμα

Στο σχολείο, η Μπερίλ και η Ελίφ θέτουν υποψηφιότητα για πρόεδρος της τάξης και η Ελίφ κερδίζει. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στην Ασουμάν και εκείνη του λέει ψέματα πως είναι στο νοσοκομείο με την Ιντζί. Αν και της προτείνει να πάει να τις βρει, εκείνη αρνείται. Στο μεταξύ, η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της Γκοντζά για να πάρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα και ακούει τη φωνή της Ασουμάν, η οποία μιλάει με την Γκοντζά και καταλαβαίνει πως η Γκοντζά είναι στο νοσοκομείο. Ο Ερκούτ πάει στο κτήμα, όταν βλέπει την Τουλάι να φεύγει αλλόφρων. «Συνέβη κάτι με την Ιντζί που είναι στο νοσοκομείο;» τη ρωτάει και εκείνη του λέει: «Ποιο νοσοκομείο; Δεν ξέρω τίποτα, πρέπει να φύγω». Ο Ερκούτ αισθάνεται πως η Ασουμάν κάτι ετοιμάζει και πάει να τη βρει στο νοσοκομείο, όπου καταλαβαίνει πως ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι η Γκοντζά. Μαθαίνει επίσης πως η γυναίκα του περνάει τον περισσότερο χρόνο της μαζί της και την πληρώνει για τις υπηρεσίες της. Η Ζεϊνέπ δεν αντέχει άλλο και πηγαίνει να δει την Αρζού και την ικετεύει να αποσύρει τη μήνυσή της και να βγει ο Σελίμ από τη φυλακή. Η Αρζού την κοροϊδεύει και της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό: «Ψάχνει για μπελάδες μαζί μου; Δεν πρόκειται να αποσύρω ποτέ τη μήνυση! Ο άντρας σου θα σαπίσει στη φυλακή». Η Ζεϊνέπ λέει στη Μελέκ πως μίλησε με την Αρζού. Η Αλιγέ ακούει την κουβέντα τους και δεν αντέχει στην ιδέα πως η Ζεϊνέπ ικετεύει την Αρζού για να σωθεί ο Σελίμ. Ετσι συνειδητοποιεί πως κάθε μέρα ένα νέο πρόβλημα προκύπτει, οπότε αποφασίζει να υποθηκεύσει το κτήμα για να έχουν κάποια χρήματα. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στον δρόμο και πουλάνε το εμπόρευμά τους, όταν εμφανίζεται ο Τζεβαχίρ. Οταν μένει μόνη της η Τουλάι, την πλησιάζει και της μιλάει για την προηγούμενη ζωή της ως τραγουδίστρια. Η Τουλάι δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό, καθώς τώρα έχει μια νέα ζωή. Ο Βεϊσέλ έρχεται και βλέπει τον Τζεβαχίρ να ενοχλεί τη γυναίκα του. «Μην ενοχλείς τη γυναίκα μου! Φύγε και μη σε ξαναδώ», του λέει, αλλά ο Τζεβαχίρ βγάζει μαχαίρι. Πάνω στον καβγά τους, ο Βεϊσέλ τον μαχαιρώνει και εκείνος πέφτει στο έδαφος μέσα στα αίματα...

Πηγή: TV24